Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Temmuz 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sezgileriniz bugün çok kuvvetli olacak ve sevgilinizin bazı hareketlerini önceden kestirebileceksiniz. Bu durum sizin için faydalı olacak ve hatta bazı olumsuzlukların gelişimini böylece durdurmanız mümkün olacak.

İş yerinizde bugün olaylara çok fazla dikkat etmeyeceksiniz ve bazı ayrıntıları gözden kaçırabilirsiniz. Yapacağınız bazı konuşmalar ve alacağınız haberler sizi mutlu edecek. Bir süreden beri beklediğiniz bir gelişme bugün ortaya çıkabilir.

Bugün maddi konularda oldukça başarılı fikirler üretebileceksiniz ve gelişmeler olumlu yönde olacak. Senetlerle ilgili bir takım harcamalar yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Trafikle ilgili konularda bugün çok dikkatli olmalısınız. Özellikle bu günlerde kafanızı toparlayamıyorsunuz ve bu durum bazı tehlikelere yol açabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün genel olarak keyifli bir gün geçireceksiniz. İsteklerinizin gerçekleşmiş olması ve endişelerinizin yersizliği sebebiyle moraliniz yüksek olacak. Gün içinde kendinizi çoğu zaman keyifli hissedeceksiniz. Bugün hayatınızda bazı kökten değişiklikler yapmaya karar verebilirsiniz. Buna ihtiyacınız da var, bunu biliyorsunuz.

28 Temmuz 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 01:39 Ay-Kuzey düğüm karşıtlığı, maddi açıdan daha rahat bir yaşam arzunuzu işaret ediyor. Ancak harcamalara dikkat etmek gerekiyor. Eğer kredi borçlarınız varsa veya borçlanarak ayakta durmaya çalışıyorsanız bu yanlış olabilir. Bir bütçe yapın ve buna göre hareket edin. Saat 04:26 Venüs-Pluto görünümü, yeniliklerin, dönüşümün, yenilenmenin, insanlarla güçlü ilişkilerde bulunmanın faydalı olacağını gösteriyor. Venüs şu sıralarda Başak burcunda ilerliyor ve sizleri ilişkinizde seçici olmaya davet ediyor. Bu daveti ben olumlu buluyorum. Çünkü Plutonun burcunuz üzerindeki etkisi gayet olumlu. Gücünüzü, yeteneklerinizi fark ediyorsunuz. Yaşadığınız acı deneyimler, tecrübeler veya bir takım ilişkiler yoluyla bugüne dek kim bilir neler tecrübe ettiniz ve gördünüz ki ayakta durmak ve güçlü olmak lazım. Bunun yolu, eksiklerinizi tamamlamaktan, kendinizi geliştirmekten geçiyor. Artık eskisi gibi yanlışlar yapamıyorsunuz. Daha dikkatlisiniz ve daha bilinçlisiniz. korku, endişe, saplantılı düşünme, kendinizden şüphe etmek gibi durumlardan vazgeçiniz. Kendinize güveniniz. İnsanlarla işbirliği içinde olunuz. Ne kadar bilgili olursanız olun mütevazı olmayı unutmayınız. Siz kendinize özen gösterir, gelişimden yana olursanız, yaratıcı düşünür ve hayata olumsuz bakmazsanız, sizi bir çok alanda yüksek noktalarda görebiliriz. Yeter ki azimle ilerleyin ve sorumluluk almaktan kaçınmayın. Saat 17:46 Ay-Jüpiter görünümü, paranın insanı özgür kılan tarafları olduğu gibi, insanlarla aramıza duvar ören yanları olduğunu düşünürüz. Dostlukta, ilişkimizde, yapılan işte sadece çıkarların ön planda olması canımızı sıkar. Her güzelliğin sizinle olması dileğimle,

28 Temmuz 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün beklediğin bir alacağın gecikmesi veya eksik gelmesi gibi sorunlarla karşılaşabilirsin. Sabırlı olup biraz daha beklemelisin. Profesyonel hayata duygularını fazla karıştırmaman gerektiğinin artık farkında olman gerekiyor. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, güvensizliğini bir kenara bırakıp, yeni bir ilişkiye yelken açabilirsin. Evli bir Oğlak burcuysan, sevdiğin kişinin ailesindeki sorunlar gündemini epey meşgul edebilir. Gösterdiğin destek, karşı tarafın gönlünü bir kez daha kazanmanı sağlayacak. Gün içerisinde bazı insanların konuşmalarıyla farklı detaylardan haberdar olacaksın.

28 Temmuz 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi ve finansal konularda gelişiminizi ve önünüzdeki fırsatları görmenize engel olan bazı nedenleri daha iyi anlayarak bunları yapmama konusunda kendinize vermeli ve sosyal çevreden tanınmış bir kişiyle geleceğe yönelik destekler alabilirsiniz.

28 Temmuz 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün alışveriş yapmayı düşünüyorsanız bazı işler ve sorumluluklar da çıkabilir. Elinizdekileri dikkatli kullanmaya bakın.

28 Temmuz 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BÜYÜK organizasyonlar, farklı çevreler ve saygın ortamlarda bulunmak sizi heyecanlandıracak. Duygularınızı denetleyin ve aklınız ile hareket edin. Sevdiklerinizin davranışlarından etkilenebilirsiniz ve karamsarlık içine girebilirsiniz. Fakat bu haliniz uzun sürmeyecek. Çünkü yapmanız gereken pratik işlere odaklanacaksınız ve projelerinizi gerçekleştirmek için gayret göstereceksiniz.

28 Temmuz 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden, ilişkiler ve ortaklıklar konusunda yeni kararlar almak yerine, süreci gözlemlemeniz ve olayları zamana bırakmanız sizin için faydalı olacaktır. İlişkiler alanında durağanlık yaşayabileceğiniz bir gündesiniz

28 Temmuz 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kimliğinizdeki etkili gücünüzü daha az tanıdığınız insanlarla girişeceğiniz ilişkilerinizde kullanabilirsiniz. Geleceğinizi kendi şartlarınızla oluşturabilir, sıkıntı yaşadığınız insanlarla aranızda güzel ve güçlü bağlar yaratabilirsiniz.

28 Temmuz 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Plüton arasındaki güçlü etkileşim sizi yurt dışı bağlantılarınızda güçlü ilişkilerle buluşturabilir.Akademisyenlik konusunda teklif alabilirsiniz. Mahkemeler olumlu sonuçlanabilir. Kontrat ve sözleşmelere istediğiniz koşullar dahilinde imza atmayı başarırsınız. Her başarının arkasında bir kadın desteği vardır sözü bugün sizin için geçerli olacaktır.

28 Temmuz 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sezgileriniz çok güçlü. Olacakları önceden tahmin edeceksiniz. Bu da size artı puan kazandıracak. Patronunuzun gözünde yükseleceksiniz. Parayla ilgili yenilikler var. Toplu para alacaksınız. Yalnız evde ani ve hiç beklenmedik bir harcama olacak.

28 Temmuz 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 10' 34" R
Ay
Terazi
02° 31' 36"
Merkür
Boğa
03° 49' 29"
Venüs
Boğa
23° 35' 45"
Mars
Koç
13° 47' 18"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 28"
Satürn
Balık
17° 59' 42"
Uranüs
Boğa
23° 24' 32"
Neptün
Balık
29° 23' 59"
Plüton
Kova
02° 02' 43"
Chiron
Koç
21° 38' 25"
Lilith
Başak
25° 22' 23"
True Node
Koç
14° 56' 06"
Son Güncelleme : 18/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>