Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Nisan 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk için yaratılmışsınız. Ama evladiyelik beraberliğiniz sizin için çok doyurucu. Bu yüzden sizi görenleri siz göremiyorsunuz. Sizdeki tepkisizliği gören ilgilileriniz, bu yüzden sizi kısa sürede ilgi alanları dışına çıkartıyorlar.

Çok enerjiksiniz. İş yaşamınız tatil, izin türü ayrılmalarınızda sekteye uğruyor. Bundan ötürü de yeterince tatmin ediliyorsunuz. İş yerinizde küçük bir sorununuz var.

Eliniz çok açık. Yine de para sıkıntısı çekmiyorsunuz. Çok yakınınızda harcamalarınızı denetleyen biri var. Ona borçlusunuz biraz bunu. Size bazen, harçlık isteyen bir çocuk duygusu veriyor ama, aldırmayın. Güvence altındasınız.

Sağlıkla ilgili bir soruyla hiç karşılaşmıyorsunuz. İnsana maşallah dedirtecek kadar sağlıklı ve zindesiniz. Ama çok yakınınızda bir sağlık sorunu yaşanıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde negatif elektrikler aldığınız insanlar karşısında daha moralli olmanız gerekiyor. Bu ilişkilerde, yakın dost çevrenizden alacağınız uyarılar önem taşıyacak. Aldığınız son kararların aşırı baskısı, sizi olumlu imajınızı zedeleyebilecek fikirlere yöneltmemeli. Planlı davranmaya çalışın, bu yükümlülükleri yerine getirmek zorundasınız.

20 Nisan 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, 20 Nisan-20 Mayıs tarihleri arasında Güneş-Boğa burcunda ilerleyecek. Merkür geriliyor. Sağlığımız, çalışma hayatımız ve maddi konulardaki güvencemizi merkez alacağız. İsteyeceğiz ki, yaptığımız işten keyif alalım, tatmin olalım. Huzurlu birortamında çalışalım, insanlara yardımcı olalım ancak karşılığını da alalım. İş ortamımızdaki ilişkilerimizden, işimizin şartlarına kadar olan duruma bakacağız. Sigortalı çalışıyor muyuz,güvenliğimiz ne durumda, sosyal haklardan yararlanıyor muyuz? Ücretlendirmeden memnun muyuz? İşimizde ehil miyiz, geleceğimiz teminat altında mı? Bunlara bakmak vaktidir. 20 Nisan (Saat 20:37)-3 Mayıs (Saat 19:33) Merkür-Koç burcuna geriliyor. Ailevi konularda eskiye ait meseleler tekrar konuşulur. İletişime dikkat ediniz. Çünkü gerginlikle hareket etmek, konuşmak evdeki huzuru kaçırabilir. Yolculuk konuları, dışarıdan gelip gidenler ev içi düzeninizi bozabilir. Konuşmaların çoğunluğunda belli bir hız ve kimi zaman gerginlik yaşanabilir. Kiralama, satın alma gibi konularda acil kararlar vermemek lazımdır. Güzel bir gün dileğimle,

20 Nisan 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayallerin için mücadele etmekten vazgeçmeyeceksin. İçindeki güç, bugün gelişmeler yaşamanı sağlayacak.

20 Nisan 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kardeşlerinizin ve yakın çevrenizin sizden beklentilerinin arttığı bir gün. Aşk hayatınızı hareketlendirecek sürpriz gelişmeler oluşabilir.

20 Nisan 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde gelirlerinizle ilgili değişiklikler gündeminize gelebilir. Harcamalarınızı kontrol altında tutmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda desteklendiğiniz konular olabilir. Yeteneklerinizi kullanacağınız işlerinize daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Mesleki konularda eğitim alabilirsiniz. Ticari işlerinizin teknik kısımlarını çözüme kavuşturabilirsiniz.

20 Nisan 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Üzerinize aldığınız bazı sorumlulukları artık yük gibi görebilirsiniz. Diğer insanlarla kendi konumunuzu karşılaştırmanızın bir manası yok. Hayatınıza bildiğiniz gibi devam edin.

20 Nisan 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca bulunduğunuz her ortamda enerjinizi, motivasyonunuzu ve yeteneklerinizi en iyi şekilde sergileyebilirsiniz ancak akşamüstünden itibaren etkili olan Ay Merkür karesi ile gece yarısına dek iletişiminiz ve ifadenizde düşüş yaşayabilir, ilişkilerinizde ve aile hayatınızda fikir ayrılıklarına düşebilirsiniz.

20 Nisan 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Merkür ev ve aile alanlarınızda gerilemeye devam ediyor. 3 Mayıs'a kadar ailevi konularda yanlış anlaşılmalara açık olabilirsiniz. Ev değiştirme işlemleriniz varsa erteleyin.

20 Nisan 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi ve manevi değer katabileceğiniz konularda daha özgürlükçü ve statükodan sıyrılmış bir zihin yapısıyla ilerlemeyi seçebilirsiniz. Hayatınızın akışını yönlendirmek sizin elinizdedir. Maddi kaynaklarınızın idaresi için gelişmiş teknik ve interaktif bankacılık sistemlerini aktif olarak kullanabilirsiniz. Finansal iletişimlerinizde dikkatli operasyonlar yapmalısınız. Plüton'un geri hareketi nedeniyle benlik ve kimlik alanınızda öngördüğünüz, planladığınız değişim ve dönüşüm hareketlerinizi uygulamak için Eylül ayının sonunu beklemelisiniz.

20 Nisan 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

EĞER bir insan grubu veya yakın çevrenizden bir kişi ile olan ilişkilerinizde bir süredir canınızı sıkmakta olan bir problem varsa, çözümün gelmesini bu hafta başından itibaren bekleyebilirsiniz. Haftanın başındaki etkiler, olumlu sonlanmaları, beklediğiniz yönde alınan sonuçları karşınıza çıkartabilirler. AYRICA, önemli bir sosyal toplantıda hazır bulunmanız da haftanın diğer bir konusu olabilir. Bu toplantı, size oldukça keyif verecek şık bir ortamda, sıcak ve huzurlu bir havada gerçekleşebilir. Bu nedenle, alacağınız davetleri reddetmeyin ve sosyal hayatın sizi olumlu bir ruh haline sokacak olan dinginleştirici potansiyelini, değerlendiremeden elinizden kaçırmayın.

20 Nisan 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 53' 46" R
Ay
Balık
15° 32' 28"
Merkür
Koç
18° 41' 37"
Venüs
Boğa
05° 24' 22"
Mars
Koç
02° 28' 49"
Jüpiter
Boğa
24° 47' 37"
Satürn
Balık
16° 53' 02"
Uranüs
Boğa
22° 33' 08"
Neptün
Balık
29° 00' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 32"
Lilith
Başak
23° 44' 04"
True Node
Koç
15° 22' 51"
Son Güncelleme : 03/05/2024 23:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>