Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Haziran 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Adlandıramadığınız duygularınız, yol vermeniz durumunda, her an aşka dönüşebilir. Kendinize bu izni vermeyecekmiş gibisiniz. Bir anda ilkesiz davranabileceğinizden çekiniyorsunuz.

İşinizi geliştirme düşünceleri içindesiniz, ama elinizi kolunuzu bağlayan engelleriniz var. Bugünler içersinde bir ziyaretçiniz olabilir. Onunla birlikte bazı çıkışlar arayacaksınız.

Para konusunda bir ürkeklik gelişti sizde. Yaşanmış bazı kötü deneyimlerin etkisi olabilir.Yakında şehir dışında bir satış işiniz olabilir, ama yeterince ilgi göstermeyebilirsiniz.

İlgisiz davranacağınız satış işinizin pekala önemli olabilir. Çevrenizde dolanan büyük paraların peşine düşmeyebiliyorsunuz. Ama çok küçük kayıplar da sizi allak bullak edebiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu akşam bir arkadaş toplantısında güzel saatler geçirebilirsiniz. Tek başına gitmeniz durumunda, bazı söylentilere yol açabilirsiniz. Kendinizi beğenmediğiniz bazı huylarınızla ilgili, kendinize haksızlıklarınız var. Fakat bazı hatalarınızı da görmekte zorluklar çekebiliyorsunuz. Önümüzdeki günlerde ilginç tanışmalar var.

19 Haziran 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, Saat 05:37 Ay-Pluto görünümü sizi ilgilendiren geçmişe ait bir konuda duygularınızı biraz sertçe ifade etmenize neden olabilir. Sizi baskı altına alabilecek hiçbir şeyden hoşlanmazsınız. Saat 18:20 Ay-Merkür görünümü bir çok meselede akılcı düşünmenizi sağlar. Belki hayatınızda belirsizlikler var. Ancak bunları aşacağınıza dair inancınız yüksektir. İnsanları daha iyi gözlemleyerek, kimlere daha yakın veya uzak durmanız gerektiğini saptarsınız. Saat 20:15 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, ailevi hayatımız ve finansal konularda fayda-zarar hesabı yapacağız. Bizi sinirlendiren, yoran, bencil davranan kişilere tolerans göstermeyiz. Fikrimizi açıkça söyleriz. Çıkarımızı önemseriz. Buna uymayan kişileri uyarmayı biliriz. Saat 15:07 Ay-Satürn görünümü, duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Ölçülü, sakin ve dikkatlice durumu gözden geçirmek lazım. Çünkü farkında olmadan yanlış tepkilerde bulunabilir, sonrasında pişmanlık duyabilirsiniz. Eğer ev içinde bir sorun varsa, bunu ancak birbirinize anlayışlı olarak çözebilirsiniz. Saat 21:06 Ay-Uranüs kavuşumu, özel hayatınızı, ailenizi, evinizi ilgilendiren konularda verilecek hızlı kararların, değişimlerin işaretçisidir. Bunlar üzerinde iyice düşünmenizde yarar var. Yeni haftanın sağlıklı, huzurlu ve başarılı geçmesi dileğimle,

19 Haziran 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, sakinliğini korumak için çaba sarf edebilirsin. Çevrenden duydukların bir anda gerilmene sebep olabilir.

19 Haziran 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ruhsal anlamda kendinizi iyi hissedeceğiniz özel bir gün. Aşk hayatınızda ki hoş ve romantik adımlar ruhunuza iyi gelecektir.

19 Haziran 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailenizle ilgili konularda gelişen durumlar olabilir. Geçmişte kalan konular gün içinde karşınıza çıkabilir. Kardeşlerinizden yardım alabilirsiniz. Toprak veya emlak konularında yeni planlar yapabilirsiniz. Parasal konularda destek görebilirsiniz. İş hayatınızda başarılı olmak için verdiğiniz mücadelelerin meyvesini toplayabilirsiniz.

19 Haziran 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

En yakın dostunuzdan ikiyüzlü davranışlar görebilirsiniz. Bunun için kendinizi çok fazla üzmemelisiniz.

19 Haziran 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

13.00'a kadar olan dönemde yeteneklerinizi ve isteklerinizi en iyi şekilde sergileyebileceğiniz, ilişkilerinizde güveninizin ve sevginizin arttığı,hayatınızda başarılı görüşmeler gerçekleştirip, finansal anlamda artıya geçebileceğiniz bir süreç sözkonusu iken, 13.00'dan sonraki zaman diliminde sosyal etkinliklerde yer alabilir, seyahatler yapabilir, arkadaş çevrenizle görüşebilir ve özel yaşamınızda etkili paylaşımlarda bulunarak, birlikte eğlenceli ve kalabalık ortamlarda yer alabilirsiniz.

19 Haziran 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınızda konuşmalar içinizi rahatlatabilir. Onlara yardımcı olmak isteyebilir veya onlardan istediğiniz fikirsel yardımları alabilirsiniz.

19 Haziran 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal ve alıngan olabileceğiniz bir gün. Olayları farklı açıdan değerlendirebilir, çevrenizdeki kişilerin etkisi altında kalabilirsiniz. Uzun zamandır görmediğiniz eski bir dostunuzla tesadüfen karşılaşabilirsiniz.

19 Haziran 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çıkacağınız seyahatler uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız. Çalışma ve gayretleriniz takdir ediliyor, beğeniliyor.

19 Haziran 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 37' 58" R
Ay
İkizler
25° 50' 31" R
Merkür
Koç
24° 28' 05"
Venüs
Boğa
13° 58' 29"
Mars
Koç
07° 49' 18"
Jüpiter
Boğa
26° 25' 47"
Satürn
Balık
17° 26' 28"
Uranüs
Boğa
22° 57' 18"
Neptün
Balık
29° 12' 24"
Plüton
Kova
02° 05' 20"
Chiron
Koç
21° 14' 13"
Lilith
Başak
24° 30' 22"
True Node
Koç
15° 07' 54"
Son Güncelleme : 10/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>