Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Temmuz 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Önümüzdeki günlerde ilişkinize bir hareketlilik getirmeniz gerekiyor. Hami gibi davranmayı yeterli görüyorsunuz. Sorunları olduğu açık, ama sizin tek işiniz onun sorunlarını çözmek, onu teselli etmek olmamalı.

Yakında yeni birteklifi daha alabilirsiniz. Bu birdeğişikliği değil, ek birönerisi olabilir. İş yaşamınızdaki yükselişi sürdürüyorsunuz. İş yaşantınız sizden tatminkar, fakat sizin için aynı şeyi söylemek oldukça zor.

Yapmaya hazırlandığınız yüklü harcama sizi fazla korkutmuyor. Karşılığında tutkuyla istediğiniz şeyi elde edeceksiniz. Yatırım konularında bazı gelişmeleri beklemeniz gerekiyor.

Verdiğinizin karşılığını her zaman alamayacağınızı fark etmelisiniz. İnsanlarla ilişkileriniz hayal kırıklıklarına çok açık.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sabah saatlerinde yapacağınız bir program, ancak akşama doğru gerçekleşecek. Yakınlarınızdan biriyle ilgili sevindirici bir haber alabilirsiniz. Çevrenizde birbirinden farklı pek çok insan var. Hepsiyle iyi ilişkiler içindesiniz. Ama bu farklı kişileri bir araya getirme ısrarcılığınız olumlu karşılanmıyor. İnsanların kendi seçimlerine razı olmak durumundasınız.

19 Temmuz 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar 19 Temmuz(saat 01:38)-25 Temmuz saat 12:29 tarihleri arasında Başak burcunda düz olarak seyrini sürdürecek Venüs, 25 Temmuz itibariyle gerileyecek. Düz ilerleyiş  süresince bizim isteklerimizle hayatın bize sundukları ve şartlarımızın ele alınmasıdır. Yanlış ve doğrular tespit edilirken, sadece kendi bakış açımızla ele almamalıyız. Bu dönemde aşkta seçici davranacağız ve düzenden yana olacağız. Farklı insanlar görürüz, selamlaşırız, konuşuruz. Ancak prensiplerimize uymayan tarzda hareket edildiğinde mesafemizi koyarız. Oysaki bu süreçte bu denli keskin yargılar pek hoş olmaz.  Şu kişi işe yaramaz, bu kişi tuhaf desek de, bir aradaysak ve aynı dünyada nefes alıyorsak, insanları oldukları gibi kabul etmek durumundayız. İkili ilişkilerde bu dönemde partnerimizin davranışlarına daha fazla dikkat ederiz. Bize karşı titiz ve dikkatli olmasını bekleriz. Saat 03:47 itibariyle etkili Başak  burcunda ilerleyecek sağlığınıza,  hijyeninize, kişisel bakımınıza, etrafınızda olan bitene, insanlara, durumlara titizlikle bakma halidir. Bilgi sahibi olmak, araştırmak, keşfetmek ve bulduklarınızı belli bir alanda verimli bir şekilde kullanmak durumundayız. Böyle günü verimli şekilde değerlendirmek mümkün olacaktır. Saat 03:49 Ay-Venüs kavuşumu son zamanlarda yaşanmış mali ve duygusal sorunların bir kısmını gidermenizde destekçidir. Kısa süreli bir etki olmasına rağmen insanın güveninin yerine gelmesine yardımcı olur. Seçimlerinizi yaparken, çıkarlarınızı öne alarak düşünmenizde yardımcı olur. Saat 04:07  Merkür-Uranüs görünümü, bilinçli düşünmeniz ve olayları fazla dramatize etmeden gerçekçi bir şekilde ele almanız  gerektiğini hatırlatıcıdır. Bu meselelerin ilki, aile yaşamınız, ikincisi ilişkiniz ve sonuncusu sizsiniz. Evet siz kendi kendinize eziyet ettiğiniz sürece bir çıkış yolu bulmanız oldukça zor. Saat 22:43 Ay-Neptün karşıtlığında, ne kendimizi yıpratacak kadar aşırı  titiz,  ne de  gereğinden fazla rahat davranmayalım. Sağlığınıza,  hijyeninize, kişisel bakımınıza bir önem verelim.  Bilgi sahibi olmak, araştırmak, keşfetmek ve bulduklarınızı belli bir alanda verimli bir şekilde kullanmaya gayret gösterelim.  Hangi konuda huzur bulmak istiyorsak, o konuyu dikkatlice, aklı başında ele alalım. Keyifli bir bayram günü geçirmeniz dileğimle,  

19 Temmuz 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün özel yaşamınızla ilgili konularda her zaman olduğunuzdan daha hassas davranmalısınız. Kırıcı sözleriniz eş ya da sevgilinizden daha önce duymadığınız sözler duymanıza sebep olabilir. Ani çıkışlar yapmamalı ve ilk sözü söyleyen taraf siz olmamalısınız. Bekar Oğlak'lar ise bugün karşı cinsin yoğun ilgisi ruhunuzu okşayacak fakat bir ilişkiye adım atmadan önce karşınızda ki insanı tanımaya çalışarak hareket etmelisiniz. İş hayatınızda ise beklenmedik gelişmeler hayal kırıklığı yaşamanıza sebep olabilir…

19 Temmuz 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle veya sizden yaşça büyük kişilerle vakit geçirebilirsiniz. İnce düşünceli ve yardımsever olmanızın karşılığını göreceksiniz. Bazıbirlikleri veya ilişkiler düşündüğünüzden daha fazla şey vaat ediyor olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslan burcundaki Ay, eğlenceli aktivitelerle zaman geçirme arzumuzu arttıracak, bizi sosyalleştirecektir. Kendimizi zinde, aktif ve keyifli hissedeceğimiz, çevremizdeki kişilere karşı verici ve cömert davranabileceğimiz bir gündeyiz. Ancak, akşam saatlerinde Satürn etkisiyle kendimizi kısıtlanmış veya huzursuz hissedebiliriz veya belli belirsiz bir stres yaşanabilir o kadar. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

18 Temmuz 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi daha iyi anlatabileceğiniz fırsatlar var. Yolculuklar daha keyifli geçebilir.

19 Temmuz 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Ay... Hiçbir detaya önem vermeden direkt hareket edip, konuşabilirsiniz. Bu durumda aceleci olduğunuz gözlerden kaçmıyor. İş yerinizdeki değişim sizi mutlu edecek.

19 Temmuz 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilişkilerinizde keyifli bir enerji sözkonusu iken, sevdiklerinizle mutlu zaman geçirebilir, birlikte program yapabilir, sevildiğinizi daha yoğun hissedebilirsiniz. İş görüşmeleri açısından başarılı bir zamandasınız.

19 Temmuz 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bayramın son günündeyse sevdiğiniz kişiyle aile ortamlarınızda ters ve sert etkiler altında olabilirsiniz. İletişiminizde sabırsız olmamaya çalışın. Kafanız bazı konularda belirsiz ve karışık olabilir. Moralinizi yüksek tutun.

19 Temmuz 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş hayatınızda ise başkalarının sebep olduğu gecikmelerden siz sorumlu tutulabilir; Üstlerinizle buna bağlı problemler yaşayabilirsiniz. Diyaloğa girmek yerine işinizi tamamlayarak sorumluların ortaya çıkmasını sağlamaya çalışmak sizler için daha doğru olacaktır. Bekar ve ilişkisi olmayan oğlaklar mesai arkadaşlarınızdan birinin şaşırtıcı aşk ilanı ile karşılaşabilirsiniz.

19 Temmuz 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

19 Temmuz 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 18' 35" R
Ay
Terazi
04° 10' 16"
Merkür
Boğa
04° 00' 53"
Venüs
Boğa
23° 46' 00"
Mars
Koç
13° 53' 39"
Jüpiter
Boğa
28° 18' 26"
Satürn
Balık
18° 00' 15"
Uranüs
Boğa
23° 25' 01"
Neptün
Balık
29° 24' 10"
Plüton
Kova
02° 02' 40"
Chiron
Koç
21° 38' 50"
Lilith
Başak
25° 23' 19"
True Node
Koç
14° 56' 15"
Son Güncelleme : 18/05/2024 21:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>