Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Nisan 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Özellikle Aslan burcu kadınlarının bu hafta riske girmeye niyetleri yok. Haftanın sonlarına doğru sevdiğiniz kişiyle küçük bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Sevdiğinizle geçireceğiniz baş başa saatler size zindelik verebilir.

Özellikle sabah saatlerini değerlendirmekte sorun yaşıyor olabilirsiniz. Birarkadaşınız hafta sonunda sizinle ilginç bir görüşme yapacak. Size bir takım gizli fikirlerinden söz edecek ve sizin de fikrinizi almak isteyecek.

Bu hafta içinizdeki çılgınca para harcama isteğini dizginlemek zorunda kalıyorsunuz. Çünkü önünüzde görünen oldukça uzun bir sure için hedefleriniz var. Paranızı çarçur etmek ve geçen zamanlarda yaşadığınız sıkıntıları çekmek istemiyorsunuz.

Zaten bütün zorlukların üstesinden gelecek enerjiye sahipsiniz. Sağlığınıza da özen gösterdiğiniz takdirde, huzurlu ve verimli günler sizi bekliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeniprojelerinde biraz zorluk çekecek olan Aslanlar Şubat ayına müthiş bir enerji ve moralle girecekler. Hayatlarındaki düzen gitgide sağlamlaşacak. Bugünlerde Aslanlar her açıdan yeniliklerle karşılaşabilirler. Aşk, kariyer ve mali durumlarda karşılaşacakları bu yenilikler onları düşünmeye itecek. Ama acele etmeklerine hiç gerek yok. Bir Aslanı en çok yoran şey, ani kararlardır.

22 Nisan 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 00:35 Mars-Pluto olumlu görünüm etkisi altında Çarşamba günümüze adım atıyoruz. Bu enerjinin size sağlayacağı faydalı ışık sayesinde,  yeteneklerinizi yaratıcı biçimde kullanabilir,  kendinizi dış dünyada güçlü bir şekilde ifade edebilir,  amacınızı gerçekleştirmek için var gücünüzle çalışabilirsiniz. Bu görünüm,  sizi dış dünyada güçlendiricidir. Ağırlığınızı, farkınızı ortaya koyabilmenizde yardımcıdır. Hedefinize uygun şekilde ilerlemenizde, azimle yol almanızda rehberlik edicidir. Saat 00:44 Ay-Jüpiter görünümü, bir meseleyi iki yönüyle ele alarak gözden geçirmenin ve maddi konularda abartıdan uzak şekilde düşünmenin doğru olacağını gösteriyor. Saat 08:38-23 Nisan saat 07:25 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız.  Yarım bıraktığınız ve işinizle alakalı her dökümanı gözden geçirebilir, rutin işlerinizi rahatlıkla bitirebilirsiniz. Bu saatler eskiyle alakalı işler için de gayet etkilidir. Eksiklerinizi veya  yanlış yaptığınız işleri yine bu saat diliminde tekrar düzenleyebilirsiniz. Saat 16:26  Merkür-Pluto görünümü Oğlakların hayatı-gelişim-aşk-çocuk-gelecek anlamındaki her konuda kazançlı çıkmak istediklerini gösteriyor ve karşılarına çıkacak bir kişiyi veya partnerini  inceden inceye gözlem altına alacaklarının işaretçisi oluyor.  İş konusunda sıkı çalışacaklar ama parasal açıdan da doymak isteyeceklerdir. Çocuklarının üstüne titreyecekler, çocuk sahibi olmanın anlamı üzerine düşüneceklerdir. Ayrıca güçlü olmak, dik durmak isteyeceklerdir. Saat 21:41 Venüs-Jüpiter görünümü, sağlığınızla ilgili konularda yardımcı bir enerji olup işlerinizi bir an önce bitirmenizde de destekleyicidir. Mali anlamda rahatlatıcı gelişmeler yaşanabilir. İşlerinizi hızlıca bitirmenizde yardımcıdır. İki ayrıveya proje üzerinde çalışmanın göstergesidir. Karşınıza olanaklar çıkabilir. Günün hepimiz için güzelliklerle dolu geçmesi dileğimle,

22 Nisan 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Partnerinizin maddi destek alacaksınız. Bu dönemde; maddi konularla ilgili bilançolarını gözden geçirerek beklemede kalabilir, parasal konularda daha da detaylara inerek stratejiler geliştirebilirsiniz. Bu arada fantastik konulara ilgi duyabilirsiniz. Size hitap eden hobi niteliğinde bir konuda yoğunlaşarak, yeteneklerinizi geliştirmek isteyeceksiniz.

22 Nisan 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir türlü yerli yerine oturmayan gelişmelerhayatınızı veya yapmanız gereken işleri ilgilendiren konularda düşünce veya duygularınızın değişmesine neden olabilir. Bir sonraki adımınızı doğru planlayabilmek için zamana ihtiyacınız var. Maddi sıkıntılardan kaçınmak için ani tepkiler vermemek gerekiyor! Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Haftanın en uyumlu ve güzel günlerinden birindeyiz. Venüs ve Jüpiter arasındaki olumlu açı sevgimizi ve düşüncelerimizi gösterebilmemiz, ifade edebilmemiz için olanak sağlarken, duygularımız coşabilir ve sevgi bazında içimiz içimize sığmayabilir ya da yaratıcılık gerektiren, estetik veya sanatla ilgili konularda yeteneklerimizi en iyi şekilde kullanabilir ve bu başlıklı konularda başarı sağlayabiliriz. Sadece Ay'ın boşlukta olması zaman zaman karasızlıklara, belirsizliklere veya isteksizliklere neden olabilir, ama belli belirsiz bir etki. Çok önemsemiyorum Niobe'ce.

22 Nisan 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

22 Nisan 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Sessizlik... Birileriyle sohbet etmeye hazır konumda değilsiniz. Serüvenci ve enerjik tavırlarınızdan eser yok. Bu sizler için geçici bir süreç.

22 Nisan 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal konular, para alış verişi, alım satım ve artan özgürlük ihtiyacınız odak noktanız olurken, Merkür Güney Ay Düğümü kavuşumu ilehayatınız, eğitim süreçleriniz, doktorlar, öğretmenler ve seyahatlerle ilgili karışıklık ve olası yanlış anlaşılmalara açık bir günden geçiyorsunuz. Bu sebeple örneğin bugün bir tahlil yaptıracaksanız bunu ilerleyen günlerde yenilemeniz gerekebilecektir.

22 Nisan 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, bireysel çalışma eğilimlerine girebilir, bu şekilde de çok daha rahat hareket edebilirsiniz. Takım çalışması yerine yalnız başınıza çalışmayı tercih ederseniz, bugünün potansiyelleri doğrultusunda daha fazla yol alabilirsiniz.

22 Nisan 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 50' 16" R
Ay
Terazi
10° 40' 59"
Merkür
Boğa
04° 46' 20"
Venüs
Boğa
24° 26' 29"
Mars
Koç
14° 18' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 26' 12"
Satürn
Balık
18° 02' 23"
Uranüs
Boğa
23° 26' 56"
Neptün
Balık
29° 24' 55"
Plüton
Kova
02° 02' 25"
Chiron
Koç
21° 40' 28"
Lilith
Başak
25° 26' 58"
True Node
Koç
14° 56' 41"
Son Güncelleme : 19/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>