Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ağustos 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle olan ilişkinizi tekrar gözden geçirmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Bazı ciddi kararlar almak isteyeceksiniz ve sevgiliniz bu kararları onaylamayacak.

Ortak çalışmalar sonucu çok yoruldunuz ve artık günlük işlerinize vakit ayırmak istiyorsunuz. Bir süre daha işlerinizi aksatmak zorunda kalabilirsiniz. Buna hazırlıklı olun.

Para durumunuzda son zamanlarda gözle görülür bir iyileşme görülüyor ve bu durum sizde para biriktirme eğilimi yaratabilir.

Ailenizde yeni konular gündeme gelecek ve bunun üzerine bugün bir ailetoplantısına katılmak zorunda kalabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün genel olarak rahat bir gün geçireceksiniz. Sorunlar uzak olacaksınız. Genelde kafanız dağınık olacak. Kafanızın dağınık olması sorunlarınızdan uzak olmanıza neden olacak. Gün içinde sinirlerinizin gerilmesine neden olacak olaylarla karşılaşabilirsiniz. Kendinizi kontrol etmeye çalışın.

22 Ağustos 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar cumartesi günümüz, önemli bir enerji etkinliğinde başlıyor. Saat 02:40 Güneş-Satürn mücadeleci görünümü, başkaları tarafından beğenilmek, değerli bulunmak, özellikle ilişkilerde ve maddi konularda güçlü olmak arzumuzu işaret ediyor. Bunların hayatımızda yer alması azimli bir şekilde ilerlememizi sağlayabilir. Eğer şu aralar yalnızsak veya aradığımız ilgiyi göremiyorsak kendimizi pek rahat hissetmeyiz. Saat 21:00 itibariyle Ay-Satürn kavuşumu gerçekleşecek. Arkadaşlıklar, işimizden kazandığımız para, yarınlarımızın garanti altına alınması yönünde derinlikli düşünmemizi sağlayacaktır. Güçlü olmak, engelleri aşmak isteyeceğiz. Saat 22:31 Akrep  burcunda oluşan  ilkdördün etkisi altında, güçlü görünmek ihtiyacınız fazlasıyla ön plandadır. Toplum içinde saygınlık uyandırmak, takdir görmek ve mali açıdan da rahat bir yaşam sürmek istersiniz. Bu kadar çalışmanız, mücadele etmenize, iyi niyetli olmanıza rağmen, bu olumlu yönlerinizin parasal anlamda size geri dönüşü istediğiniz gibi olmadığında sıkılırsınız.  Aslında bunun sebebi, kendinizi çoğu zaman sanki hiçbir şeye ihtiyacı yokmuş gibi göstermenizden kaynaklanabilir. Ödemelerinizi yapmanız, daha önce başladığınız işleri bitirmeniz, kredi veya borçlanma konusunda aceleci kararlar vermemeniz gerekir. Son bir hafta önce verilen bazı kararların geldiği son duruma bir bakınız. Eksikleriniz var mı veya neler sizi rahatsız ediyor, bunları ele almakta yarar var. Bu görünümün ardından saat 23:41 olana dek Ay-Boşluk etkisindeyiz. Her birimiz için esenlik dolu bir gün olması dileğimle,

22 Ağustos 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş birliğine önem vermeniz gerektiğini siz de fark ediyor ve bugün, daha sosyal olmaya gayret ediyorsunuz. Orijinal fikirlerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemeyebilirsiniz. Kendinize özgün bir stil geliştirmekten yanasınız. Partnerinizin de, sizinle aynı fikirde olmasını beklemek hakkınız ve ona duygularınızı anlatmalısınız.

22 Ağustos 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gündeme gelen bazı plan ve projeler maddi açıdan gelecek vaat ediyor olabilir. Gereksiz yanlışlardan veya tuzaklardan kaçınabilmek için direksiyona sizin geçmenizde fayda var. İlginç durumlardan fayda sağlayabilir ve basit fikirleri karlı maceralar haline dönüştürebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Otorite(eş, baba, patron, yönetici, müdür, öğretmen v.b) konumundaki kişilerle ilişkilerimizde biraz zorlanabiliriz. Eleştiriler, şikayetler, dizler, dişler, kemiklerle ilgili problemler, aşırı yük ve sorumluluklar, kısıtlanmışlık hissi günün öne çıkan başlıkları arasında olabilir. Baskı altında hissedebilir, bazı işlerimizde engellerle karşılaşabilir, gecikmeler yaşayabiliriz veya görevlerimizi hafife aldığımızı söyleyen kişiler moral bozabilir. Bu etki önümüzdeki bir hafta devrede olacağı için adımlarımızı buna göre atmamızda fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

22 Ağustos 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentileriniz açısından pek huzurlu olmayabilirsiniz. Kendinizi kasmamaya bakmalısınız.

22 Ağustos 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ziyaret etmeniz gereken insanları ihmal etmeyin. Buna denge getirmediğiniz sürece uzun süredir dost olduğunuz insanların tepkisini alabilirsiniz.

22 Ağustos 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde partnerinizin ve sevdiklerinizin özgüvenli ve egosal davranışları ile karşılaşabilir, onların ruhsal dengesini sağlamaları konusunda yardımcı olabilirsiniz. Finansal işlemlerinizi kolayca tamamlayabileceğiniz bugün, sevdiğiniz kişi ile romantik zaman geçirebilir, duygusal paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

22 Ağustos 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu hafta sonu, arkadaşlarınızla yapacağınız işlerle ilgili birtakım sorunlar çıkabilir. İnsanlarla iletişiminizde bazı bozulmalar oluşabilir. Özellikle para alışverişlerinize çok dikkatli olmanız gerekiyor. Bugünlerde borç alıp verirken çok dikkatli olmalısınız.

22 Ağustos 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün bilinçaltınızdaki konular gün yüzüne vurabilir, yaşamış olduklarınızdan duyduğunuz hüzün ve pişmanlıklar gün boyunca üzerinizde hakim olacaktır. Özellikle özel yaşamınızı ilgilendiren konularda yaşananları düzeltme isteğiniz öylesine kuvvetlidir ki sizden hiç beklenmeyen davranışlar sergileyebilirsiniz. Duygularınızın kontrolünüzü sarsmasına izin vermeyin. İş hayatınızda ise ufak tefek olumlu gelişmeler kendinize olan güveninizi yükseltecektir. Bu güzel enerjileri akıllıca değerlendirir başkalarının etkisi altında kalmadan güvenle hareket edebilirseniz kendi şansınızı kendiniz yaratabilir ve kısa sürede oldukça başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz.

22 Ağustos 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, tüm konsantrasyonunuz ev yaşamı ve aile ilişkilerine yönelik olabilir. Aile bireyleriyle kurmuş olduğunuz iletişimleri derinleştirmeye çalışabilir, onlarla daha fazla vakit geçirmek için programınızı baştan düzenleyebilirsiniz..

22 Ağustos 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 41' 04" R
Ay
Başak
14° 14' 19"
Merkür
Boğa
01° 45' 41"
Venüs
Boğa
21° 41' 28"
Mars
Koç
12° 36' 36"
Jüpiter
Boğa
27° 54' 33"
Satürn
Balık
17° 53' 30"
Uranüs
Boğa
23° 19' 09"
Neptün
Balık
29° 21' 49"
Plüton
Kova
02° 03' 22"
Chiron
Koç
21° 33' 45"
Lilith
Başak
25° 12' 05"
True Node
Koç
14° 53' 48"
Son Güncelleme : 17/05/2024 05:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>