Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ocak 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ona tavır almak yerine, sizi olumsuz düşüncelere sokanlara tavırlı davranmanız daha yapıcı olacak. Bu adımı atmanız için fazla zamanınız da yok gibi. Yeniden düşünün, kazançlı çıkacaksınız.

Kendinizi son günlerde iyice programladığınız hedefleriniz, bir belirti göstermese de gittikçe yaklaşıyor. Daha sıkı önlemlerle, geciktiğinizi düşündüğünüz disiplin sorunlarını halledeceksiniz.

Tedbirli olma gayretlerinizin bazı kişilerce yanlış değerlendirilmesi sizi üzmemeli. İçinde bulunduğunuz koşulların yeterince değerlendirilemediği ilişkileri askıya almanızda pek sakınca yok.

Size sıkıntı veren zaaflı yaklaşımlar kısa ömürlü. Bazı şeyleri kafanıza taktığınız ölçüde geliştiriyor ve yapay sıkıntılar yaşayabiliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile bağlarınız güçlü. Ama bu sizin vefalılığınızdan kaynaklanmıyor, yakınlarınızın size karşı özel bir ilgileri olduğu görülüyor. Dost ilişkilerinde yanlış seçimler yaptığınız seklinde bir genelleme içindesiniz. Halbuki tek kişiye odaklı bir problem yaşıyorsunuz. Bu şekilde sık, sık yaptığınız pişmanlık gösterileri diğer arkadaşlarınızı kırıyor.

13 Ocak 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Salı günümüz saat 07:24 Ay-Jüpiter olumlu görünümüyle başlayacak.Bu bize toplumsal ilişkilerimizde zoraki nezaketten hoşlanmadığımızı gösteriyor. Nezaketi önemsediğimiz için, kaba saba davranan kişilere karşı pek anlayışlı olmuyoruz. Saat 11:46 itibariyle  Ay(Terazi)-Güneş(Oğlak) burçları arasında oluşacak sondördünde işler pek düşündüğümüz gibi ilerlemeyebilir. Gecikmeler olabilir.  Siz bunları halletmek için efor sarfedersiniz. Ancak aksilikler yakamızı bırakmaz. Yapmamız gereken, biraz oluruna bırakmak. Tamam bu kadar elimden geliyor diyerek yavaş bir şekilde düzene koymaktır. Aceleye gerek yok bugün. Sondördünün ardından 14 Ocak saat 01:44 olana dek Ay-Boşluk etkisi altındayız. Saat 22:12 Venüs-Uranüs arasındaki görünüm, sizi maddi anlamda itekleyicidir. Olumlu ve hatta beklediğinizden çok daha güzel haberler duymak istiyorsunuz. Sinirleriniz çoğu zaman gerilmiş durumda. Başkalarına baktığınızda ne boş işleri kafalarına taktıklarını görmektesiniz. Oysaki sizin asıl isteğiniz tam bağımsız bir şekilde hedefinize varmak. Bu yüzden de bazen sinirli konuşuyor, tepkide bulunuyorsunuz. Buna en çok yakınınızda bulunanlar tanık olmakta. Siz kendinizden emin olduğunuzda, her şeyin yoluna girdiğini görebilirsiniz.

13 Ocak 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçsel olarak yapmak istediğiniz ve size manevi dinginlik sağlayacak bazı konular, günlük işlerinizde aksaklıklar yaratabilir. Yaşam koşullarınızda arzu etmediğiniz durumları değiştirebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için gerekli güce sahipsiniz. Bugün, Aile ile ilgili iç meselelerinize odaklanacaksınız.

12 Ocak 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Garip olarak nitelendirilebilecek gelişmelere açık olduğu kadar, aynı zamanda, maddi konularda olumlu gelişmelere açık, aynı zamanda destekçi kişilerle karşılaşabileceğiniz veya sizin yakın çevrenizden kişilere ya da ailenize destek olabileceğiniz, güzel Tüm burçlar için gün geneli: Heyecan verici karşılaşmalara veya ilişkilere açık ya da farklı alanlarda sürprizler yaşayabileceğimiz, yaratıcılığımızın artacağı ve bunu gerekli işlerimize yansıtabileceğimiz iki günlük süreçteyiz. Sadece, öğle saatleri civarında rekabet teması, tartışmalı ortamlar, güç mücadeleleri veya genel bir huzursuzluk ve gerilim hakim olabilir o kadar. Dolayısıyla, önemli toplantı veya görüşmeleri öğle saatleri dışında bir saate alarak olumlu sonuçlar alabiliriz. Aksi takdirde bizim dışımızda gelişen olaylar bazı adımlarımızı veya kendimizi sorgulamamıza neden olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

13 Ocak 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

13 Ocak 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BİRLİKTE olduğunuz kişileri duygusal anlamda zorlayabilir ve küçük nedenler yüzünden sorunları büyütebilirsiniz. Sakin kalın.

12 Ocak 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde zihinsel ve ruhsal olarak dinlenmeye zaman ayırmanız gereken, sessiz sakin ortamlardan fayda göreceğiniz, üçüncü kişilerin konuşmalarını göz ardı ederek kendi yaşamınızda olan bitene odaklanmanızın faydalı olacağı bir süreçte olacaksınız. Bugün yaşamınızda geçmişten gelen haberler ve geçmişten kişilerle görüşmeler ön plana çıkıyor.

13 Ocak 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

13 Ocak 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 17' 47" R
Ay
Terazi
04° 00' 24"
Merkür
Boğa
03° 59' 44"
Venüs
Boğa
23° 44' 59"
Mars
Koç
13° 53' 01"
Jüpiter
Boğa
28° 18' 15"
Satürn
Balık
18° 00' 11"
Uranüs
Boğa
23° 24' 58"
Neptün
Balık
29° 24' 09"
Plüton
Kova
02° 02' 40"
Chiron
Koç
21° 38' 47"
Lilith
Başak
25° 23' 13"
True Node
Koç
14° 56' 14"
Son Güncelleme : 18/05/2024 21:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>