Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ocak 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sabah saatleri duygusal yaşamınızda bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Özellikle sevdiğiniz insana karşı ihmalkar tutumlar içine girmeniz aranızda bazı sorunların çıkmasına yol açabilir. Öğleden sonraki saatlerde ise kendinizi bir çok açıdan rahat hissedeceksiniz ve gelişmeler duygusal beklentilerinizle uyuşur nitelikte olacaktır. Sevdiğiniz insanla aranızdaki sorunları öğleden sonraki saatlerde çözebilirsiniz ve birbirinize yaklaşımlarınız son derece olumlu olacaktır. Duygusal konularda girişimde bulunacaksınız öğleden sonraki saatleri tercih edin.

Güneortamınıza oluşacak bazı tatsızlıklarla başlayabilirsiniz. Bir süreden beri beklediğiniz gelişmelerin olmaması vehayatınıza bağlı sorunlar sizi fazlasıyla sıkacaktır. Sorumluluklarınızın bilincindesiniz ve bu doğrultuda çalışmalar yapabileceksiniz. Ancak öğleden sonraki saatlerde alacağınız haberler ve iletişimleriniz bazı beklentilerinizin olumlu yönde gelişmesini sağlayacaktır. İşinizle ilgili konularda tüm yeni girişimleriniz için öğleden sonraki saatleri tercih etmelisiniz.

Maddi konularda sabah saatleri bazı kısıtlamalar yaşayabilirsiniz ve bazı sorunlarla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde ise maddi konularda daha rahat olacaksınız.

Sabah saatleri işinizle ilgili yaşayabileceğiniz baz sıkıntılardan akşam üzeri saatleri kurtulmayı başaracaksınız. Günün ikinci yarısı alacağınız kararlar son derece verimli olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sabırlı karakteriniz, sizi henüz belirtilerini göremeyeceğiniz harika kazanımlara doğru götürüyor. Sizi dolaylı da olsa çok ilgilendiren bir konuya acil olarak müdahale etmeniz bekleniyor. Ne enerjiniz ne de zamanınız uygun. Yine de ısrarlara boyun eğebilirsiniz. Yapmayı tasarladığınız şeyleri tutkuya dönüştürmekten çekinmelisiniz

29 Ocak 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün büyük kısmında Ay, 01:38- 17:32 saatleri arası boşlukta olacak. Bu saat dilimi içerisinde yeni bir şeye başlamak iyi bir fikir olmayabilir. Yapacağınız girişimler veya aramalar sonuçsuz kalabilir. Saat 17:32 olmasıyla beraber Ay Yay burcuna giriş yapıyor. Sağlığınızın ön planda olacağı bir süreçte olacaksınız. Beklediğiniz sonuçlar varsa elinize geçebilir. Akşam dışarıda vakit harcamak yerine evde dinlenmek bağışıklık sisteminizin güçlenmesi adına iyi olacaktır. Geçmişe fazla takılmayın, enerjinizi boş yere düşürebilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

29 Ocak 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Kısıtlandığını düşünüyorsun!Ay, akşam saatlerine kadar boşlukta hareket edecek. Kısıtlandığını düşünüyorsan yanılmıyorsun Oğlak burcu. Yönetim temelli her konuda kendini dört duvar içinde hissedebilirsin. Ay?ın konumu sana ters köşe yaptıracak kararlar aldırabilir. Kendini korumak adına aile büyüklerin ile yapacağın yüksek dozlu tartışmalar, yapacağın planları yine de bozmayabilir. Öfkelenmeden önce sakinliğini korumalısın! Hayatında kimse yoksa seni zekâsıyla etkisi altına alacak birinin karşına çıkması an meselesi. Evli ve çocukları olan bir Oğlak burcuysan, ailecek yakınlarınızı ziyaret edebilirsiniz. Akşam saatlerinde sosyal medyada bolca vakit geçirmen, yakınların tarafından uyarılmana neden olabilir. Tepki vermeden önce haklı olabileceklerini de düşünmelisin.

29 Ocak 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendinizi daha keyifli hissedeceksiniz. Ancak, gün içinde duygularınız yoğunlaştıracak bir durumla karşılaşabilirsiniz. Fakat, bu yoğunluğunuz çabuk geçecek. Kendinizi daha iyi hissedeceğiniz bir döneme giriyorsunuz.

29 Ocak 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğiniz için yeni bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Meslekte birlikte çalıştığınız kişilerle iletişim içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleri paylaşmak işlerinizi kolaylaştırabilir. Sosyal konularda daha fazla ön planda olmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızı organize edip, program yapmak size iyi gelecektir.

29 Ocak 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aile ya da sevdiklerinizle vakit geçirmek size iyi gelecek. Şans sizden yana olacak...

29 Ocak 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal alanda hareketli bir gün sizi bekliyor. Arkadaşlarınızla bir arada zaman geçirebilir, yenilikçi yönlerinizi, görüş ve fikirlerinizi gösterme fırsatınız olabilir, fikir tartışmaları ve paylaşımlara açık bir gündesiniz.

29 Ocak 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu yurt dışı, yabancılar, hukuki konularda gelişmeler olası. Uzmanlık gerektiren işler için danışmanlık almak faydalı olur. Günlük rutinleri, işi ilgilendiren konular gündem olabilir.

29 Ocak 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün iletişim ve beceri gezegeni Merkür, Kova burcunda Güneş'in kalbine yerleşecek. Bugün beklemediğiniz yerlerden para kazanabilirsiniz. Aksayan tahsilatlarınız çözüme kavuşur. Bereketi artırmak için yenigörüşmeleri yapmalısınız. Ortak paylaşımlarınız için olumlu bir süreç. Yeni bir işe başlayabilirsiniz.

29 Ocak 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gelirleriniz ve giderlerinizle ilgili bazı dengesizlikler veya belirsizlikler, maddi konularda çeşitli evhamlara kapılmanız sonucunu doğurabilir. Bazı konulara hemen müdahale etmeniz gerektiğini düşünebilirsiniz ama an, yaptığınız müdahaleler hatalı olabilir.

29 Ocak 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 50' 47" R
Ay
Başak
16° 13' 26"
Merkür
Boğa
01° 58' 50"
Venüs
Boğa
21° 53' 53"
Mars
Koç
12° 44' 17"
Jüpiter
Boğa
27° 56' 56"
Satürn
Balık
17° 54' 11"
Uranüs
Boğa
23° 19' 44"
Neptün
Balık
29° 22' 03"
Plüton
Kova
02° 03' 18"
Chiron
Koç
21° 34' 15"
Lilith
Başak
25° 13' 13"
True Node
Koç
14° 54' 03"
Son Güncelleme : 17/05/2024 09:22

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>