Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Şubat 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde beklenmedik gelişmeler bazı çatışmalar ve hoş olmayan olaylar da getirebilir. Bugün kontrolü elinizde tutmanız oldukça zor.

İş konularında yeni gelişmeler sizi biraz zorlayabilir. Yeni düşüncelere karşı daha esnek olmanız gerekiyor Sakin ve sabırlı olmaya bakın. Başkaları ile güç savaşları yaşayabilirsiniz.

Parasal konularda düne oranla daha dikkatli olmanız gerekebilir. Özellikle aşırıya kaçan harcamalar, beklenmeyen gelişmeler ekonomik durumunuzu etkileyebilir.

Genel olarak yakın çevrenizle iletişiminizde bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Meydana gelen hızlı değişiklikler karşısında aşırı duygusal reaksiyonlardan kaçının.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlişkilerinize duygusal yaklaşabilir, karşınızdakileri anlamak için özel bir çaba gösterebilirsiniz. Kafanızdaki değişik düşünceleri daha pratik hale getirebilmelisiniz. Planlı davranmanız gerekmekte.

17 Şubat 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar  güne Ay-Kova burcu seyriyle adım atmaktasınız. Saat 07:00 itibariyle Ay-Merkür kavuşumu gerçekleşecek. Başkalarıyla paylaşım içinde olduğunuz ister özel ister başka anlamda olsun her türlü alışverişinizde değişime açık bir yüreklilikle hareket etmeniz faydalıdır. Yani bugün ilerlemenin yolu kafanızın içindeki kuruntuları bir kenara koyarak kendinize güvenmenizden geçiyor. Farkındalık yaratabilmeniz için öncelikle değişime kendinizden başlamanız yararlı olabilir. Siz önemlisiniz, başkalarıyla iyi geçinmek için bugün taviz vermek zorunda değilsiniz. Birileri mutlu olacak diye düşünmek yerine,  önce siz ne kadar mutlusunuz bunu düşünmelisiniz. Tamam belki tek başına hareket etmek zor, lakin herkes kendi payına düşen sorumlulukları bilmeli. Eğer sonunda sizin gibi biriyle beraber olacaksa elini taşların altına koymayı bilmeli. Yani mutluluklar gibi sıkıntıların da paylaşarak giderilmesi lazım. Yoksa hayatın sadece keyiflerinde beraber olmanın bir anlamı yok diye düşünebilirsiniz. Saat 09:17 Ay-Satürn görünümü, maddi konularda insanları kendi yararı adına kullanan kişilerden hoşlanmıyorsunuz. Sizin en sevmediğiniz davranış biçimi budur. Dürüstlüğü seviyorsunuz. Bazen hiç kimseyle konuşmaktan hoşlanmıyorsunuz. Çünkü güvenilecek insan fazla yok diye içinizden geçirebilirsiniz. Başkalarıyla uyumlu ve yapıcı ilişkiler kurabileceğiniz bir gün geçirmeniz dileğimle

17 Şubat 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularla ilgili düşünceleriniz, bir çok aktivitenin önüne geçebilir. Bugün, değişik arayışlar içindesiniz. Çeşitli kaynakları araştırarak size en uygun olan konuyu bulmaya çalışıyorsunuz. İdealleriniz konusunda inatçı davranmanız, sizi olumlu etkileyecektir. Sizi aşan konularda çekimser davranarak, biraz daha beklemeyi tercih etmelisiniz.

17 Şubat 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaratıcılık gerektiren işlerinizi, aşk hayatınızı veya sosyal ilişkilerinizi ilgilendiren konularda hareketlilik var. Bu alanlardaki fırsatları en iyi şekilde değerlendirmelisiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Kova burcundaki Ay, içinde bulunduğumuz gruplara faydalı olmak isteyeceğimiz, sosyal, toplumsal konulara duyarlı ve yenilikçi bir günde olduğumuza işaret ediyor. Yeni şeyler öğrenebilir, zihnimizi açacak aktivitelerde bulunabilir veya hızlı düşündüğümüz bugün için, pek çok konuyu farklı şekilde ele alabilir, pozitif bakışımızla günü güzelleştirebilir veya farklı şeyler yaşayabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

17 Şubat 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

17 Şubat 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SABRINIZIN tükendiğini hissedip haksızlığa uğradığınızı düşündüğünüz her konuda isyan edip ortalığı karıştırabilirsiniz. Sakin olun.

17 Şubat 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendi enerjinizi ve girişken taraflarınızı herkese rahatça ifade edebileceğiniz bugün ikili ilişkilerinizdeki beklentilerinizi minimum seviyede tutmalı ve kaygı enerjisini kendinizden uzaklaştırarak, içsel barışınızı yansıtan tavırlarda bulunmalısınız. Kurumlar ve patronlar ile ilgili problemlere açık bir gündesiniz.

17 Şubat 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Rutin işler ve bunların detaylarıyla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Maddi konularda hiçbir şeyi atlamamaya çalışın. Sizden güçlü bir kişi sizi, gizli yollardan bir mücadele içine çekmeye çalışabilir; hiçbir konuda açık vermemek için uğraşın.

17 Şubat 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 11' 55" R
Ay
Aslan
25° 54' 21"
Merkür
Koç
29° 48' 24"
Venüs
Boğa
19° 47' 41"
Mars
Koç
11° 26' 07"
Jüpiter
Boğa
27° 32' 43"
Satürn
Balık
17° 47' 08"
Uranüs
Boğa
23° 13' 47"
Neptün
Balık
29° 19' 36"
Plüton
Kova
02° 03' 57"
Chiron
Koç
21° 29' 02"
Lilith
Başak
25° 01' 50"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 16:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>