Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mayıs 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Geriye dönüp baktığınızda pek parlak ilişkiler yaşamamış gibi gözüküyorsunuz. Düzgün bir ilişkiye başlamanız çok yakın. Bir tanıdığınızın arkadaşı olabilir.

İşyerinizde herkese karşı sergilediğiniz asabi hareketler sizi çevrenizde sevilmeyen insan durumuna düşürüyor. Çevrenizin sizin hakkınızdaki düşüncelerine önem vermelisiniz artık.

Savurgan ve paraya önem vermeyen kişiliğiniz sizi hiç beklemediğiniz bir anda maddi sıkıntıya sokabilir. Dikkatli olun.

Ailenizden bir kişi sizi sevmiyor. Bu uzak bir akrabada olabilir. Yakınlarınıza karşı tedbirli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Oldukça enerjik bir gün geçireceksiniz ve bir çok konuda kendinizi eyleme geçmeye hazır hissedeceksiniz. Düşüncelerinize ve planlarınıza sıkı sıkıya bağlı olacaksınız ve bugün sizi yolunuzdan döndürmek mümkün olmayacaktır. Bazı gerilimler yaşayabilirisiniz ancak bunların karşılığında ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz. Bir süreden beri sürüncemede kalan bir konuyu bugün sonuçlandırabilirsiniz.

13 Mayıs 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Ay-Balık burcu geçişiyle güne adım atarken,  yalnız olmadığımızı, hayatın asıl anlamını, kendi özümüzün değerini, zorlukları olsa da, hayatın yine de güzel olduğunu düşüneceğiz. Saat 01:28 Ay-Merkür görünümünde, çevremizde bulunan kişilerin iyi niyetimizi kullanmamaları için, gerekgerek özel yaşantımızda dikkatli olalım. Biz de, bir konuda konuşmadan önce iyice düşünelim. İşlerimizi, sağlığımızı önemseyelim. Saat 07:49 Ay-Pluto görünüm etkisiyle,  çevrenizde bulunan kişileri gayet rahatlıkla etkileyebilir, bir mıknatıs gibi kendinize çekebilirsiniz. Saat 19:55-14 Mayıs saat 08:14 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu uzun süre içinde, genel olarak soyut anlamdaki çalışmalarla uğraşmak rahatlatıcı olacaktır.  Kendinizle olan içsel temasınız bir hayli etkilidir.  Ancak  gerçekçi yönde ele alınması gereken konular için bu zaman dilimi etkili değildir. Yanlış değerlendirmede bulunmamıza neden olabilir. Bugünümüz, dünden daha güzel, yarınlarımız her zaman güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

13 Mayıs 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karşınızdaki kişilerin farklı konuşmalarından yola çıkarak bir çok olayın iç yüzünü kısa süre içinde çözümleyebilmeniz, herkesin dikkatini çekiyor. İnatçı yapınızı destekleyen davranış biçimleri ile karşınızdaki kişileri hayretler içinde bırakıyorsunuz. Bugünilişkilerinizde kendinizi rahatça ortaya koyacaksınız.

13 Mayıs 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yoğun bir çalışma dönemine giriyorsunuz sevgi Oğlaklar. Bu esnada sinir sisteminizi yormamanızda ve sağlığınıza gereken önemi göstermenizde fayda var. Artan bilgi akışı veya yeni bilgiler edinme gereksinimi ön plana çıkıyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Özellikle dün gece civarı daha belirgin olmakla birlikte, cesaret kırıcı olaylar veya düşmanca tavırları olan kişilerle karşılaşabiliriz( geçtiğimiz Salı veya Çarşamba günleri bu etkiyi hissedenler dikkate almasınlar). Engeller ya da zorluklarla mücadele etmemiz gerekebilir. Motivasyonu düşüren, tahrikkar özellikleri olan kişilerden ve riskli hareketlerden kaçınılması gereken bir haftalık süreçteyiz (İkizler, Yay, Balık, Başak burçlarının ilk günlerinde doğanlar veya yükselenleri bu burçların ilk derecelerinde olanlar daha fazla etkileniyor bir hafta boyunca) . Ancak, günün genelinde Ay'ın olumlu açıları mevcut ve sabah saatlerinde eğlenceli aktivitelere, sevdiğimiz kişilerle yapacağımız eğlenceli konuşmalara açığız. Akşamüstü saatlerinde manevi çalışmalara ağırlık verebilir, spritüel konulara eğilebilir ya da ihtiyacımız varsa ortaya çıkan şifa enerjisinden faydalanabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

12 Mayıs 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. İletişimin yoğun olduğu zamanlar var. İş hayatınızdaki sorumluluklarınız için mücadele edebilirsiniz. Gelecek yönünde yeni alternatif planlar yapabilirsiniz. İşlerinizi tamamlamak için kendinize fırsat tanımalısınız. Gün içinde kardeşlerinize vakit ayırmak size iyi gelecektir.

13 Mayıs 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sağlık problemlerinizi sonunda atlatmayı başardınız. Sorumluluk almayı seviyorsunuz ancak kendinize dinlenme fırsatı da ayırın. Size aşık olan başka biri partnerinizle aranızı bozmaya çalışabilir.

13 Mayıs 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Geleceğe dair hayallerinizin desteklendiği bugün, kendiniz için niyetlerde bulunmalı, yaratıcı hayal gücünüzü devreye sokarak, hayatınızda olmasını istediğiniz her şey için kendinize göre dua veya niyetler yapmalısınız. Görüşmeler, etkinlikler ve sosyal ortamlarda bulunabileceğiniz bugün, hayal ettiğiniz haberleri alabilir, mutluluk veren görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz.

13 Mayıs 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizle eğlenceli programlar devrede olacak. Son derece aktif bir gün geçireceksiniz. Kafanız iletişiminizde dalgın ve hayalperest olabilir. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla paylaşımlarınızı devreye sokun.

13 Mayıs 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yoğun bir çalışma dönemine giriyorsunuz sevgi Oğlaklar. Bu esnada sinir sisteminizi yormamanızda ve sağlığınıza gereken önemi göstermenizde fayda var. Artan bilgi akışı veya yeni bilgiler edinme gereksinimi ön plana çıkıyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Özellikle dün gece civarı daha belirgin olmakla birlikte, cesaret kırıcı olaylar veya düşmanca tavırları olan kişilerle karşılaşabiliriz( geçtiğimiz Salı veya Çarşamba günleri bu etkiyi hissedenler dikkate almasınlar). Engeller ya da zorluklarla mücadele etmemiz gerekebilir. Motivasyonu düşüren, tahrikkar özellikleri olan kişilerden ve riskli hareketlerden kaçınılması gereken bir haftalık süreçteyiz (İkizler, Yay, Balık, Başak burçlarının ilk günlerinde doğanlar veya yükselenleri bu burçların ilk derecelerinde olanlar daha fazla etkileniyor bir hafta boyunca) . Ancak, günün genelinde Ay’ın olumlu açıları mevcut ve sabah saatlerinde eğlenceli aktivitelere, sevdiğimiz kişilerle yapacağımız eğlenceli konuşmalara açığız. Akşamüstü saatlerinde manevi çalışmalara ağırlık verebilir, spritüel konulara eğilebilir ya da ihtiyacımız varsa ortaya çıkan şifa enerjisinden faydalanabiliriz.

13 Mayıs 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz.Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın. Alışveriş yaparken biraz daha eli açık davranabilirsiniz.

13 Mayıs 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 49' 06" R
Ay
Başak
15° 52' 46"
Merkür
Boğa
01° 56' 32"
Venüs
Boğa
21° 51' 43"
Mars
Koç
12° 42' 57"
Jüpiter
Boğa
27° 56' 31"
Satürn
Balık
17° 54' 04"
Uranüs
Boğa
23° 19' 38"
Neptün
Balık
29° 22' 01"
Plüton
Kova
02° 03' 19"
Chiron
Koç
21° 34' 10"
Lilith
Başak
25° 13' 01"
True Node
Koç
14° 54' 01"
Son Güncelleme : 17/05/2024 08:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>