Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ağustos 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Risk alıyorsunuz. Ama bir risk sever olduğunuzdan değil. Duygusal yalnızlıktan boğulduğunuz için oynuyorsunuz bu oyunu. Bu yalnızlığı da, geleneksel yanıyla her şey yerli yerinde olmasına rağmen yaşıyorsunuz.

Başarılısınız. İş hayatının kuralları sizin için kışla yasaları kadar tartışılmaz. Bu disiplin anlayışı içinde başarılı sayılmak kaçınılmaz da, aldığınız artı puanları hep yöneticileriniz işaretliyor.

Çalışma temponuzun yanında yalancı pehlivan gibi kalıyor. Eh, ne de olsa yine bir pehlivan. Geçindirip götürüyor işte. Sizi üzen yakınınızın esas çalışma alanı burası.

Bugünlerde dikkat etmeniz gereken tek şey, aşağıdan bir kez görüp trapeze çıkmak kadar riskli olan gönül oyununuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu süreçte başınızda nasıl sorun olursa olsun tek başına çözüme ulaştırmak istersiniz. Eğitim hayatınız, kardeş ve komşularla ilişkiler ve bu tip konulardaki eksiklikler, hatalar, ortaya çıkarak mutlak çözüme ulaştırılır. Sizi sıkan, üzen herhangi bir konu da daha rahat kendinizi ifade ederek derdinizi paylaşmanız gerektiğinin bilincinde olursunuz

14 Ağustos 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 07:11 itibariyle Ay, burcunuz üzerinde ilerleyecek ve siz duruşunuz, konuşmalarınızla olgun bir kişi izlenimi yaratabilir, saygınlık uyandırırsınız. Duygularınız ve mantığınız aynı doğrultuda olduğu için, kendinizle çelişmezsiniz. Saat 20:03 Venüs-Neptün karşıtlığı gerçekleşecek. Venüs-Başak burcunda ilerlediği için, yüksek eğitimden, uzak ülkelere, ahlaki değerlerinizden inancınıza kadar geniş bir alandaki özel veyailişkilerinizi, planlarınızı gözden geçirmemiz gerektiğini işaret ediyor. Seçimlerini doğru biçimde yapmaya çalışmalısın diyor. Endişelenme ancak neye bastığının farkında ol, eksiklerini tamamla, planlarını dikkatlice el al diyerek bize yardımcı oluyor. Neptün-Balık burcunda yöneticidir. Size yaratıcılık gücü verir ve ayrıca yakınınızda bulunan kişilerle ilişkinizi ılımlı hale getirir. Hayallerinizi gerçeğe dönüştürmenizde ilham gücü verir. Demek oluyor ki bugün, gayet disiplinli bir şekilde hareket ederek, ilişkilerimize dikkat ederek,  tercihlerimizi, seçeneklerimizi gözden geçireceğiz. Eğer emin değilsek veya şartlar müsait değilse,  hangi konuda olursa olsun hemen adım atmayacağız. Huzurlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

14 Ağustos 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geriliminiz devam ediyor. Fakat, bugün kendinizi daha güçlü ve iyi hissedeceksiniz. Karar vermek için yine de acele etmeyin ve olayların gelişmesini bekleyin. Uzaklarda bulunan dostlarınızla haberleşecek ve görüşeceksiniz.

14 Ağustos 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaptıklarınızla gurur duyabilirsiniz. İnsanların sizden fayda sağlamasına izin vermemelisiniz. Kişisel ilişkilerinize vebirliklerinize konsantre olun. Evinizde yapacağınız değişiklikler görünen sorunların çözümüne katkı sağlayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Zorlayıcı veya karamsarlık yaratacak olaylara açık, engellenmiş hissedebileceğimiz birkaç günün içerisindeyiz. Riskli hareketlerden ve yerlerden kaçınmak, seyahatler esnasında dikkatli olmak, gereğinden fazla bilgi paylaşmamak, gizli kalması gereken sırları, şifreleri v.b açık etmemek gerekebilir. Bazı tekliflerin, planların veya buluşmaların (özellikle tanımadığımız veya riskli bulduğumuz kişilerle) olası tehlikelerini göz ardı etmek yanlış olabilir. Finansal başlıklı konular da yorucu gelişmeler ön plana çıkabilir veya Yay burcundaki Ay nedeniyle güvenlik, güvenlik güçleri, yurtdışı bağlantılı işler, din başlıklı konular veya yabancılarla ilişkiler açısından stresli denebilecek olaylar yaşanabilir. İlişkiler zorlanıyor, yanıltıcı etkiler veya hayal kırıklıkları gündemde. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

13 Ağustos 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken ailenizle ve kendi duygusal durumunuzla daha çok ilgili olabilirsiniz. Yeni adımlar da atmak üzeresiniz.

14 Ağustos 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerdekonusunda istikrarsız oluşunuz ve sık sık fikir değiştirmeniz bazı çevrelerde hiç hoş karşılanmayacak. Sevdiğiniz kişi ile aranız bozuk.

14 Ağustos 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, eşiniz, yakın dostlarınız ve ortaklarınızla önemli paylaşımlarda bulunabilir, etkili iletişim kurabilir, seyahatlere gidebilir ve yeni eğitim süreçlerine başlayabilirsiniz. İş hayatınızdaki görüşmelerinizden fayda sağlayabileceğiniz bu süreçte, güçlü kişilerden destek görebilir, ilişkilerinizde yeni kararlar alabilirsiniz.

14 Ağustos 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yabancılarla ya da çok samimi olmadığınız kişilerle kurduğunuz ilişkilerde bazı hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Fikirsel olarak aldanmalara veya kandırılmalara açık olabilirsiniz. Bazı seyahatler ya da ilişkiler sizi fazlasıyla zorlayabilir.

14 Ağustos 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün hedeflerinizde mantıklı ve tutumlu davranabilirsiniz. Finansal kaynaklarınızla ilgili yeni bir fırsat ortaya çıkabilir. Harcamalarınızda cimri davranışlar sergileyebilirsiniz.Odaklanacağınız konularda aksamalar olması halinde çevrenizdekilere baskı uygulamaktan çekinmelisiniz. Özellikle duygu istismarından kaçınmanız gereken bir gündesiniz. Bir ilişkiniz varsa bunu daha ciddi bir seviyeye taşımak için olumlu enerjilere sahipsiniz. Ortaklık kurabilir, evlilik teklifinde bulunabilirsiniz. Hangi ortam olursa olsun aile bilincine sahip durumdasınız. Burç burç yorumları evlilik günlük burç yorumları

14 Ağustos 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir.

14 Ağustos 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 17' 47" R
Ay
Terazi
04° 00' 24"
Merkür
Boğa
03° 59' 44"
Venüs
Boğa
23° 44' 59"
Mars
Koç
13° 53' 01"
Jüpiter
Boğa
28° 18' 15"
Satürn
Balık
18° 00' 11"
Uranüs
Boğa
23° 24' 58"
Neptün
Balık
29° 24' 09"
Plüton
Kova
02° 02' 40"
Chiron
Koç
21° 38' 47"
Lilith
Başak
25° 23' 13"
True Node
Koç
14° 56' 14"
Son Güncelleme : 18/05/2024 21:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>