Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Kasım 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu kendi problemlerinizle bunalttığınızı düşünüyorsunuz ama o size yakın olmaktan son derece mutlu. Bugün bunu bir kez daha dile getirebilir. Küçük bir tatil önerisi alabilirsiniz.

Hiç yakınmadan çalıştığınız için bazıları sizin ne kadar çokyaptığınızın farkında değil. Ama becerikliliğinizi gören ve takdir edenler de var. Bugün çalışmanızın parasal karşılığıyla ilgili olumlu sinyaller alabilirsiniz.

Yüz yüze geldiğiniz harcamaların bazılarından vazgeçmeniz mümkün değil ama bazılarını erteleyebilirsiniz. Maddi zorlukları aşmak üzeresiniz, para durumuzda hızlı bir değişiklik olabilir.

Uykusuzluk ve aşırı yorgunluk veriminizi düşürebilir. Dinlenmeye biraz zaman ayırmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki hafta bazı ilişkilerinizi neden devam ettirdiğinizi, karşınızdaki kişilere değer verip vermediğinizi veya bu kişilerden beklentilerinizi sorgulayabilirsiniz. Yüzeysel olan ilişkiler ilginizi çekmeyebilir. Detaycılığınızın ve dikkatinizin faydasını görebileceğiniz günlerdesiniz. Detaylara odaklanmalısınız.

15 Kasım 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, Pazar günümüz saat 02:21 itibariyle burcunuz üzerinde ilerleyecek Ay etkisinde başlayacak. Eğer yeni bir karar verme aşamasında iseniz, acaba ne kadar doğru olur, ilerisi adına yarar getirir mi, beni zorlar mı diye bir bakalım. Temeli sağlam olsun ki, sonradan bizi uğraştırmasın diye düşünmeliyiz. Halledilmesi gereken zorunlu işlerinizi bitirmeniz, düzgün bir şekilde yerine getirmeniz mümkündür. Mali konular üzerinde kazanç-kayıp anlamında değerlendirmeler gündemimizde önem taşıyabilir. Sağlamlaştırma, düzenleme, işler hale getirme, pratik bir şekilde uygulamak mümkündür. Saat 04:50 Ay-Mars görünümü, kendi kriterlerimiz doğrultusunda hayatı ele alışımızın işaretçisidir. Ancak dış dünyada olan bitenlere uyum sağlamakta zorlanırız. Saat 15:25 Ay-Neptün olumlu görünümü, moralinizi yükseltici ve ruhunuzu okşayıcıdır. Saat 16:32 Ay-Venüs mücadeleci görünümü tedirginlik duymanıza yol açabilir. Bir şeyleri yoluna koymak, güzelleştirmek, büyüyen sorunları kökünden kazımak istersiniz. Ancak dışarıda ve özel hayatımızda ilişkilerimize dikkat etmek ve buyurgan davranmamak lazımdır. Huzur içinde, bol bol dinleneceğiniz bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

15 Kasım 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Olaylara sezgilerinizle yaklaşmanıza rağmen, yaşamınızda ilginç gelişen bir mantık da var. Bugün, partnerinizden duygusal beklentiler içine girebilirsiniz. Ay'ın konumu, sizde maddi anlamda güçlü olan kişilere yaklaşmanızı sağlıyor. Onlarla yapacağınız ortak çalışmalardan kazançlı çıkmanız mümkün. Hedeflerinizi iyi seçiyorsunuz.

14 Kasım 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önünüzde duran geliştirilmeyi, çözülmeyi veya ilerlemeyi bekleyen çok sayıdaolabilir. Bu tür işlerin üstesinden gelmenin en iyi yolu daha iyimser ve yaratıcı düşünmek olacaktır. Takılınılan yerler varsa, alışılmadık fikirlerin faydasını görebilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Sabaha karşı meydana gelen Ay'ın son açısı sabah saatlerinde, aşırı harcamalardan, abartılı tavırlardan, aşırı hareketlerden veya fazla kibirli çıkışlar yapmaktan kaçınmamız gerektiğini hatırlatıyor. Ardından gelen süreçte ise, kararsızlık, ne yapacağını bilememe durumu, ya da belirsizlik gibi durumlar söz konusu olabilir.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

15 Kasım 2015, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken duygusal alanda ve ilişkilerinizde hassasiyetler ve dalgalanmalar olabilir. Daha objektif olmaya gayret edin.

15 Kasım 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsanların hatalarını ve sırlarını açığa çıkartma eğilimi içindesiniz. Bu arada kendi sorumluluklarınızı dışlamayın. Sosyal ilişkileriniz ön planda.

15 Kasım 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, eşiniz, yakın dostlarınız ve ortaklarınızla önemli paylaşımlarda bulunabilir, etkili iletişim kurabilir, seyahatlere gidebilir ve yeni eğitim süreçlerine başlayabilirsiniz. İş hayatınızdaki görüşmelerinizden fayda sağlayabileceğiniz bu süreçte, güçlü kişilerden destek görebilir, ilişkilerinizde yeni kararlar alabilirsiniz.

15 Kasım 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kafanıza takılan bazı sorular, geçmişte yolculuk yapmanıza neden olabilir. İş konularında ve özellikle özel hayatınıza dayalı konuşmalarda tepkilerinizi abartmamaya özen gösterin. Br süredir görüşmediğiniz eski arkadaşlarınızdan haberleriniz olacak.

15 Kasım 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu hafta Merkür Yay Burcu'na geçiş yapıyor. Kendinize dönük olabilirsiniz, bu süreç hedefleriniz için plan yapma sürecidir. Özel hayatınızda yalnız iseniz, karşılıksız aşklara yelken açabilirsiniz veya gizli ilişkiler içine sürüklenebilirsiniz. İlişki içinde olduğunuz kişiyi çevrenizdeki insanlardan saklayabilirsiniz. İlişkisi olanlar bu dönem minik krizler atlatabilirler. Bazı hoşunuza gitmeyecek dedikodular kulağınıza çalınabilir 10 Aralık'a kadar. Venüs /Pluto sert etkileşimi ile de; işinizde, kariyerinizde krizler yaratmamaya özen gösterin, üstleriniz, patronlarınız sizleri daha sert bir şekilde eleştirebilir.

15 Kasım 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatta her şey her zaman kolay olmuyor. Fakat siz azimli kişiliğiniz sayesinde bu zorlukların altından kalkmayı her zaman başarabilirsiniz. Onu kendinize daha fazla bağlıyorsunuz. Eğer sevdiğiniz biri yoksa etraftaki insanların da dikkatini çekeceksiniz.

15 Kasım 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 21' 48" R
Ay
Terazi
04° 49' 45"
Merkür
Boğa
04° 05' 27"
Venüs
Boğa
23° 50' 06"
Mars
Koç
13° 56' 11"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 13"
Satürn
Balık
18° 00' 28"
Uranüs
Boğa
23° 25' 13"
Neptün
Balık
29° 24' 15"
Plüton
Kova
02° 02' 38"
Chiron
Koç
21° 38' 60"
Lilith
Başak
25° 23' 41"
True Node
Koç
14° 56' 19"
Son Güncelleme : 18/05/2024 23:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>