Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Ailene Destek Oluyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Nisan 2024, Perşembe

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, karşılaşacak olduğunuz problemleri tamamen ortadan kaldırmaya çalışın. İlişkinizden yana yaşanabilecek tüm sorunları çözüme kavuşturmanız gerekiyor. Hata yapmamanız gerekmekte.

Mesleki olarak kendinize çok fazla yüklenmemeye çalışın. İstediklerinize ulaşmak için biraz daha zamana ihtiyacınız var. Daha dengeli olmanız gerekmekte.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda biraz daha sabırlı olmalısınız. Hızlı çözümler için biraz daha beklemede kalmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizle ilgili bazı takıntılarınız olduğunu fark edebilirsiniz. Hayatınızı zorlaştıran konularda daha fazla ısrarcı olmamalısınız. Hem kişisel gelişim anlamında hem de mesleki açıdan daha verimli sonuçlar almanızı sağlayacak eğitimler ilginizi çekebilir.

18 Nisan 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Oğlak burcunu bekleyen enerjiler,hayatında başarılı olmak için uygun bir zaman olabilir. Sabırlı ve kararlı yaklaşımlarınız sayesinde hedeflerinize daha da yaklaşabilirsiniz. Ayrıca duygusal konularda da daha dengeli bir tutum sergileyerek ilişkilerinizde olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kendinize zaman ayırmayı ihmal etmeyin, bugün kendinizi şımartacak aktiviteler yaparak stresinizi azaltabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

18 Nisan 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır yaptığın birimlerini ailen için kullanmak isteyebilirsin. Onların daha rahat bir hayat sürmesini istiyorsun. Evli Oğlak burcuysan, eşinle artık eskisi kadar baş başa bir şeyler yapmadığınızı düşünüyorsun. Eşine kendini özel hissedeceği küçük bir sürpriz yapıyorsun. Aranızdaki bağ daha da güçleniyor.

18 Nisan 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gündelik yaşantınıza biraz esneklik getirmek isteyebilirsiniz. Düzeninizin dışına çıktığınızda kendinizi huzursuz hissetmek yerine sürdürülebilir alışkanlıklar edinmek daha faydalı olabilir. Bugün işlerinizi hızlıca tamamlamanız, ilerleyen günlerdeki planlarınız için size zaman kazandırabilir.

18 Nisan 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı para konuları gündeminizi etkileyebilir. Kriz yaratacak olaylardan sakınmanızda fayda var. Finansal konularla ilgili yeni fikirler üretebilirsiniz. İlişkilerinizde ani tepkiler vermemeye özen göstermelisiniz. Ani kopmalar yaşanabilir. Akşam saatlerinde harcamalarınıza dikkat edin. Zevk aldığınız konularla ilgili masraflarınız artabilir.

18 Nisan 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda bazı konularda kendinizi frenlemeli ve kalp kırmamaya özen göstermelisiniz zira çevrenizin de artacağı bir zamandasınız.

18 Nisan 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün şansın daha önemli olduğunu fark edebilirsin. Akıllı karar vermek yerine biraz şansa güvenmenin daha güzel sonuçlar getirmesi olası. Bazı olaylarda ihtimallere güvenmek senin kafanın daha rahat olmasını sağlayacak.

18 Nisan 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Oğlak, bugün geri çekilme ve kendinizi yenileme ihtiyacının farkına varabilirsin. Şimdi, ailenizle daha iyi bir uyum duygusuna veya ev ortamında huzura kavuşabilirsiniz. Yeni bilgiler veya bağlantılar sizi iyileştirmeler ve olumlu değişiklikler yapmaya motive edebilir ve kişisel yaşamınızdaki sıcaklık, tam olarak stresten kurtulmanız gereken şeydir. Nitekim bugünün ilerleyen saatlerinde, dikkatli olmazsanız sabırsızlık ruh halinizi etkileyebilir. "Acele israfa yol açar" sözünü kendinize hatırlatabilirsiniz. Tutkular yükseldiğinden, etrafınızda ve içinizde belirgin bir rekabet havası olduğundan, farklılıklarla çalışmak, uzlaşmalar yapmak ve bir denge bulmaya çalışmak artık önemli stratejilerdir. Birinden istediğiniz şey ile onun sizden istediği arasında dengesizlikler olabilir ancak bunun geçici olabileceğini ve sabrın size şimdi en iyi şekilde hizmet edeceğini unutmayın. Aşırı tepki vermek, ihtiyacınız olmayan sorunları ortaya çıkarabilir.

18 Nisan 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sezgilerinizin yüksek oluşu, gün içinde bile bulunduğunuz ortamlardan kopmanıza neden olabiliyor. Kişisel kazançlarınızı arttırma konusunda ön sezilerinize güvenebilirsiniz. Yollarla ilgili beklentileriniz ön plana çıkacaktır.

18 Nisan 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizi uğraştıracak bazı sıkıntılarla karşılaşacaksınız. Birileri sizin aleyhinize hareket ediyor veya sırf varlığıyla bile sizi rahatsız ediyor olabilir. Ama siz karşılık vermediğiniz sürece, bu gibi anlık engeller hayatınızı ne derece etkileyebilir?

18 Nisan 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün finans, sağlık, özel hayatınızda sürpriz gelişmeler gerçekleşebilir ancak aşk, tatil, hobilerinizden dolayı harcamalarınız artabilir. Gününüz şahane geçsin.

18 Nisan 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çalışma hayatınızın duygusal motivasyonunuzla eş değerde olduğu bir gün. Etrafınızdan çabuk etkileniyor, problemleri işe yansıtıyorsunuz. Dostlarınızın desteğiyle, bugün birçok problemin kolayca üstesinden geleceksiniz.

18 Nisan 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 48' 00" R
Ay
Terazi
22° 39' 09" R
Merkür
Boğa
06° 11' 04"
Venüs
Boğa
25° 40' 16"
Mars
Koç
15° 04' 15"
Jüpiter
Boğa
28° 40' 21"
Satürn
Balık
18° 06' 14"
Uranüs
Boğa
23° 30' 24"
Neptün
Balık
29° 26' 16"
Plüton
Kova
02° 01' 57"
Chiron
Koç
21° 43' 25"
Lilith
Başak
25° 33' 37"
True Node
Koç
14° 56' 27"
Son Güncelleme : 20/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>