Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Eylül 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ona karşı ne hissediyorsanız, bunun onda da karşılığı var, bunu biliyorsunuz. Bu heyecanınızı daha da arttırıyor. Bugün ondan gelen bir telefonla sevinciniz doruklara ulaşacak.

Çok zor kurduğunuzbağlantılarınızdan bazıları pürüz çıkartıyor. Bu davranışların bağlantıyı koparma isteğinin yansıması olduğu kanısındasınız. Bu yüzden yeni bağlantılar arayacaksınız. Eski bir meslektaşınızın bu konuda size yardımları olacak.

Biriktirdiğiniz toplu parayı işe mi yoksa menkule mi yatırmalı, diye bir ikilem içindesiniz. Bu konuda bilgi sahibi dostlarınıza danışacak ve onlardan birinin de katılımıyla en akıcı yolu seçeceksiniz.

Bir sağlık sorununuz var. Bunun ne kadar önemli olduğuna bir uzman karar vermeli. Önemsiz bile olsa kendinizi bir göstermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Atak ve girişken olduğunuz bir konuda biraz dikkatli olmanız gerekiyor. Bugün bu konuyla ilgili bazı gelişmelerin içinde olacaksınız. Geri durmanızda yarar var. Uzak bir tanıdığınızdan onun esenlik haberini alacak, buna sevineceksiniz. Bazı durumlarda çok tez canlısınız. Aceleciliğin aslında insanı geciktirdiğini şu günlerde bir daha göreceksiniz.

21 Eylül 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar yeni haftamızın ilk etkili görünümü, saat 11:12 Ay-Mars arasında gerçekleşecek. Bu saatte, bize karışılmasından hoşlanmadığımız için, insanlarla aramıza mesafe koyabiliriz. Eğer kafamıza bir şey takmışsak, sürekli onun üzerinde düşünebiliriz. Fakat bir sonuca varmamız, karar almamız zor olabilir. Mali konularda,  şu sıralar kimseye eğilmekten yana değiliz. Ancak bizi sıkıştıran borçlarımız yüzünden bir çıkış yolu aramaktayız. Bu görünüm cinsel anlamda kuvvetlendiricidir. Partnerinizle aranızdaki paylaşımda arzular baş roldedir. Saat 11:59-15:32 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süreçte hayallerinizi gerçekleştirmek ve yeni kararlar alarak kendinizi dış  dünyada göstermek istersiniz. Oysaki  çok iyi düşünmeniz gerekir.  Ne yapmak istediğinizi, sizin için gerçekten önemli olanı mantıklı bir şekilde saptamanız adına etkili olan boşluk süresince, analizde bulunmak son derece yararlıdır. Böylece  önlem alır, olumsuz bir tepki ile karşılaşma riskinizi  en aza indirmiş olursunuz. Saat 15:32 itibariyle etkili Ay-Oğlak burcu seyri, eğer bir konuda karar verme aşamasında iseniz, acaba ne kadar doğru olur, ilerisi adına yarar getirir mi, beni zorlar mı diye bir bakalım.  Temeli sağlam olsun ki, sonradan bizi uğraştırmasın diye düşünmeliyiz.  Halledilmesi gereken zorunlu işlerinizi bitirmeniz, düzgün bir şekilde yerine getirmeniz mümkündür. Mali konular üzerinde kazanç-kayıp anlamında değerlendirmeler gündemimizde önem taşıyabilir. Yeni haftanın tüm güzellikleri hepimizden yana olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,  

21 Eylül 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı planlarınızda değişiklikler yapılması gerektiğini görebilirsiniz. Bazıları güzel ilerlemesine rağmen, daha da iyi olabileceğini fark edebilirsiniz veya tam tersi, kötü giden taraflarda değişiklikler yapmak için kolları sıvayabilirsiniz. Arkadaşlarınızdan yardım isteyebileceğiniz günler.

21 Eylül 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Haftanın ilk yarısında, arkadaşlarınız ön planda. Her zaman yardımcı olmaya çalıştığınız kişilerden yardım talep etmenizi sizi biraz kötü hissettirebilir. Ancak, bırakın, biraz da diğerleri sizin için bir şeyler yapsın. Tüm burçlar için gün geneli: Sabah saatlerinde enerjik ve girişkeniz, ama gergin etkiler de mevcut. Tartışmalı ortamlardan, öfkeli kişilerden uzak durmalı, otorite konumundaki kişilerle(eş, baba, yönetici, öğretmen, patron v.b) uyumu yakalayabilmek için ekstra çaba göstermeliyiz. Akşam saatlerinde daha planlı ve kararlıyız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

21 Eylül 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz konular gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz işlerinize yönelmek isteyebilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden kayıplar yaşanabilir. Kontrolünüzü kaybetmeyin. Risk almak için uygun bir gün değil. İlerleyen saatlerde koşullar daha rahat olacaktır. Kendinize daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

21 Eylül 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Zaman... Artık beklemekten sıkılmış, bunalmış bir haliniz var. Birileri sizden zaman istedikçe ani fikir değiştirme eğilimine girebilirsiniz. Aslında çok fazla oyalandınız.

21 Eylül 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim, görüşmeler, seyahatler, yakın çevre ve kardeşlerle ilişkilerinizde belirsizlik ve yanılgılarla karşılaşabileceğiniz bugün, trafikte dalgınlıklara dikkat etmenizi önermekteyim. Partnerinizle iletişim vehayatınızla ilgili gelişmeler konusunda yanılgılara açık olduğunuz için, olaylara zaman vermek ve gelişmeleri takip etmek sizin için faydalı olacaktır.

21 Eylül 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabahki isteksizlik, öğleden sonra yerini daha etkili bir enerjiye bırakacak. Konuştuklarınızla, yaptıklarınızın örtüşmesine özen gösterin. Herhangi bir olayı saklamaya çalışmayın.

21 Eylül 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu etkileşim sizi ateş topuna çevirecek ve yerinizde kolay kolay duramayacaksınız. Cazibenizi popülerliğiniz ve libidonuzda inanılmaz bir artış söz konusu. Yeni girişimler, yeni başlangıçlar için çok ama çok uygun birkaç gün  olacak. Hayatınıza bir nevi gğüç ve hız geliyor. Özellikle yeni biraçmak, yenigirişimleri konusunda sizin için çok destekleyici etkiler olacak.

21 Eylül 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin.

21 Eylül 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 07' 55" R
Ay
Terazi
14° 19' 29"
Merkür
Boğa
05° 11' 58"
Venüs
Boğa
24° 49' 02"
Mars
Koç
14° 32' 36"
Jüpiter
Boğa
28° 30' 31"
Satürn
Balık
18° 03' 34"
Uranüs
Boğa
23° 27' 59"
Neptün
Balık
29° 25' 20"
Plüton
Kova
02° 02' 17"
Chiron
Koç
21° 41' 22"
Lilith
Başak
25° 28' 60"
True Node
Koç
14° 56' 47"
Son Güncelleme : 19/05/2024 18:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>