Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Nisan 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşılıklı olarak baskılamalardan özenle kaçınmanız, sizi kalıcı bir beraberliğe hazırlayabilir. İlişkinize yönelik kimi dış eleştirilerin, çevrenizin eleştiri yapma ihtiyacından geldiğini düşünmeniz pek doğru değil.

Uzun zamandır çelişki yaşadığınızarkadaşınız, sizin bütün iyi niyetli yaklaşımlarınıza kapalı görünüyor. Bununla ilgili üçüncü kişilerden destek isteyebilirsiniz. Yeni arayışlar için iyi bir zamanlama değil, tedbiri elden bırakmayın.

Umutlu olduğunuz bir para meselesinde yakında bazı gelişmeler olabilir. Bugün bu gelişmeyle ilgili sevineceğiniz bir haber alacaksınız. Göze görünmeyen küçük harcamalarınızın önünü kesmelisiniz.

Açığa çıkarmamayı gerekli gördüğünüz durumlarda, duygularınızı yalnız ve ağır yaşıyorsunuz. Önemsemez görünüp oldukça önemsediğiniz ilişkilerde, bugün de duygusal yoğunluklarınız olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İşle ilgili düşündüğünüz atılım için biraz daha sabırlı olmalısınız. Uzaktaki bir yakınınızdan, çok sevineceğiniz bir evlilik haberi alabilirsiniz. Şans uzun zamandır sizden yana. Her şey yolunda ve mükemmel gidiyor. Yakınlarınız en büyük şansınızın yeni yaşadığınız ilişki olduğu görüşündeler. Gerçekten de bu kez aradığınızı bulmuş gibisiniz.

17 Nisan 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünün ilk ışıklarında Ay Başak burcundaki hareketine devam ediyor. Ay'ın Jüpiter devamında Venüs ile kurduğu gergin açılar bugün olaylara daha karamsar bakmanıza neden olabilir. Bu sebeple enerjinizi yok yere düşürebilirsiniz. Ay devamında 09:00-14:21 arası boşlukta ilerleyecek. 14:21'de Terazi burcuna geçen Ay, Kiron ve Merkür ile karşıtlığını kesinleştirdiğinde kariyer hayatınızda stresli zamanlar geçirmenize yol açabilir. Bugün itibariyle Merkür Koç burcuna geçiş yapıyor olacak. 15 Mayıs'a kadar ailecek sizi ilgilendiren bir konu hakkında haber alabilirsiniz.

17 Nisan 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Pişmanlıklara yer vermeyeceksin!İletişimi ve zekayı yöneten Merkür, bugünden itibaren ateş burcunda hareket etmeye başlıyor. Hayatındaki bazı şeyleri gözden geçireceğin bir gün. Çünkü her ne olursa olsun hayatında pişmanlıklara ve keşkelere yer vermek istemeyeceksin. Attığın her adımların sorumluluğunu büyük bir özveri ile sahipleneceksin. Kararlı tavrın özellikle aşk hayatının toparlanmasında sana yardımcı olacak. Evliliğinde sorunları olan bir Oğlak burcuysan, tüm sorunların üstesinden gelebilmenin yollarını arayacaksın. Eşinle yapacağın konuşma aranızdaki buzları eritebilir. Konuşulan hemen her sorunun bugün çözümlendiğini göreceksin.

17 Nisan 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun zamandır başlamak istediğiniz birile ilgili gereken tüm şartları sağlayabilirsiniz. Yaptığınız araştırmalarla ilgili de sona yaklaştığınızı görebilirsiniz.

17 Nisan 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Bunun için yeni fikirler yaratabilirsiniz. Uğraşacağınız işler için önceden planlamanız işlerinizi kolaylaştırabilir. Çalışma hayatınızda aldığınız sorumluluklar sizi yorsa da yeni organizasyonlar oluşturmak size iyi gelecektir. Güçlü kişilerden alacağınız desteklerle daha kolay ilerleyebilirsiniz.

17 Nisan 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Saygınlık kazanacağınız ve üstlerinizden destek göreceğiniz bir gündesiniz. Akşam saatlerinde tüm istediğiniz aileniz ve dostlarınızla vakit geçirmek olabilir.

17 Nisan 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Oğlak; senin için olumlu bir gün olmasına rağmen öğle saatlerine kadar boşlukta olacak olan Ay,konularında seni desteklemeyebilir. Yeni işlere başlamak yerine elindeki işleri bitirmeye bakmalısın. Önümüzdeki günlerde ailenle ilgili konulara yönelebilir, emlak alım satım işleriyle ilgilenebilir, tadilat ve tamirat yaptırabilirsin.

17 Nisan 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu desteklenme arzunuzu karşılayan olaylar gelişebilir. Uzun süredir peşinde olduğunuz projelerden sonuç alabilirsiniz. Sevecen ve anlayışlı tutumlarla ilerlemek akışı hızlandırır.

17 Nisan 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Koç burcuna geçen Merkür evdeki temponuza hız katar. Taşınma, tadilat, eşya değişimi gündeme gelir. Boya yaptırmak, dekorasyonu değiştirmek için uygun zamanlardır. Eve gelen gidenler çoğalır. Çocuğunuzun arkadaşları ev enerjinizi renklendirir. Ani tartışmalardan kaçının.

17 Nisan 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size yardımcı olacak.

17 Nisan 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 31' 34" R
Ay
Terazi
19° 13' 44" R
Merkür
Boğa
05° 46' 42"
Venüs
Boğa
25° 19' 16"
Mars
Koç
14° 51' 16"
Jüpiter
Boğa
28° 36' 19"
Satürn
Balık
18° 05' 09"
Uranüs
Boğa
23° 29' 25"
Neptün
Balık
29° 25' 53"
Plüton
Kova
02° 02' 05"
Chiron
Koç
21° 42' 35"
Lilith
Başak
25° 31' 43"
True Node
Koç
14° 56' 41"
Son Güncelleme : 20/05/2024 04:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>