Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mart 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Melankoli içindesiniz, bu sizi hırpalıyor. Reddedilme korkunuzu yenmeniz gerek. Bu günler içinde yakalayacağınız fırsatları değerlendirebilirseniz, her şey yoluna girecek.

İlginizi dağıtan konulardan uzaklaşın. Performansınızı yükseltecek gelişmeleri fark edemiyorsunuz. Çelişki yaşadığınız ilişkilerde düzelme belirtilerini bugünlerde hissedeceksiniz.

Olumlu gelişmelere hazır olun. Sabırlı davrandığınız gelişmeler yakında yüzünüzü güldürebilir. Değişik etkilenmeler altında vereceğiniz bir karar, size kazandıracak.

Bir konuda, onaylanmak anlamında yakınlarınızdan beklediğiniz desteği göremeyeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünkü enerji yoğunluğunuz, kısa vadedeki hedeflerinize daha umutlu bakmanızı sağlayacak. Yine de çok yakınınıza serpiştirdiğiniz bazı umutlarınızın gözden geçirilmesi gerekebilir. Arkadaş gurubunuzdaki bazı kümeleşmeleri maddi konulara bağlamanız, biraz kolaycılık gibi görünüyor. Daha duygusal bir bakış, daha doğru tespitleri getirebilir.

19 Mart 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 02:06 Ay-Merkür görünümünde bazı meseleler üzerinde endişelenirsiniz. Şöyle mi olacak, böyle mi olacak diye kaygılanırsınız. Dışarıdan gelebilecek bir eleştiri veya olumsuz söze anında tepki gösterebilirsiniz. Saat 06:56 Ay-Neptün görünüm etkisi altında, iç sesiniz, -Huzurlu ol çağrısı yapıyor. Her şeyi denetlemekten, yoluna koymaktan, düzenlemekten vazgeç. Önünde duran yaşama bak ve rahatla diyor. İlişkisinde problemi olanlar,hayatında ve ailevi konularda zorluklar yaşayanlar bu sese kulak veriniz olur mu? Saat 23:36 Ay-Jüpiter görünümü, plansız işlerden, gelir geçer ilişkilerden hoşlanmadığınızı işaret ediyor. Size göre bir şeyin sağlamlığı ancak zamanla anlaşılır. O nedenle kaliteli ve seçkin olana yöneliyorsunuz. Buhayatında da aynı şekilde göze çarpıyor. Gerçekçisiniz. Toplumsal ilişkilerinizde saygınlık, değer bilirlik sizin için çok kıymetli. Ya en iyisi olsun veya hiç olmasın tarzında düşünebilirsiniz. Sizin fikirlerinize karşı çıkılmasından hoşlanmazsınız. Uyumu, huzuru ve kaliteyi önemseyeceksiniz. Birilerine yaranacağım diye, kendinizden ödün vermezsiniz. Gönlünüz gibi güzel geçecek bir Pazar dileğimle,

19 Mart 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kardeşlerle ilgili konuların ön planda olacağı bir gün. Dinlenmek için kendine zaman yaratmak isteyebilirsin.

19 Mart 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Merkür ve Mars'ın olumsuz etkisi iletişimde kaba davranışların sorun oluşturabileceği bir gün. Söylemlerimiz ilerleyen süreçlerde bize sorun olarak geri dönebilir.

19 Mart 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde sezgilerinize kulak vermeniz gerekebilir. Bugünlerde daha fazla fedakarlık ve kabullenme söz konusu olabilir.

19 Mart 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenize kızdığınız anda duygularınızı içinize kilitliyor, kimse ile konuşmak istemiyorsunuz. Sevgilinize karşı çekimser bir bakış açısı getirmeniz ilişkinizi zorluyor.

19 Mart 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile kendi ruhunuza ve hayattan beklentilerinize odaklanmak, ilişkilerinizi ve hayatınızı güzelleştirmek için neler yapabileceğinizi değerlendirmek, kişisel gelişim, enerji çalışmalarından faydalanmak için ideal bir gündesiniz. Bugün yüksek beklentilere girmek yerine evrenin işleyişine güvenmek faydalı olacaktır. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile evinizde huzuru bulabilir, değer verdiğiniz insanlarla kalabalık olmayan ortamlarda keyifli vakit geçirebilirsiniz.

19 Mart 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün iletişime dayalı işleriniz ve bu alanda kendinizi ve duygularınızı ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Maddi konularda hayatınızda güzel gelişmeleriniz var ve yeteri kadar uyanık davranırsanız şartları siz oluşturabilirsiniz.

19 Mart 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendi zihninizde ve bilinçaltınızdaki farklı inanç yapıları ile yüzleşme yoluna gidebilir ve kendinizi affetme yeteneğini geliştirebilirsiniz. Kendinize samimi olma günündesiniz. Bilinçaltı ve sezgisel konularda daha cesaretli olabileceğinizi keşfedebilirsiniz. Bugün zihninizde saklı tuttuğunuz korkular ve düşüncelerle yüzleşebilir ve rahatlama sağlayabilirsiniz. Günü keyifli ve üretken geçirmek için yakınınızdaki insanlara ihtiyacınız var. İlham verici sosyal organizasyonlara yönelebilir, hayallerinizi değer verdiklerinizle paylaşabilirsiniz.

19 Mart 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşlerinizle ilgili bazı yeni gelişmeler, size memnuniyet verecek nitelikler taşıyabilirler. Dışarıdan destek aldığınız kişiler veya işlerinizi yönlendiren insanlarla da olumlu iletişim kurup, faaliyetlerinizi daha verimli hale getirebilirsiniz.

19 Mart 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 35' 02" R
Ay
Terazi
07° 32' 49"
Merkür
Boğa
04° 24' 23"
Venüs
Boğa
24° 07' 01"
Mars
Koç
14° 06' 38"
Jüpiter
Boğa
28° 22' 28"
Satürn
Balık
18° 01' 22"
Uranüs
Boğa
23° 26' 01"
Neptün
Balık
29° 24' 34"
Plüton
Kova
02° 02' 32"
Chiron
Koç
21° 39' 41"
Lilith
Başak
25° 25' 12"
True Node
Koç
14° 56' 31"
Son Güncelleme : 19/05/2024 04:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>