Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Haziran 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk konusunda hoş rastlantılar yaşayabilirsiniz. Değişik olanakları olan zevkli, hareketli zamanlar yaşayabileceğiniz bir gün. Her bakımdan ilginç bir gündesiniz. Yeni tanışmalar ya da yabancılar hayatınıza girebilir.

Günlük işlerinizi yoluna koyarken aşırı kuruntulu ve enerjik davranabileceğiniz bir gündesiniz. Çalışma arkadaşlarınızla düzen ve servis konularında tartışmalar yaşayabilirsiniz. Kaza ve yaralanma olasılığına karşı dikkatli olmalısınız.

İş konusundaki başarılarınız devam ederken, parasal konulara yönelik çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz. Ortaklık konularında ihtiyacınız olan desteği alabileceğiniz görülüyor.

Yeniliklere açık olmanıza rağmen ayakları yere basmayan projeler ve gerçekçi olmayan düşünceler sizi yanıltabilir. Aşırı hevesinizi dengelemeye bakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yüksek öğrenim gören ve uzun yolculuklar düşünenler için ani ve güzel fırsatlar oluşabilir. Yeni ve ilginç olan her şeye karşı motivasyonunuz artıyor. Felsefi düşüncelere ağırlık verebilir, kültürel gezilere çıkabilirsiniz. Sezgilerinizin güçlü olacağı bir gün. Gizli ihtiyaçlarınızı keşfedebilir, kendinizle ilgili önemli çıkış noktaları bulabilirsiniz. Tanıyacağınız yeni bir kimsenin davranışlarından etkilenebilirsiniz.

21 Haziran 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 00:07 Ay-Uranüs olumlu görünümü gelecekle alakalı konularda bir hayli hırslı düşünmemizi sağlar. Arkadaşlıklarımızı, bugüne dek yaşadıklarımızı düşünürüz. Ancak iç dünyamızda kimseye pek güvenimiz yoktur. Saat 19:09-19:58 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Parasal konularda dikkatli olmalı,  yeni bir girişimde bulunmamalısınız. Ailenizin güvenliğini ilgilendiren konularda bir hayli hassas düşünebilirsiniz. Saat 15:53 Ay-Mars görünümü, kendiniz için güzel bir şeyler yapmanız adına teşvik ediyor. evet belki bir takım meseleler gönlünüzü yoruyor. Ancak olsun varsın, siz yine de gönlünüzü şenlendirecek bir şeyler bulabilir, canlanabilirsiniz. 21 Haziran(saat19:38)-23 Temmuz (saat 06:30) tarihleri arasında Güneş-Yengeç burcunda ilerleyecek. Bu dönemde ilişkilerde üzerinde durulan en önemli husus, güvenmek, huzur bulmak, yuva kurmak, devam eden ilişkinizi güçlendirmek, yarınlarınızı garanti altına almaktır. Problemli bir ilişkiniz varsa, partnerinizle durumunuzu bir daha gözden geçirmeniz yararlıdır. Yeni bir ilişkiye adım atanlar, sevgilinizi iyi tanıyınız. Onun ailesi ve geçmiş ilişkileri hakkında bilgi sahibi olunuz. Evlenenler, maddi ve manevi anlamda birbirinize destek olunuz. Karşıt burçta ilerleyen Güneş süresince hayatı, ilişkileri, geçmişi, ailenizi, yuvanızı, çocukluğunuzu farklı bir açıdan ele alabilecek, belki de birçok sorunun cevabına kendi içinizde ulaştığını fark edeceksiniz. Kimlere güvenmeli, kimlere inanmalı, ilişki nasıl olmalı, kimler dost veya düşman bunları da gözden geçirmiş olacaksınız. Saat 19:58 itibariyle Başak burcunda ilerleyen Ay,  saat 20:00 de Güneş ile bir görünüm yapacak. sadece bizi anlayabilecek bir eşe, sevgiliye ihtiyacımız olduğunu düşünürüz. Duygularımızı, inandığımız değerleri saygıyla karşılamasını bekleriz. Farklı düşünebilir, yeter ki bam telime basmasın diye içimizden geçiririz. Bu görünüm, bir problem yaşatmaz. Ancak bizim için kutsal olan değerler gözümüzde büyür. Bunun hafife alınmasını istemeyiz. Tüm Babaların, baba adaylarının, babalık duygusuyla dolu yüreklerin 365 günü kutlu olsun. Ebediyete intikal etmiş kıymetli babalarımız nurlar içinde uyusunlar. Kalben sevgilerimle,  

21 Haziran 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Manevi duygularınızın atağa kalkmasıyla sizden beklentileri olanların isteklerine elinizden geldiği kadar karşılık vermeye çalışacak, dostlarınızla birlikte yalnız kalmak isteyecek ve onların sırlarına ortak olacaksınız. Duygularınızın derinleşmesi ve olayların gidiş yönünü görebilmeniz, paylaşım içinde olduğunuz kişileri olumlu etkileyecek.

19 Haziran 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Artistik, estetik, romantik veya eğitimle ilgili konularda farklı fırsatlar söz konusu olabilir veya bu alanlarda motivasyonunuz yükselebilir. Bu alanlara ciddi şekilde yönelmenin şanslı sonuçları olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslan burcundaki Ay ın olumlu açıları sosyal açıdan renkli, keyifli, akıcı iletişimde, sevdiğimiz kişilerle beraber değerlendirebileceğimiz ve özellikle akşam saatlerinde beklenmedik hoşluklara açık güzel bir günde olduğumuza işaret ediyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

20 Haziran 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal açıdan pek huzurlu olmayabilir. Yüksek beklentiler içinde olmamalısınız.

21 Haziran 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda istediğiniz sonuçları almanız uzun zaman alabilir. İsteklerinizde acele etmemeli ve yatırımlarınızı irdelemeden sonuca gitmemelisiniz.

21 Haziran 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinize ve ailenize zaman ayırabileceğiniz, evinizle ilgili işlerinizi tamamlayabileceğiniz pozitif bir süreç sözkonusu iken, ilişkilerinizde duygularınızı hemen paylaşmak yerine daha sakin ve tutarlı yaklaşımlarda bulunmayı tercih etmeniz faydalı olacaktır.

21 Haziran 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklaşa para konularıyla veya sevdiğiniz insanın parasal konularının ön planda olmasıyla güne başlayacaksınız. Bugünortamlarınızda ciddi adımlar atarak ve sorumluluk alarak ilerlemeyi tercih edeceksiniz.

19 HAZİRAN 2015 OĞLAK BURCU YORUMU

Ortaklaşa harcamalarınızda ne gibi kararlar alacağınızı iyi biliyorsunuz. Bugün sevdiğiniz insana veya partnerinize yol gösterebilirsiniz. İş alanlarınızda konuşmalarınızla etkili ve keyifli bir gün olacak. Topluluk içinde bir hayli dikkat çekeceğiniz bir gün olacak.

18 HAZİRAN 2015 OĞLAK BURCU YORUMU

Gün içinde önemligörüşmeleri geleceğinizi şekillendirebilir, kariyeriniz için yeni sayfalar açılabilir. Sosyal ortamlarda önemli işlerinizi halledebilirsiniz. Partnerinizle anlaşmazlıklara dikkat.

21 Haziran 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu dönemde ikili ilişkiler, ortaklıklarla ilgili konular olacaktır. Tek başınıza hareket etmeniz zor ama yardım gereken konularda rahatlıkla destek bulabileceksiniz. Yeni ortaklıklar başlayabilir hayatınızda. Bunun yanı sıra yalnız olanlar, yeni tanışacakları kişilerle güzel ve ciddi bir ilişkiye adım atabilirler.

20 Haziran 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek.

21 Haziran 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 21' 09" R
Ay
Terazi
17° 03' 52" R
Merkür
Boğa
05° 31' 21"
Venüs
Boğa
25° 05' 56"
Mars
Koç
14° 43' 03"
Jüpiter
Boğa
28° 33' 46"
Satürn
Balık
18° 04' 27"
Uranüs
Boğa
23° 28' 47"
Neptün
Balık
29° 25' 39"
Plüton
Kova
02° 02' 10"
Chiron
Koç
21° 42' 03"
Lilith
Başak
25° 30' 31"
True Node
Koç
14° 56' 45"
Son Güncelleme : 19/05/2024 23:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>