Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Kasım 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Herkesin imrenerek baktığı ilişkinizde ummadığınız küçük pürüzler çıkabilir. Şimdiye kadar yapmadığınız bir şeyi yapıp aşk yaşamınızı sorgulama ihtiyacı duyabilirsiniz.

Bazı plansız, programsız alınan kararlar sizin daha çok çalışmanıza neden oluyor. İş yükünüz her geçen gün bir kat daha artıyor. Ama siz üstesinden geldikçe, hem sizin kendinize güveniniz hem dearkadaşlarınızın size güveni artıyor.

Bugünlerde parayla ilgili bir sorununuz yok. Bazı harcamalarınızdan ufak kısıntılar yapmak sizi daha da rahatlatabilir. İhtiyacınız olan bir alış verişi bugünlerde yapmayı düşünebilirsiniz.

Bir sırra ortak olmanız size vicdan azabı yaşatabilir. Kısa bir süre içinde bu sırrı gerekli kişilerle paylaşmayı düşünebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde yaşayacağınız bir gelişme, sosyal yaşamınızda biraz daha dikkatli davranmanıza neden olabilir. Herkes grup ilişkilerine ve kolektif yaşama sizin baktığınız gibi bakamıyor, sorun da buradan kaynaklanıyor. Sizin fikirlerinizden çok etkilenen bir yakınınızla yakından ilgileniyorsunuz. Size zaman zaman yorucu gelse de, kendinizi onun koruyucusu gibi görüyorsunuz. Bu ilişki bir süre daha böyle devam edecek.

20 Kasım 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, saat 02:03 Venüs-Neptün olumlu görünümü, girişim,görüşmesi, ilişki, maddi konular üzerinde faydalı bir tesirdir. Hem ideallerinize uygun şekilde gelişmeler yaşanması hem özverili çalışmanın karşılığının alınması hem de iç dünyanızda huzura kavuşulması yönünde rahatlatıcıdır. Kişi, ektiğini biçmek ister. Çevresiyle ılımlı bir şekilde paylaşımda bulunabilir. Saat 08:44 Ay-Jüpiter görünümü, insanlarla belli bir mesafede ancak nazik şekilde bağlantı kurmamızda etkilidir. Dışa karşı belli etmeyiz ancak bazı şeyleri kendi içimizde hale yola koymaya çalışırız. Saat 11:36 Ay-Satürn görünümü, iç dünyamızın derinliklerini tahlil etmek, kendimizi rahatlatmak, endişelerden kurtulmak adına bir uyarı gibi düşünülebilir. Belki de çok fazla endişelisiniz veya gereğinden çok köşeliyorsunuz birçok şeyi. Bazen bedeni ve ruhu dinlendirmek faydalıdır. Bu sizin birçok konuda enerjinizi doğru yönlendirmenizde yardımcı olur. Saat 20:08 Ay-Uranüs olumlu etkisi gelecekle alakalı konularda bir hayli hırslı düşünmemizi sağlar. Arkadaşlıklarımızı, bugüne dek yaşadıklarımızı düşünürüz. Ancak iç dünyamızda kimseye pek güvenimiz yoktur. KPSS sınavına katılacaklara kolaylık ve başarılar dileğimle,

20 Kasım 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişin küskünlüklerini bir kenara bırakın ve yeniden yaşamanız gereken konuları onlarla bir karma yaparak kendinizi mutsuz etmeyin. Çünkü, zaten aldığınız her nefesin hesabını kendi kendinize soruyor ve gergin bir ortam yaratıyorsunuz. O şekilde veya başka bir şekilde; siz ne yaparsanız yapın, sizi mutsuz edenler de yaşamlarını sürdürüyorlar.

20 Kasım 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli işlerde durmamalı ve ilerlemeye devam etmelisiniz. Üzerinizdeki sorumlulukları harfiyen yerine getirmeli ve atlamamalısınız. Bir takım konularda daha yapıcı olmayı denemelisiniz. Aşk hayatınızı ihmal etmemelisiniz. Özel hayatınıza daha çok vakit ayırmalısınız. Günün Atmosferi:Hedeflerimize biraz daha yaklaşabilir, pozitif diyaloglar içerisine girebilir, işbirliklerinde avantajlı taraf biz olabiliriz. Fakat bir anda her şeyin değişme ihimaline karşı acele etmemizde yarar var.

20 Kasım 2016, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Başkalarından beklentilerinizde daha esnek olmanızda fayda var. Her zaman haklı olmak durumunda değilsiniz. Gevşemeye çalışın.

20 Kasım 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Zenginlik... Bugün mali açıdan tam rahat ettim derken ani bir ödeme ile karşılaşabilirsiniz. Bu konunun üzerine düşmelisiniz.

20 Kasım 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden ruhsal olarak enerjinizi net ifade etmekte zorlanabilir, geçici bir durağanlık, belirsizlik, yönsüzlük hissedebilirsiniz. Finansal konular, eşin parası, ortak gelirler alanlarında durağanlık yaşayabileceğiniz bugün, özellikle finansal konularda yeni adımlar atmamanız gereken, sakin ortamlarda bulunmayı tercih edebileceğiniz bir gündesiniz.

20 Kasım 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün içinde enerji düşüklüğü, bazı işlerinizde kendinizi ortaya koyamamanıza neden olabilir. Aktif olarak dış ortamlarda bulunabilirsiniz. Parasal konularda bazı şeyleri abartabilirsiniz.

20 Kasım 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi sıkışıklık içinde olan ihtiyaç sahiplerine destek olabilmek için de uygun bir süreçtesiniz. Cömert olmaya yatkın bir günde bulunuyorsunuz.Devletle ilgili maddi yükümlülüklerin, kredilerin ve mevcut bir miras meseleniz varsa halledilmesinin kolaylaşacağı ihtimalini taşıdığınız bir gündesiniz. Sevgiyi yoğun hissettiğiniz ve uzlaşma enerjisinin siziilişkilerinizde ilham verici bir noktaya taşıyabileceğini hissediyorsunuz. Kardeşleriniz ve komşularınızla da yakınlaşmanızın sebebi sizin hayata sevgiyle bakıyor olmanızdır.

20 Kasım 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

20 Kasım 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 35' 11" R
Ay
Terazi
19° 58' 45" R
Merkür
Boğa
05° 52' 02"
Venüs
Boğa
25° 23' 52"
Mars
Koç
14° 54' 07"
Jüpiter
Boğa
28° 37' 12"
Satürn
Balık
18° 05' 23"
Uranüs
Boğa
23° 29' 38"
Neptün
Balık
29° 25' 58"
Plüton
Kova
02° 02' 03"
Chiron
Koç
21° 42' 46"
Lilith
Başak
25° 32' 08"
True Node
Koç
14° 56' 38"
Son Güncelleme : 20/05/2024 05:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>