Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Şubat 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk konusunda akılcı görünebilir ama kendi içinizde tutarsızlıklar yaşayabilirsiniz. Çok fazla sorgulayarak ilişkileri zedelediğinizi farketmiyorsunuz. Zamansız çıkışlarınız var.

Bugün sizin için yorucu bir gün olacak. Rutin işlerinizin yanı sıra insanları yaptığınız işle ilgili ikna etmeye çalışacaksınız. Ancak aldığınız sonuç yorgunluklarınızı unutturacak

İş hayatında zirveyi hedeflediğiniz için kazanç yönünden fazla bir sıkıntınız yok. Hangi işte çalışıyorsanız mutlaka o işe verdiğiniz emeği paraya çeviriyorsunuz.

Bazı konularda atılım içerisinde olacaksınız ama aynı zamanda dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Yaptığınız işler hakkında herkese bilgi vermeyin ve açıktan rekabete kalkışmayın

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni tanıştığınız biri değişik fikirleriyle sizi çok etkiliyor. İş yaşamınızda bu görüşlerden çok yararlanacağınızı düşünüyorsunuz. Bugün birtakım umutlarınız yeniden yeşermeye başlayabilir. Ama derin bir çelişkiniz var. Çok özel bir konuda düştüğünüz bu çelişkiyi kafanızda çözemiyorsunuz. Bu karışık konuda, aynı şeyleri yaşamış deneyimli birilerinden yardım alabilirsiniz.

15 Şubat 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 00:42 Ay-Mars ve saat 10:57 Ay-Pluto görünümleri, mesleki sorumluluklar, kişisel kaygılar derken, insan kendini baskı altına alınmış gibi hissedebilir. Saat 17:00 Ay-Uranüs er görünümü, her olasılığı, her çıkış yolunu ve her çözümü istediğinizi gösteriyor. Yeter ki, şu baskılar son bulsun. Uymak zorunda kaldığınız her şeyden sıkılıyorsunuz. Başka bir seçenek olsa, şu anki yaşantınızı anında bırakırsınız. Fakat yok. İşte bu sizi yoruyor. Bu saatlerde bu türden duygular hissederiz. Saat 19:54 Ay-Jüpiter kavuşumu huzura olan ihtiyacınız daha fazladır. Sizin yükünüzü üzerinizden alan ve yorgunluğunuzu bilen kişilerin anlayışına ihtiyaç duyarsınız. Kimseyle çatışmaktan hoşlanmazsınız. Günümüz, güzelliklerin başlangıcı olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

15 Şubat 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Başkalarının dikkatsizliğinden kaynaklanan sorunları çözmen gerekebilir. Bugün bazı kişileri uyarabilirsin.

15 Şubat 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal ilişkilerde başarılı iletişimler sizi iyi hissettirecek. İlişkilerde hırs ve baskın gelme duygusundan uzak durun. Kıskançlıklar ve aşırı kontrolcülük zor durumda bırakabilir.

15 Şubat 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizi tamamlamak için program yapabilirsiniz. Bazı konular ve kişiler sizi zorlayabilir. Sorumlu olduğunuz işlerde mücadele verebilirsiniz. Sabırlı olmalısınız. İşlerinizi yapabilmek için riskli durumlardan uzak durmalısınız. Duygusal anlamda zorlanabilirsiniz. Tepkisel davranabilirsiniz. Çatışmalardan uzak durun.

15 Şubat 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geleceğinizi ilgilendiren güzel işlerde bulunmaktan haz duyuyorsunuz. Özel işlerinizi aksatmamalısınız. Sağlığınızla yakından ilgilenin. Artan iştah şişmanlık sorunu yaratabilir.

15 Şubat 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hedefleriniz, planlarınız, kariyeriniz, hayatınızın gidişatı ve bunun dışarıdan nasıl göründüğüne ilişkin hassasiyetleriniz artabilir, beklentileriniz yüksek olabilir. Ancak hayatın sürprizlerini, kontrolünüz dışında gelişebilecekleri görmezden gelmemelisiniz, her şeyi planlamak mümkün olmayabilir.

15 Şubat 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Göz önünde olacağınız yerlerde duygularınız sizi zorlayabilir. Yarım kalan işlerinizi halletmeden rahat etmeyeceksiniz. Parasal konularda istediğiniz gelişmeler yaşanacak.

15 Şubat 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Üst çalışanlarınız ve otorite figürleriyle kurabileceğiniz dengeli diyaloglar sayesinde takdir görebilirsiniz. Üst yönetim ve alt çalışan grubu ile arada uzlaştırıcı bir kilit karakter olabilirsiniz.Diplomatik davranışlarınızla her iki tarafın da takdirini kazanmanız olasıdır. Kariyer alanınızda veyerinizde çalışanlar arasında diplomasiyi sağlayabileceğiniz, hakkaniyetli bir çalışma şekli oluşturabileceğiniz bir günü yaşıyor olabilirsiniz. Kibar, tutkulu, nazik bir tutum sergileyebilirsiniz ancak baskıcı ve kıskanç olmamalısınız.

15 Şubat 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Tatilde de olsanız, vaktinizi özel hayatınıza ayırmayı da planlasanız, gününüz, işle ilgili çalışmalar yaparak geçebilir. İş hayatındaki her türlü konu, durum, plan veya hamle, tüm gün boyunca aklınızı kurcalayarak siziortamına yöneltebilir.

15 Şubat 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 54' 08"
Ay
Kova
16° 15' 26"
Merkür
Koç
17° 33' 01"
Venüs
Boğa
02° 52' 26"
Mars
Koç
00° 53' 52"
Jüpiter
Boğa
24° 18' 45"
Satürn
Balık
16° 42' 30"
Uranüs
Boğa
22° 26' 03"
Neptün
Balık
28° 57' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 40"
Lilith
Başak
23° 30' 23"
True Node
Koç
15° 20' 36"
Son Güncelleme : 01/05/2024 22:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>