Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ocak 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz destek görmeden toparlanacak gibi görünmüyor. Akşama yakın üzerinizde etkisi olan bir ahbabınız, gergin sinirlerinizi yumuşatıp sizi daha yapıcı davranmaya yöneltebilir.

Sorunsuz ilişkiler kurmak istiyorsunuz. Bu konudaki kararlılığınız ve titizliliğiniz, size problemsiz biryaşamı sunabiliyor. Yapmayı hedeflediğiniz yeniliklere bu günlerde ilk adımı atabilirsiniz.

Belli bir zaman içinde para durumlarınızda bir istikrar söz konusu. Bu konudaki inişleriniz, çıkışlarınız bir süre için de olsa, dengeye oturmuş bir görüntü içinde.

Davranışlarıyla sizde antipati uyandıran biri, size açmak istediği meselede hiç de kötü bir niyet taşımıyor olabilir. Dış görünüşü, insanları yorumlamak için yeterli bir done olarak görmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlardaki karmaşık bazı gelişmelerin etkisinde görünüyorsunuz. Çevrenizdeki iki insanla gönül ortaklığınız, bu yüzden son bulabilir. Aşk yaşamınız bugünlerde sizden ilgi bekliyor gibi. İş yoğunluğunuzun gerekçe olarak kabul görmediğini bilmelisiniz. Çok beğenildiğiniz biri tarafından gizli bir şekilde destekleniyorsunuz.

22 Ocak 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Cuma gününe, saat 05:53 Ay-Neptün görünümüyle adım atıyoruz. Bu enerji, geçmişi özletir, maziyi canlandırır, ilişkide bir tarafın fazla duyarlı düşünmesini sağlar. Ancak bu duyarlılık, fazla hassasiyet nedeniyle gereksiz meseleler üzerinde durmaya da yol açar. Dikkat edelim. Saat 09:15 Ay-Mars olumlu görünümü, partnerinizle ortak bir hedef belirlemenizi, birbirinizle aynı yolda yürümek adına yeni kararlar almanızda yardımcıdır. Sizin isteğiniz kuru kuruya bir aşk değil. Birlikte paylaşmak, hayatın güçlüklerinde yan yana olmak ve ilerlemek. Bu olmayacaksa bir arada olmanın ne anlamı var diye düşünebilirsiniz. Saat 11:59 Merkür-Pluto kavuşumu, hemhayatınız, hem hayata bakış açınız, hem de yeni bir statü elde etmeniz anlamındaki mücadelenizin  işareti olup,  toplum önünde başarılı bir kişi olmanızı sağlayan yükselişin de simgesidir. Plutonun yaşattığı her deneyim insanı olgunlaştıran fakat öne çıkaran bir yansımaya işaret eder ki, bu yansıma ayakta durmasını bilen, kendine emek sarfetmiş, hakikaten tek dökmüş insanların başarıya ulaşması anlamına gelir. Saat 19:17 Ay-Merkür karşıtlığında,ve özel girişimleriniz, sağlığınız, hedefiniz, insanlara yaklaşım biçiminiz,  girişimleriniz, ilişkinizle alakalı konularda lütfen bilinçli şekilde düşünelim. Güven olgusunu mutlaka önemseyelim. Saat 19:34 Ay-Pluto karşıtlığı, aranızda tartışmalara yol açabilir. Biriniz başka diğeri başka düşünür. Ortaklaşa düşünmek zor olur. Böyle durumlarda sözler pek hoş olmaz. Bir daha duruma bakalım. Saat 21:32 Ay-Uranüs görünümü, hem ilişkimiz hem yarınlarımızı garanti altına alabilme ve olumlu değişimleri uygulama arzumuzu gösteriyor. Ancak bu görünüm, dış dünyadaki haksızlıklara, yanlışlıklara, bazı kişilere, durumlara sabır göstermekte zorlanmamıza neden olabilir.

22 Ocak 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Pozitif duygular içindesiniz.. Partneriniz ve arkadaşlarınızla ortak bir gezi planı yapabilirsiniz. Özgürlüğünüzü destekleyici çalışmalar içinde olacaksınız.Bireysel davranışlarınızın sizi engellemediğini görecek ve ilişkilerinize yeni bir yön vereceksiniz.Bugün toplumsal enerjinizi ortaya koymaktan yanasınız.

22 Ocak 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Motivasyonunuz ve enerjiniz herkesin sizi takip etmesini sağlıyor. Beklenmedik olayların ya da istenmeyen değişikliklerin sizi durdurmasına izin vermemelisiniz. Sizi istediğiniz yere taşıyacak yoldan ayrılmayın. Farklı yollardan gitmek hayalkırıklıklarına neden olabilir.Tüm burçlar için gün geneli: Sabah saatlerinde duygusallık ön planda. Akşama doğru saatlerden itibaren ise, Merkür Pluton görünümü, takıntılı düşünceleri ön plana çıkartabilir. Belli konulara takılıp kalabilir, sabit fikirli bir görünüm verebiliriz. Karşı tarafa kendi fikirlerimizi kabul ettirene kadar uğraşmamız ve ısrarcı olmamız ilişkileri gerebilir. Düşüncelerimizde en derin noktalara inip, araştırmacı ve soruşturmacı olabileceğimiz günlerdeyiz. İçimizdeki Sherlock Holmes kendimizin veya karşımızdaki kişilerin düşüncelerinin derinliklerine inmemizi ve araştırmamızı söyleyebilir. Gerçekleri öğrenme arzumuz artabilir.Bu gökyüzü görünümü zihnimize belli şeyler takmamızın ya da bir şeyler üzerinde fazla düşünmemizin ve ısrar etmemizin bizi yorabileceğini gösteriyor. Önümüzdeki on günlük süreçte, psikolojik anlamda baskı uygulayan veya kötü tavırları olan kişilerle de karşılaşabilinir. Bilinmedik yerlere seyahatler ya da farklı kişilerle sohbetler esnasında dikkatli olmakta fayda vardır.Yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

22 Ocak 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi yoran koşullar var. İkili ilişkilerinizde duygusal anlamda sıkıntı içinde olabilirsiniz. Eşinizle ilgili konularda değişimler yaşanabilir. Bazı konuları ifade ederken zorlanabilirsiniz. Sakin kalmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz işlerinizi daha iyi hale getirmek için çaba gösterebilirsiniz. Akşamki planlarınızda değişiklikler olabilir.

22 Ocak 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Geçiş... Çok çalışıyorsunuz ve tam anlamı ile işinize kafanızı yoruyorsunuz. Ancak emeğinizin karşılığını alamayabilirsiniz.

22 Ocak 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim, görüşmeler, seyahatler, yakın çevre ve kardeşlerle ilişkilerinizde belirsizlik ve yanılgılarla karşılaşabileceğiniz bugün, trafikte dalgınlıklara dikkat etmenizi önermekteyim. Partnerinizle iletişim vehayatınızla ilgili gelişmeler konusunda yanılgılara açık olduğunuz için, olaylara zaman vermek ve gelişmeleri takip etmek sizin için faydalı olacaktır.

22 Ocak 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendi istekleriniz konusundaki ısrarınız ve baskıcı konuşmalarınız, aile ortamlarınızda gerilimlere sebep olabilir. Ne siz onları üzün ne de onların sizi üzmesine izin verin. Değişimlere açık olun, sıkılganlıklardan kaçının.

22 Ocak 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Olumlu düşünceler içine girmeye özen gösterin. Bazı durumlar kafanızı karıştırabilir. Karar vermenizin zor olduğunu anlayacak ve sabırsızlık duyacaksınız. Ancak, acele etmeyin. Gelişmeleri beklemenizde yarar var.

22 Ocak 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aile üyeleriniz ile ilişkilerin ön planda olacağı bir gün geçireceksiniz. Hem iletişim kabiliyetiniz artıyor hem de konuşmanıza açıklık geliyor; yanlış anlaşılmalardan korkmayın. Fikirlerinizi rahatlıkla aktarabilir ve çözümler üzerinde tartışabilirsiniz.

22 Ocak 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 15' 16" R
Ay
Terazi
28° 21' 48" R
Merkür
Boğa
06° 51' 54"
Venüs
Boğa
26° 15' 06"
Mars
Koç
15° 25' 45"
Jüpiter
Boğa
28° 47' 02"
Satürn
Balık
18° 08' 01"
Uranüs
Boğa
23° 32' 02"
Neptün
Balık
29° 26' 54"
Plüton
Kova
02° 01' 43"
Chiron
Koç
21° 44' 48"
Lilith
Başak
25° 36' 45"
True Node
Koç
14° 55' 45"
Son Güncelleme : 20/05/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>