Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Haziran 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Şu anda gözü sadece sizi görüyor. Bugün ondan olumlu bir öneri gelebilir. Onun geçmişe bağlı yaşadığını düşünüyorsunuz ve bu durumdan rahatsız oluyorsunuz. Oysa o, bu defteri çoktan kapattı.

Arkadaşlarınızın sizinle ilgili uyarılarını dikkate almalısınız. Yetenekleriniz ve disiplininiz, kafa karışıklığınızın neden olduğu sorunları şimdilik örtmeye yetiyor. Yine de bir an önce toparlanmanızı bekleyenler var.

Geliriniz belli olmasına rağmen, sanki bir yerlerden fazladan para gelecekmiş gibi gönül rahatlığı içinde harcamaya devam etmemelisiniz. Para konusunda aşırı iyimsersiniz.

Tembellik etmezseniz hoş sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Öğlene doğru alacağınız bir davete olumlu yanıt verip vermemeniz göstereceğiniz enerjiye bağlı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aileniz sizden bir konuda destek bekliyor, bunu fark etmelisiniz. Arkadaş çevreniz ve onlarla ilişkileriniz tüm sosyal tatminlerinizi karşılayabiliyor. Bu zenginlik birtakım zaaflı kişilikleri sizden gizleyebiliyor. Dostluk adına üstlendiğiniz yükümlülüklerin bir kısmını, bu sevgi ortamından arınarak değerlendirmeniz yararlı olacak.

17 Haziran 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar 17 Haziran-12 Temmuz tarihleri arasında Venüs-Yengeç burcunda ilerleyecek. Bu dönem, gerek eş veyaortaklarınız gerekse aşk hayatınız, çocuklarınız ve de mesleki konularda güven olgusunun önemini vurgular. Partnerinizin nasıl biri olduğundan tutun da, ilişkinizin özüne, sorunlarınız  veya yaşanılan güzelliklere, ileriye dönük planlarınıza  kadar her şeyin hassas bir şekilde ele alınması gerekir. İlişkisinde sorun olanlar güçlü bir dayanışma ve sevgi ile problemleri çözebilirler. Ayrılanların birbirine geri dönüş yapması  hatta döndükten sonra bir anda evlilik kararı alınması mümkündür. Bu sürecin hepimiz için güven dolu gelişmelere işaret olması dileğimle,  

17 Haziran 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kafanıza koyduğunuz şeyi yapma konusunda engel tanımayacak bu konuda size karşı gelenlere hırçın davranacaksınız.. Hedefleriniz konusunda belirleyici olmaya devam ederken, içinde bulunduğunuz çevreye karşı ikna edici tavırlar sergilemeye özen göstereceksiniz. Çalışmanızın karşılığını alacağınız işler yapmak istiyorsunuz.

17 Haziran 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli başlı konuları farklı şekilde değerlendirebilir ve daha etkili çözümler bulabilirsiniz. Biraz rutinlikten sıyrıldığınızda, çevrenizin ilgisini kazanmanız mümkün. Çeşitli işbirlikleri ve ortaklıklar söz konusu olabilir. Yeni projelerinizin ikili ilişkilerinize olumlu yansıyacağı bir süreçtesiniz. Gün geneli: Duygusal anlamda hassas bir gündeyiz. Duygularımızı kontrol etmemiz ve kontrollü hareket etmemiz gerekebilir. Dün olduğu gibi bugün de, ülke insanını ilgilendiren konular, mülteciler, yurtdışı bağlantılı işlerle ilgili kişiler, sporcular, gençler, sanatçılar, maddi alanlar, uluslararası ilişkiler veya yabancılarla ilgili başlıklar, eğitim, hukuk, dış ticaret, bilişim, medya, yayıncılık, finans, halkla ilişkiler konuları ön planda. Akşam saatlerinde birbirimize yardım etmekten keyif alabilir, ruhsal çalışmalar veya maneviyatımızı kuvvetlendirecek aktiviteler söz konusu olabilir. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

17 Haziran 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili belirsiz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Gün içinde sosyalleşerek rahatlamayı seçebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları tamamlamak isteyebilirsiniz. İşlerinizi toparlayabilmek için yardım alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla program yapabilirsiniz. Bilemediğiniz konularda mücadele vermek durumunda kalabilirsiniz.

17 Haziran 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hem zihinsel hem de bedensel anlamda yorgunluk seviyeniz iyice arttı. Yakınlarınızla ilgilendiğiniz gibi biraz da kendinize vakit ayırmalısınız.

17 Haziran 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile kendi ruhunuza ve hayattan beklentilerinize odaklanmak, ilişkilerinizi ve hayatınızı güzelleştirmek için neler yapabileceğinizi değerlendirmek, kişisel gelişim, enerji çalışmalarından faydalanmak için ideal bir gündesiniz. Bugün yüksek beklentilere girmek yerine evrenin işleyişine güvenmek faydalı olacaktır. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile evinizde huzuru bulabilir, değer verdiğiniz insanlarla kalabalık olmayan ortamlarda keyifli vakit geçirebilirsiniz.

17 Haziran 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda ve ikili ilişkilerinizde güzel bir dönem başlıyor. İlişkilerinizde var olan problemleri çözebilirsiniz. 3 hafta boyunca sevdiğiniz insana olan düşkünlüğünüz artacak.

17 Haziran 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınızla birlikte hafta sonu etkinliklerine katılmak, hoşça vakit geçirmek ve fazla duygusal derinleşme yaşamadan günü atlatmanız yararınıza olacaktır.Ancak gece yaklaşırken sizin de iç dünyanıza çekilip kendi hayat dinamiklerinizle mutlu olmaya çalışmanız olasıdır. Ay’ın Yay burcuna geçişi sizi de bir nebze içinize kapatacaktır.

17 Haziran 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızı şu günlerde tatbikata geçirme fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu fırsatı iyi değerlendirin. Zira her an insanın eline böyle önemli şanslar geçmez. Hayatınızı biraz renklendirin. Arkadaş ortamlarına katılın.

17 Haziran 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 40' 06" R
Ay
Akrep
03° 36' 34" R
Merkür
Boğa
07° 29' 36"
Venüs
Boğa
26° 46' 52"
Mars
Koç
15° 45' 21"
Jüpiter
Boğa
28° 53' 07"
Satürn
Balık
18° 09' 38"
Uranüs
Boğa
23° 33' 32"
Neptün
Balık
29° 27' 28"
Plüton
Kova
02° 01' 30"
Chiron
Koç
21° 46' 04"
Lilith
Başak
25° 39' 37"
True Node
Koç
14° 54' 44"
Son Güncelleme : 21/05/2024 08:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>