Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Nisan 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk için yaratılmışsınız. Ama evladiyelik beraberliğiniz sizin için çok doyurucu. Bu yüzden sizi görenleri siz göremiyorsunuz. Sizdeki tepkisizliği gören ilgilileriniz, bu yüzden sizi kısa sürede ilgi alanları dışına çıkartıyorlar.

Çok enerjiksiniz. İş yaşamınız tatil, izin türü ayrılmalarınızda sekteye uğruyor. Bundan ötürü de yeterince tatmin ediliyorsunuz. İş yerinizde küçük bir sorununuz var.

Eliniz çok açık. Yine de para sıkıntısı çekmiyorsunuz. Çok yakınınızda harcamalarınızı denetleyen biri var. Ona borçlusunuz biraz bunu. Size bazen, harçlık isteyen bir çocuk duygusu veriyor ama, aldırmayın. Güvence altındasınız.

Sağlıkla ilgili bir soruyla hiç karşılaşmıyorsunuz. İnsana maşallah dedirtecek kadar sağlıklı ve zindesiniz. Ama çok yakınınızda bir sağlık sorunu yaşanıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde negatif elektrikler aldığınız insanlar karşısında daha moralli olmanız gerekiyor. Bu ilişkilerde, yakın dost çevrenizden alacağınız uyarılar önem taşıyacak. Aldığınız son kararların aşırı baskısı, sizi olumlu imajınızı zedeleyebilecek fikirlere yöneltmemeli. Planlı davranmaya çalışın, bu yükümlülükleri yerine getirmek zorundasınız.

20 Nisan 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 08:21 Ay-Mars görünümü,ve ailenizle ilgili konuları şöyle sakin bir şekilde ele almanın önemini vurguluyor. Durum değerlendirmesinde bulunmak yararlıdır. Böylece dağılmamış olursunuz. Mars geri hareket dönemindeyiz. Hedefimizi, planlarımızı yeniden gözden geçirmeliyiz. Bu gözden geçirme, insanın ideallerini yeniden belirlemesini ve gelecekteki yolunu çizmesini sağlar. Pes etmek değil, kendimize yeni bir pencereden bakmak zamanındayız. Bilinçli düşünen, artı ve eksileriyle meselelere bakan kişiler kazançlı çıkar. Saat 22:32 Ay-Satürn görünümü,konularında gelişmek, büyümek, arzu ettiğiniz noktaya ulaşmak, istediğiniz bir işe başlamak gibi kariyerle ilgili konularda, mevcut durumunuzu gözden geçirmenizi sağlar. Bu gözden geçirmede, ne  kendinizi hafife alınız ne de gereğinden fazla beklentide olunuz. Bir işe veya projeye hazırlıkta, her bir detayın önemi olduğunu biliniz. Arzu edilen, hayrımıza olan gelişmelerle karşılaşmamız dileğimle,  

20 Nisan 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnatçı yapınızı ortaya çıkaracak çalışmalar içinde olacaksınız. Eğer kalbiniz boş ise, çevrenizde ve arkadaş gruplarınızda ilginizi çekecek biri ile tanışabilirsiniz. Duygularınızı sınamalı ve yanlış bir ilişkiye girmek istemiyorsanız, temkinli davranmalısınız. Bugün çevre iletişiminizde mükemmel bir gelişme izlenecek.

20 Nisan 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda tepki vermeden önce, karşı tarafı iyi dinlemeli ve neler uygulanması ya da yapılması gerektiğini anlamaya çalışmalısınız. İmajınızı ve sahip olduğunuz şeyleri korumanız gereken günlerdesiniz. Bazı tepkiler vermeden önce bunun aklınızda bulunmasında fayda var. Akıllı davranmanın faydasını görebilirsiniz, aksi takdirde pişmanlıklar olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Takıntılı, saldırgan veya kıskanç tavırlar ya da kişiler birkaç gün için devrede. Neyse ki, Terazi burcundaki Ay'ın olumlu açıları enerjik ve motive olmamızı sağlayıp, kalıcı işler ve adımlar için de olanak tanıyor olacak. Aşkın ve sevginin gücünü gördüğümüz günlerdeyiz, ama sevginin gücünü doğru kullanmak zor olabilir. İş birlikleri veya ekip çalışmaları esnasında her ihtimale karşı tedbirli olmakta fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

20 Nisan 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ikili ilişkilerinizhayatınızı da etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz konularla daha fazla gündemde olmak isteyebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için mücadele verebilirsiniz. Yaşadığınız olaylardaki farkındalığınız işleri kolaylaştırabilir. Aşk hayatınızda sıkıntılar çıkabilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı stresler yaşayabilirsiniz.

20 Nisan 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her şeyden bıkmış bir ruh hali içindesiniz. Sakın buna müsade etmeyin. Pes edeceğiniz her işiniz için ilerde pişmanlık yaşama ihtimaliniz var.

20 Nisan 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca bulunduğunuz her ortamda enerjinizi, motivasyonunuzu ve yeteneklerinizi en iyi şekilde sergileyebilirsiniz ancak akşamüstünden itibaren etkili olan Ay Merkür karesi ile gece yarısına dek iletişiminiz ve ifadenizde düşüş yaşayabilir, ilişkilerinizde ve aile hayatınızda fikir ayrılıklarına düşebilirsiniz.

20 Nisan 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş alanlarınızda kendinizi göstereceksiniz. Bu süreçte en fazla dengeyi kariyer ve aile ilişkileriniz arasında kurmanız gerekebilir. Ailenizle ilişkilerinizi çok zorlamamaya çalışın.

20 Nisan 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kariyerinizle ilgili maddi konularda haberleşmek isteyebilirsiniz. Ancak herhangi bir anlaşma ve uzlaşma düzeyine imkan vermeyen bir gökyüzü haritası mevcut. Mevcut işlerinizi tamamlayıp dengenizi korumalısınız. Alınması gereken kararları yarın akşamdan sonraya bırakmaya özen göstermelisiniz. Genel olarak ise; bugün tüm gün Ay Terazi burcunda kalacak. İlişkiler, sosyal bağlar, eşle, ortakla ve partnerle uyumlu ve dengede kalmak önem kazanıyor. Karşınızdakinin bakış açısını görmek, objektif olmak, adil davranmak Ay Terazi burcundayken öne çıkan konulardandır. Eğlenmek, arkadaşlarla, sevdiklerinizle bir araya gelmek ve hoş bir akşam geçirmek için harika bir fırsatınız var. Diğer yandan Ay Terazi günlerinde tembellik etmek, keyfiniz ne isterse onu yapmak, bir şeylere zorlanmamak ve huzurlu bir ortamda bulunmak istersiniz. Görüşmelerin medeni ve sıcak geçmesini istiyorsanız, anlaşma yapma ve el sıkma ihtimalinin fazla olduğu bu gündetoplantılarını, görüşmelerini, müşterilerle bağlantı kurmayı gerçekleştirebilirsiniz.

20 Nisan 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

EĞER bir insan grubu veya yakın çevrenizden bir kişi ile olan ilişkilerinizde bir süredir canınızı sıkmakta olan bir problem varsa, çözümün gelmesini bu hafta başından itibaren bekleyebilirsiniz. Haftanın başındaki etkiler, olumlu sonlanmaları, beklediğiniz yönde alınan sonuçları karşınıza çıkartabilirler. AYRICA, önemli bir sosyal toplantıda hazır bulunmanız da haftanın diğer bir konusu olabilir. Bu toplantı, size oldukça keyif verecek şık bir ortamda, sıcak ve huzurlu bir havada gerçekleşebilir. Bu nedenle, alacağınız davetleri reddetmeyin ve sosyal hayatın sizi olumlu bir ruh haline sokacak olan dinginleştirici potansiyelini, değerlendiremeden elinizden kaçırmayın.

20 Nisan 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 19' 33" R
Ay
Aslan
27° 29' 15"
Merkür
Koç
29° 58' 12"
Venüs
Boğa
19° 57' 25"
Mars
Koç
11° 32' 09"
Jüpiter
Boğa
27° 34' 36"
Satürn
Balık
17° 47' 42"
Uranüs
Boğa
23° 14' 15"
Neptün
Balık
29° 19' 47"
Plüton
Kova
02° 03' 54"
Chiron
Koç
21° 29' 27"
Lilith
Başak
25° 02' 43"
True Node
Koç
14° 52' 26"
Son Güncelleme : 15/05/2024 19:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>