Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Kasım 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün çok sık aralıklarla aranabilirsiniz. Sevgilinizin hafta sonuna yaptığı planlara, işleriniz yoğun da olsa karşı çıkamayacaksınız. İlişkinizde her şey yolunda görünüyor.

Dejenere ilişkilerinyaşamında kangrene yol açtığını düşünüyorsunuz. Bu ilişkilere meydan verilmemesinden, varsa da tasfiyesinden yanasınız. Tutumunuz gerçekçi de olsa, pek sempati toplamıyor.

Daha ekonomik yaşamak, masrafları en aza indirmek istiyorsunuz. Ama aile içinde buna yönelik aldığınız kararlarda, çifte standart uyguladığınız düşünülüyor. Şahsi harcamalarınızı da kısmanızda yarar var.

Önümüzdeki günler içinde akraba arsında bir tartışmanız olabilir. Bu tartışmada bazı suçlamalara hedef olabilirsiniz

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sağlam karakterinizin teslimiyetçi günlerindesiniz. Bir konuda aldığınız karara uymanız yönünde baskılar görebilirsiniz. Kararı geri alma durumunuz ve de hakkınız olmasına karşın, teslim olmaya hazır görünüyorsunuz. Bu konuda bugünlerde savunmasız görünüyorsunuz. Küçük ısrarlarla sizden istenilen birçok şey, şu günlerde kolayca elde edilebilir.

2 Kasım 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, Saat 09:37 Merkür-Chiron olumlu görünümü, sizi hem destekleyen hem de insanlarla bağlantılarınızı güçlendirici, şifalandırıcı bir etkidir. Ferahlatır. İnsanlar üzerindeki etkiniz yüksektir. Bazı kıskançlıklar söz konusu olsa da, size zarar vermeleri mümkün değil. Saat 15:19 Ay-Pluto görünümünde, sözümüzü dinletmek ve isteklerimizi elde etmekten yanayız. Saat 20:10 Ay-Kuzey düğüm görünümü, ailevi hayatımız ve finansal konularda fayda-zarar hesabı yapacağız. Bizi sinirlendiren, yoran, bencil davranan kişilere tolerans göstermeyiz. Fikrimizi açıkça söyleriz. Çıkarımızı önemseriz. Buna uymayan kişileri uyarmayı biliriz. Bugünkü enerjilerin sizlere şifa, bereket, güzellik ve şans getirmesi dileğimle,

2 Kasım 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni tecrübeler seni oldukça heyecanlandırabilir. Girdiğin çevrelerde dikkat çekebileceğin bir gün.

2 Kasım 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hem aklınız hem de içgüdüleriniz tüm performansıyla size yardım edecekken sizin de buna iradenizle ve inancınızla destek vermeniz sonucunda başarılı olursunuz.

2 Kasım 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evinizi güzelleştirmek için zaman harcayabilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişiler önem kazanabilir. Ailevi konularla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Gün içinde birden fazla işle uğraşabilirsiniz. Eksik kalan işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Sağlığınıza önem gösterin. Teknik konuları çözmek için iyi bir gün. Kardeşlerinizle ilgilenebilirsiniz.

2 Kasım 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınızı denetlemeniz bugün zor olacağı için ufak tefek konuları gereğinden fazla büyütebilirsiniz. Ancak, bu haliniz gün içinde sadece birkaç saat sürecek. Daha sonra olumlu ve anlayışlı bir tutum içine gireceksiniz.

2 Kasım 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün tüm olumlu ve iyi enerjiler sizinle. Sevgi dolu yaratılışınız tüm çevrenize olumlu etki sunuyor ve sizin moralinizi yükseltiyor. Özellikle akşam saatlerinde hayattan beklentileriniz ve ne istediğinizle ilgili olumlu düşüncede kalın ve niyetinizi doğru kelimeleri kullanarak ifade edin. Bugün sizin için muhteşem bir şifa enerjisi sözkonusu.

2 Kasım 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızdaki dönüşümü ve bunun ailenizden kaynaklanan ve yine dönüp dolaşıp ailenizi etkileyen yönlerini bugün daha güçlü şekilde hissedebilirsiniz. İlişkilerde ise baskıcı ve manipülatif tutumlardan uzak kalmaya çalışın.

2 Kasım 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş ile Neptün arasındaki olumlu etkileşim, bugün sizi yüksek bilince taşır. Düşüncelerinizi, hislerle birleştirip yeteneklerinizi kağıda dökerek açığa çıkarabilirsiniz. Şiir yazmak, beste yapmak için harika bir gün. Üçüncü gözü açık, duru görü sahibi kişilerle yapacağınız sohbetler paha biçilmez olacaktır.

2 Kasım 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde işleriniz yolunda gitmiyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayınız. Sabırlı olunuz. Zaten bu da sizin burcunuzun bir özelliği. Hayatta elde ettikleriniz hep sabrınızın sonucu. Duygularınızı kontrol edin. Olaylar karşısında serinkanlı olursanız, artı puan kazanabilirsiniz.

2 Kasım 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 10' 18" R
Ay
Aslan
25° 34' 21"
Merkür
Koç
29° 46' 20"
Venüs
Boğa
19° 45' 38"
Mars
Koç
11° 24' 50"
Jüpiter
Boğa
27° 32' 20"
Satürn
Balık
17° 47' 02"
Uranüs
Boğa
23° 13' 41"
Neptün
Balık
29° 19' 33"
Plüton
Kova
02° 03' 58"
Chiron
Koç
21° 28' 57"
Lilith
Başak
25° 01' 39"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 15:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>