Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mart 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onda farklı bir derinlik algılıyorsunuz. Ama bu gizem, kuşkulu bir merakı da doğuruyor. Duygularınızın tamamen etkisine girmemek için gösterdiğiniz direnç işe yaramayabilir.

Önümüzdeki günler sizin için stressiz ve sakin geçecek. Uzun zamandır süregelen koşuşturma, yeni bir durgunluk dönemine girecek ve bazı önemli problemleri çözmüş olmanın huzurunu yaşayacaksınız.

Yakında yeni bir harcamanız var. Ama giden paranın karşılığında büyük sevinçler söz konusu. Bir alacak meselesinde çok özenli diyaloglar içine girmeniz gerekiyor.

Özel ilişkilere müdahale edilmez mantığıyla, sizden yardım bekleyen birine sırtınızı çeviriyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İç dünyanıza döneceğiniz ve çevrenizdeki insanlardan uzaklaşma eğilimine gireceğiniz bir gündesiniz. manevi olarak yalnızlık duyabilirsiniz ve bu sizi bir çok işe karşı isteksiz yapacaktır. Duygularınızda ani değişimler olabilir veya daha önceden sizi rahatsız etmeyen konular üzerinizde sıkıntı oluşturabilir. Sinirsel gerilimler yaşamaya eğilimli olduğunuz için ikili ilişkilerinizde daha esnek olmaya çalışmalısınız. Sizi rahatlatacak faaliyetlerde bulunun ve stresten uzak durun.

17 Mart 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 04:53 itibariyle son kez gökyüzünde oluşacak  Uranüs-Pluto mücadeleci görünümü, aileniz, büyükleriniz, eviniz, komşuluk ilişkileriniz ve nefes aldığınız ortamla alakalı her türlü değişimin işaretçisidir. Artık dayanmakta zorlandığınız, kurallarla sınırlandığınız, kimi zaman zorlandığınız meselelere tahammül etmeniz güç olabilir. İş-evlilik ve yaşamınızla alakalı değişimler gündeme gelebilir. Bunları olumsuz yönde değerlendirmeyiniz. Bunlar sizin gelişiminiz adına gerekli olan evrensel işaretlerdir. Eski düzen yerini yeniye açmaktadır. Pluto burcunuz üzerinde senelerdir ilerlemekte. Bugün Uranüs ile yapacağı son görünüm, gücünüzün farkına varmanızı ve bunu düzgün manada kullanabilmeyi öğrenmeniz yönünde etkilidir. Artık eskisi gibi olmadığınızı siz de biliyorsunuz. Güçlü olmayı ve iktidar sahibi bir kişi olarak hayatınıza yön çizmeyi dilemektesiniz. Pluto sizi değişime hazırlıyor. Yaşadığınız acı deneyimler size hayatı öğretiyor ve öğretmeye devam ediyor. İnatlaşmalardan vazgeçmelisiniz. İllaki benim dediğim olmalı diyerek tutturduğunuz sürece kaybetmeniz mümkündür. Oysaki tam tersine hayatı kendi akışına bırakmalı ve kendiniz için en hayırlısı olanı istemelisiniz. İnsanlar sizin gibi düşünmek ve hareket etmek zorunda değil. Bunu artık biliniz. Değişen koşulları esneklikle karşılamalısınız. 17 Mart saat 12:14-11 Nisan saat 18:28 tarihleri arasında, Boğa burcunda ilerleyecek  Venüs, aşkta güven, huzur ve mutluluk gibi ilkeleri önemsediğimiz zaman dilimidir. Güzelliklere düşkün olacağız. Keyifli yaşamak isteyeceğiz. İlerisi adına düşüneceğiz. Gelir geçer aşklardan uzak duracağız. Bir yuva kurmak, evlenmek, aile olmak isteyeceğiz. Hedeflerimizi gözden geçireceğiz.  İş ilişkilerimizi gözden geçireceğiz. Hem sıkı çalışacağız hem de hakkımız olanı isteyeceğiz. Sağlam kararlar alarak güçlenmek, yeteneklerinizi değerlendirmek, varsa çocuklarınızla alakalı meseleler üzerine eğilmek, dönemin etkileri arasında yer alıyor. Geçmişimizi tecrübe kazandırıcı ışığı, geleceğimizi bilinçli bir farkındalıkla ele almamız, günümüzü en olumlu şekilde değerlendirmemiz dileğimle,

17 Mart 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularınızı yoğun yaşadığınız bir gün.Yaratıcılığınız hız kazanıyor.Bugün, arkadaşlarınızla sağlam ilişkileriniz içinde olacaksınız. Karşılıklı fikirlerin paslaştığı yeni fikirlere açıksınız ve size gelecek olan tekliflere olumlu yaklaşmak isteyeceksiniz. Küçük aksiliklerin her zaman olabileceğini unutmamalı ve hatalarınızı büyütmemelisiniz.

17 Mart 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önümüzdeki üç hafta boyunca aşk hayatınızda, yaratıcılık gerektiren işlerinizde kendinizi daha iyi ifade edebilir, yeteneklerinizi gösterebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde etkileyen gün geneli: Kova burcundaki Ay'ın olumlu açıları güzel bir gün geçirmemize olanak sağlıyor. Ancak, 2012 Yılından beri 6 kez dik açı oluşturan Uranüs ve Pluton bugün son kez olumsuz görünümdeler. Özellikle, Oğlak, Koç, Terazi ve Yengeç burçlarının ilk yarısında doğanlar ya da yükselen burçları veya yıldız haritalarında başka gezegenleri bu burçlarla anılanlar başta olmak üzere, dünya geneli yaşanılan stres ve gerilim içeren olaylar neticesinde hayatlarının belli kısımlarında çok önemli radikal değişiklikler gerçekleştirdiler. Bu son restleşme ise, ülkemizde ve dünya genelinde Nisan ayı başta olmak üzere Mayıs sonuna kadar kendini bir kez daha hissettirecektir. Değişim dönüşüm devam ediyor, ani gelişmelere veya ortaya çıkacak haberlere açık bir süreçteyiz. Ancak, ardından bir rahatlama ya da en azından oldukça şaşırtıcı, normalin çok dışında olarak niteleyebileceğimiz olaylar ve gelişmeler, son üç yılda olduğu kadar kendini tekrar etmeyecektir.

17 Mart 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

17 Mart 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Farklı duygular ile güne başlayacaksınız. Hareket halinde olanlar için keyifli bir gün. Macera dolu yolculuklar yapabilirsiniz.

17 Mart 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca maddi durumunuzla ilgili konularda, para alış verişinde, çalışma hayatınızda ve sağlık durumunuzda çeşitli belirsizlikler, iletişim hataları ve problemler yaşayabilirsiniz. İletişim konusunda sıkıntılı bir gün yaşayacağınız için, ikili ilişkilerinizde sabırlı ve sakin taraf olmayı tercih etmelisiniz. İlişkilerinizle ilgili kararları bugün hemen almamanızda, düşüncelerinizi netleştirmek için kendinize zaman tanımanızda fayda olacaktır.

17 Mart 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Var olan sevgi ilişkinizde herşeyi net olarak görme fırsatı yakalayabilirsiniz. Sorunlar sizden kaynaklanıyorsa, hatayı kabullenin ve düzeltmeye çalışın. Sebep siz değilseniz, karşınızdaki insana aksaklıkları düzeltmesi için bir şans verin.

17 Mart 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 04' 29" R
Ay
Aslan
24° 21' 45" R
Merkür
Koç
29° 38' 54"
Venüs
Boğa
19° 38' 12"
Mars
Koç
11° 20' 14"
Jüpiter
Boğa
27° 30' 54"
Satürn
Balık
17° 46' 36"
Uranüs
Boğa
23° 13' 20"
Neptün
Balık
29° 19' 24"
Plüton
Kova
02° 03' 60"
Chiron
Koç
21° 28' 39"
Lilith
Başak
25° 00' 59"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 13:15

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>