Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mayıs 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal enerjinizi ortaya çıkartmak istiyorsunuz. Ama geçmişe ait izler sizi rahatsız edebilir. İlişkinize karşı daha iyimser ve gerçekçi olmaya çalışmalısınız. Kafanızdaki sorunları büyütmemelisiniz.

İşte akılcı bir tutum izlemeli ve duygularınızı geri plana bırakmalısınız. Bugün çevrenizle ilişkilerinizde gerilim yaşayabilirsiniz. Bu durum sizi strese sokabilir. Dış görüntünüz ve sağlığınız konusunda olumsuz düşünebilirsiniz.

Çevresel şartlardan maddi anlamda olumlu etkilenebileceğiniz hareketli bir gün. Maddi konularda adımlar atmak için gerekli cesareti kendinizde bulabilirsiniz.

Dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Önceden gözardı etmeye çalıştığınız sorunlar yeniden gündeme gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş konuları dışındaki bir ortaklığınızda uğradığınız zarar, bugünlerde bazı kişilerle aranızı biraz açabilir. Yakınlarınızın bu zararda özellikle birini sorumlu görmesi kafanızı karıştıracak. Dost ilişkilerinizdeki kredinizi, son günlerdeki ilgisizliklerinizle eksiltmemelisiniz. Kendinize güveniniz, her davranışınızı doğru bulmanızı gerektirmiyor.

2 Mayıs 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay günün tamamında Koç burcunda ilerliyor. Sizler bugün ailenize odaklanabilirsiniz. Korumacı tavrınız yapıcı bir rol oynayabilir. Düne oranla daha huzurlu bir gün geçirebilirsiniz. Ay'ın bugün Venüs ile kavuşmasıyla beraber güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Evinizle ilgili planlarınız varsa harekete geçebilirsiniz. Ailecek sevineceğiniz, yüzünüzü güldüren haberler alabilirsiniz. Yeni ev bakıyorsanız bugün aklınızdaki gibi bir fırsatla karşılaşabilirsiniz.

2 Mayıs 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hakkın olanı almak isteyeceksin!Ay, ateş burcunda hareket ediyor. Bugün kendini arada kalmış gibi hissediyor olabilir misin? Önünde bir yol ayrımı varsa, oldukça kararsız olabilirsin. Duygularınla, aklın bir birine girmiş, sanki seni esir almış gibi. Karar vermek için bir bugünün geçmesini beklesen iyi olur. İlişkisi olan bir Oğlak burcuyansan, sevgilinin bazı davranışlarından rahatsızlık duyabilirsin. Bu durum karşısında kendini de sorgulamadan edemeyeceksin. Sanatla ilgilenen bir Oğlak burcuysan, çalışmalarını uluslararası bir boyuta taşımak isteyeceksin. Eğer ailen de bazı ortak miras konuları gündemde ise sen de hakkın olanı almak isteyeceksin.

2 Mayıs 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kaygılı ve şüpheli davranışlardan uzak durmayı tercihi etmelisiniz. Pesimist tavrınızın gündelik işlerinize olan olumsuz etkisiyle yüzleşebilirsiniz.

2 Mayıs 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev içindeki kazalara dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Elinizde olmayan nedenlerden ailevi konular içinde kalabilirsiniz. Gizli düşmanlar edineceğiniz zamanlar olabilir. Korkularınız gün yüzüne çıkabilir. Babanıza ait konuları ihmal etmemeye özen gösterin. İç sesinizi dinleyerek birçok konunun üstesinden gelebilirsiniz.

2 Mayıs 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçmişle ilgili konular ve anılarınız gündeme gelebilir. Özellikle ailenizle ilgili geçmişi çok fazla kurcalıyor olabilirsiniz. Sözlerinizle ve yazılarınızla kendinizi çok güzel ifade edebilirsiniz.

2 Mayıs 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Oğlak; birçok işi bir arada halledebileceğin hem özel hem dehayatında oldukça sosyal olacağın bir gün seni bekliyor. Evinde dekorasyon değişikliği yapabilir veya yeni bir yere yerleşmek için arayışa girebilirsin. Aile fertlerini ve arkadaşlarını evinde ağırlayarak keyifli vakit geçirebilirsin.

2 Mayıs 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yanlızlık ve mahremiyet seven oğlaklar, sabah saatlerinde manevi konulara yoğunlaşıyorsunuz. Öğleden sonra yalnızlık yerini kalabalıklara bırakıyor. Hızlı karar alıp uygulamak gerekebilir.

2 Mayıs 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Koç burcunda seyahat ederken evdeki kavgalara, tartışmalara dikkat!Aile bireyleri seslerini yükseltebilirler. Sizin de haklı olarak sabrınız taşar. Eve yeni eşya alabilir, tadilat işleriyle uğraşabilir ya da arkadaşlarınızı davet edebilirsiniz. Evde spor yapmak akıllıca olacaktır. aile Burç burç yorumları günlük burç yorumları Perşembe

2 Mayıs 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, tüm dikkatiniz aile ile ilgili konu ve kavramlar üzerinde odaklanabilir. Ev yaşamıyla ilgili hususlar, akraba iletişimleri önem kazanabilir. Yakın aile çevreniz içerisindeyken kendinizi çok daha rahat ve huzurlu hissedebilirsiniz.

2 Mayıs 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 56' 08" R
Ay
Akrep
07° 00' 56" R
Merkür
Boğa
07° 54' 10"
Venüs
Boğa
27° 07' 22"
Mars
Koç
15° 57' 60"
Jüpiter
Boğa
28° 57' 03"
Satürn
Balık
18° 10' 40"
Uranüs
Boğa
23° 34' 29"
Neptün
Balık
29° 27' 50"
Plüton
Kova
02° 01' 22"
Chiron
Koç
21° 46' 53"
Lilith
Başak
25° 41' 28"
True Node
Koç
14° 53' 52"
Son Güncelleme : 21/05/2024 15:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>