Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ekim 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yakın bir arkadaşıyla sizin hakkınızda bir konuşma yapabilir. İkisinin de sizinle ilgili düşünceleri oldukça pozitif. Akşam saatlerinde küçük bir sürpriziniz var. O da, sizin gibi bu aralar huzur arıyor.

Aklınızdan kişisel yeteneklerinizi geliştirmek için kurs ya da eğitim alma düşüncesi geçiyor. Bugün bununla ilgili araştırma yapabilirsiniz. Karar vermeniz de çok yakın. Son derece yaratıcı bir ortam içindesiniz..

Bir süre sonra yapmanız gereken bir ödeme şimdiden canınızı sıkıyor. Bugün onu halletmek için bir yakınınızla konuşabilir, plan yapabilirsiniz. Son zamanlardaki sıkışıklığınız devan ediyor.

Abur cubur yemekten ve uykusuzluktan kaçınmalısınız. Son günlerde alışkanlık haline getirdiğiniz bu tercihler, size yorgunluğunuzu daha da hissettiriyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Profesyonel anlamda bir atılım yapmak üzere iseniz, bunu artılarını ve eksilerini çok iyi hesaplayarak yapmalısınız. Bugün bir süre yaşamınızla ilgili muhasebe yapabilirsiniz. Bu dönem, hayatınızda risk almak istemediğiniz, evinize ve sevdiklerinize yakın olmak istediğiniz bir dönem. Sizin için en güvenli seçenek ne ise onu tercih ediyorsunuz. Yani sağlamcısınız bu günlerde.

29 Ekim 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Saat 02:27 itibariyle karşıt burcunuz Yengeçte ilerleyecek Ay, güven, sadakat, huzur, sahiplenilmek gibi olgular başınızın tacı olacaktır. Rahatsızlık veren her konuyu yakın bulduğunuz anne veya babanızla veya sevdiğiniz kişiyle paylaşmanız rahatlatıcı olabilir. Lütfen içinize atmayınız. Saat 03:03 Ay-Uranüs görünümü, güven duyabileceğiniz, yanında kendinizi iyi hissedeceğiniz bir partnere olan ihtiyacın göstergesi. Bu yönde olumlu gelişmeler yaşanabilir. Saat 05:10 Ay-Venüs olumlu görünümü ilişkinin her iki tarafça güven ve güç birliğinde bulunarak gayet keyifli hale gelmesini sağlar. Tek vücut olmak terimi vardır. Yani her iki kişi Biz olmuşlardır. İşte bunu başarmış çiftler açısından gün keyifli geçebilir. Saat 10:32 Ay-Satürn karşıtlığı, duygularımızı bir hayli mesafeli kılabilir. Yalnız kalmaya meyilli oluruz. İçimizdekileri kimseyle paylaşmadığımız gibi, bizi birilerinin anlamadığını bile düşünürüz. Aslında güven duymak isteriz. İlişkimizde, dostluklarda,hayatında aradığımız budur. Fakat insanların bencilliği, tuhaflığı, dünyanın zorlukları yüzünden sıkılırız. Bütün bunlar aslında enerjinin yarattığı sıkıntılardır. Bunu aşabilmenin yolu kendimize güvenmek, hayatı sevmekle mümkündür. Saat 12:34 Ay-Güneş olumlu görünümü, hedefimizi gerçekleştirme, irademizle olayların üstesinden gelebilme, neyin üzerinde yürüdüğümüzün farkına varma anlamında önemli bir gün. Birileri hassasiyetle ele aldığımız konulara bizim gibi önem vermese de, bir başkası gelip kendi fikrini bize kabul ettirmeye cüret etse de, aslında biz neyin ne olduğunun farkındayız. Nerde durmamız gerektiğini biliyoruz. Sadece bizi rahatsız eden, gereksiz zaman kaybımızdır. Saat 14:05 Merkür-Jüpiter kavuşumu, yeni yollar ve yeni arayışların işaretçisidir. İlerisi adına gayet akıllıca ve derinden derine düşünme vaktidir. Şimdi yeteneklerinizi, size ait tüm olumlu güzellikleri ortaya koyma zamanıdır. Dostluklarımızda seçiciyiz ve bu görünüm sayesinde çıkarlarımızın farkındayız. Ona göre karar verecek ve yaş tahtaya ayak basmayacağız. Cumhuriyetimizin 95. Yıldönümü kutlu olsun. Birlik ve beraberlik ruhu içinde nice yıllara erişmemiz dileğimle,

29 Ekim 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son zamanlarda gecen gündüzün birbirine karışmış olabilir. Gündelik işlerine koştururken duygusal olarak kendini boşlukta hissedebilirsin. Her şeyi bir anda ortada bırakıp, kendini bambaşka bir işe odaklanmış bulabilirsin. İş ve eğitim hayatında tecrübelerini artırmak isteyeceksin. Eğitimlere, sertifika programlarına katılabilirsin. Gün içerisinde bazı yakın arkadaşlarınla parasal alt yapılı konular yüzünden karşı karşıya gelebilirsin. Borç almak ya da vermek için başka bir günü tercih etmende fayda var. Bir küsüp bir barıştığın bir ilişkin varsa, hayatına yeni bir yön vermek ve daha huzurlu yaşamak isteyeceksin. Bu durum keskin kararlar almana neden olacak. Ailevi konular gündeme gelirken, tüm sorunlardan uzak durmak isteyeceksin.

29 Ekim 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Üzerinize düşen sorumlulukların fazla olduğundan şikayetçi olabilir ve bunu yerine getirmek için bazı arkadaşlarınızdan yardım talep edebilirsiniz. Ancak yine de kontrolü elden bırakmayın.

29 Ekim 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geleceğinizle ilgili konularda eşiniz ile birlikte hareket etmeniz gereken bir gündesiniz. Öğlen saatlerinde planlarınızda değişiklikler olabilir. İkili ilişkilerinizde tepkilerinize özen göstermeniz gerekebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde hırslı davranabilirsiniz. Bazı konuları da ötelemeniz gerekebilir. Rutin işlerinizi tamamlamanız için uygun bir gündesiniz.

29 Ekim 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hemhem de özel yaşamınız hızla ilerleyecek. Korkmadan heyecanın tadını çıkarmalısınız.

29 Ekim 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca partneriniz ve yakın dostlarınızla birlikte keyifli zaman geçirebilir, onlarla kaliteli iletişim kurabilirsiniz. Yolculuğa çıkabileceğiniz bugün, öğleden sonraki zaman diliminde iletişim konusunda hassas bir zamandan geçeceğiniz için kırgınlık ve alınganlıklara dikkat etmelisiniz.

29 Ekim 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özdisiplini gelişkin Oğlaklar, bugün destek görüp rahatlayabilirsiniz. Gün boyu duygusal yoğunluğunuz fazla. Sınırlarını hatırlattığınız insanların eleştirilerine maruz kalsanız da haklılığınız görülecektir.

29 Ekim 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışmalarınızı önceden planladığınız gibi sürdüreceksiniz. İstekleriniz doğrultusunda yeni gelişmeler meydana gelebilir. Fakat, bunları anlayabilmeniz için enerjinizi yükseltmelisiniz. İşleri oluruna bırakabilirsiniz.

29 Ekim 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

29 Ekim 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 49' 16" R
Ay
Başak
03° 37' 16"
Merkür
Boğa
00° 36' 47"
Venüs
Boğa
20° 35' 21"
Mars
Koç
11° 55' 39"
Jüpiter
Boğa
27° 41' 52"
Satürn
Balık
17° 49' 50"
Uranüs
Boğa
23° 16' 02"
Neptün
Balık
29° 20' 32"
Plüton
Kova
02° 03' 43"
Chiron
Koç
21° 31' 01"
Lilith
Başak
25° 06' 08"
True Node
Koç
14° 52' 44"
Son Güncelleme : 16/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>