Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Temmuz 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeniden, kaldığı yerden başlamak için hiç geç değil. belki de tam zamanı. Önünüzde tekrar tekrar düşünmek ve objektif yeni değerlendirmeler yapmak için hayli zaman var.

İş takibinde çok özel becerileri olan biriyle dayanışma içindesiniz. Bu dayanışma, bazı yeni projelerle bir ortaklığa dönüşebilir. İş yaşantınızda çözümsüz gibi görünen sorunlar bir bir ortadan kalkıyor.

Bugünlerde bir yakınınıza büyük bir para desteğiniz olabilir. Çok ekonomik yaşayabildiğiniz için, temel gereksinimleriniz dışındaki sıkışmalarınıza maddi sorun diye bakmıyorsunuz.

Bazen yetkin olmayan insanların etkisinde kalabiliyorsunuz. Arada bir sergilediğiniz bu tutum, bir gün sizi kendinizi beğenmez bir duruma getirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Koşulların elverişsizliği nedeniyle ertelemiş olduğunuz bir konu, bugün gündeminizi oluşturabilir. Ama bu konudaki yeterliliğinizle ilgili kaygıları olan birileri var. Onları ikna etme durumunda kalacaksınız. Arkadaş çevrenizde son zamanlarda ortaya koyduğunuz sert tutumun, bazı ilişki problemlerinde çözüm getireceğini düşünüyorsunuz, ama bu bir yanılsama.

20 Temmuz 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, 20 Temmuz saat 15:19-05 Eylül saat 12:35 tarihleri arasında Mars-Aslan burcunda ilerleyecek. Bu geçişte, hem ortaklaşa kazançlarımız üzerinde duracağız hem de tutkulu, kararlı ve oldukça inatçı biçimde sahip olmak istediğimiz her ne varsa ona ulaşmak için mücadele edeceğiz. Hep birlikte, ortaklaşa kazanmaktan mı yanayız, yoksa birilerini devre dışı bırakıp payımıza düşeni kapmak mı niyetimiz? Bu sorunun cevabı sizde saklıdır. Ancak şu var ki, irademizi devreden çıkarmadan mevcut duruma bakmakta yarar var. Çünkü bazen hırsımız, egomuz, aşırı gururumuz, kibrimiz bizi yanlışa sürükleyebilir. Şöyle bir kendimizle yüzleşmekte de yarar var. Cinsel hayatımıza, güce ve paraya olan meylimizi veya eşimiz, sevgilimiz veyaortağımızın bu konuları ele alış biçimini bu dönemde daha yakından anlama fırsatı bulabiliriz. Bu dönemde mücadele gücümüzün özünde tutkularımız bir hayli etkili. Kazanmak istiyoruz ve başkalarını etkilemek niyetindeyiz. Bu isteklilik, iyi hesaplama, doğru planlama ile arzularımıza ulaşabiliriz. Mars-Aslan geçişinin her birimiz için olumlu gelişmelerle dolu geçmesi dileğimle,

20 Temmuz 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hareketli günlerin ardından bugün mükafatın olabilir. Sabah duygusal belirsizlik içerisinde öfkeli davranabilirsin.

20 Temmuz 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve ilişkilerinizde gerçeklerden kaçmak isteyebilirsiniz.Bugüne kadar sınır koymadığınız konulardan dolayı pişmanlık yaşayabilirsiniz.

20 Temmuz 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgilenmeniz gerekebilir. Yakın çevrenizdeki kişilerden destek alabilirsiniz. Hizmet aldığınız kişiler önem kazanacaktır. Gün içinde kendinizi bunalmış hissedebilirsiniz. Bazı konuları açıklığa kavuşturmakta zorlanacağınız bir gündesiniz. Kişisel konularda ani tepkiler geliştirebilirsiniz.

20 Temmuz 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ÖNEMLİ işlerle ilgilenebilirsiniz. Planlarınızın yavaş geliştiğini düşünseniz de kararlarınızdan vazgeçmeyin. Bir miktar parayı kendiniz için kullanacaksınız.

20 Temmuz 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Mars'ın bugün burç değiştirmesiyle birlikte ortak maddi konularda,ve para konularında daha dikkatli olmanız gerekebilir. Ortak bir alım satım, harcama veya yatırım işi söz konusuysa adımlarınızı atarken biraz daha temkinli hareket etmelisiniz. Ayrıca vergi, miras gibi işler bu dönemde daha çok uğraştırabilir. Psikolojik olarak sizi yorabilecek ve yıpratabilecek durumlara karşı tedbirinizi almaya çalışın.

20 Temmuz 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Banka, ödeme ve ortaklaşa giderler alanlarında enerjinizi harcayacaksınız. Tehlikeli her türlü aktiviteden uzak durun. Çok acil değilse bu dönemde ameliyat olmaktan kaçınmalısınız.

20 Temmuz 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

5 Eylül tarihine kadar Aslan burcunda seyahat edecek olan Mars, size işlerinizde umduğunuzdan daha hızlı bir şekilde maddi bolluk taşıyabilir. Aynı zamanda harcamalarınız da artar. İkisi arasında denge kurmayı unutmayın. Diğer yandan sağlıkla alakalı operasyonlar ortaya çıkabilir. Gurur, kibir ve öfke yerine her zaman koşulsuz sevgi, huzur ve mutlu olmayı seçin.

20 Temmuz 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Para konusunda gerçekçi olmanız gerektiğini unutmayın. Talih oyunlarında bu günlerde şansınız yok. Paranızı çarçur etmeyin. Evde ve işte bazı sorunlar olacak. Akılcı ve sakin olmalısınız. Evde masraflara dikkat etmelisiniz. İş hayatınızda yeniliklerden kaçınmalısınız.

20 Temmuz 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 30' 44" R
Ay
Balık
09° 49' 42"
Merkür
Koç
18° 27' 05"
Venüs
Boğa
04° 55' 07"
Mars
Koç
02° 10' 32"
Jüpiter
Boğa
24° 42' 03"
Satürn
Balık
16° 51' 01"
Uranüs
Boğa
22° 31' 46"
Neptün
Balık
29° 00' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 13"
Lilith
Başak
23° 41' 26"
True Node
Koç
15° 22' 17"
Son Güncelleme : 03/05/2024 14:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>