Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Eylül 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu seviyorsunuz. Daha güzel olanı, sevildiğinizi de biliyorsunuz. Uzun süreli beraberliğinizin altında bunu korumak adına harcadığınız emek kadar, karakterlerinizin de birbirini tamamlıyor olması yatıyor. Bu akşam ona çiçek götürmeyi ihmal etmeyin.

Çok azimlisiniz. Elinizin altındaki bir iş, bazılarınca çapınızı aştığı şeklinde değerlendirilse de hızla sonuca ulaşıyor. Nasıl davranacağınızdan emin olamadığınız bir konuda, güvendiğiniz biriyle bugün bir görüşmeniz olacak.

Sıkıntılar yavaş yavaş aşılıyor. Ödemelerinizi gününde alamayışınız, planlarınızı sürekli değiştirmenize neden oluyor. Sizden talep edilen bir maddi desteği karşılayıp karşılamamakta kararsızsınız.

Bir aile ziyaretinde size pek tat vermeyen birisinin size yakınlaşma çabasını göreceksiniz. Bu iyi niyetli bir yakınlaşma isteğine benzemiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Küçük sıkıntılardan şikayetçisiniz. Çünkü küçük sıkıntılar süreklilik arz ettiklerinde, çok büyük bir sorun kadar insanı bunaltabiliyorlar. Bugün bunlardan bir kısmını sıkıntıları yaşadığınız ilişkiler içersinde çözmeyi düşünüyorsunuz. Çok sevimli bulduğunuz bir arkadaşınızla birlikte yararlı bir konuda işbirliği içindesiniz. Bu işbirliğine yüklediğiniz anlamlar var. Bu konuda bir hayal kırıklığı görünmüyor.

3 Eylül 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 05:37 itibariyle İkizler burcunda oluşacak sondördün gün boyu etkilidir. Önemli olduğunu düşündüğünüz konularla ilgili, iç gözlemde bulunursunuz. Bazı durumları ve insanları, olabilecek ihtimalleri göz önüne alarak inceleyebilirsiniz. Ne yönde karar alınmalı veya hangi yöne doğru adım atmalı diye düşünürsünüz. Tabii ki hoşlanmadığınız ve hala kafanızda soru işaretleri bırakan meseleler olabilir. İhtiyaçlarınızın, sıkıntılarınızın gayet iyi farkında olduğunuz için yanlış bir karar vermemek için dikkat edersiniz. Saat 13:41 Ay-Neptün görünümü, gerçekçi düşünmek gerektiğini işaret ediyor. Bastığımız yere dikkat etmeyi, meseleleri akılcı bir şekilde ele almayı bilmek faydalıdır. Saat 15:59 Merkür-Venüs görünümü, hesabımızı bilmenin, ölçüyü kaçırmamanın göstergesidir. İlişkide çıkarlarımızı düşünürüz. Fakat bu bencillik değildir. Gerektiğinde paylaşmayı da biliriz. Mutlu haftalar dileğimle,

3 Eylül 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Oldukça yoğun bir gün seni bekliyor. Gün içerisinde Ay?ın konumu aceleciliği ve ev düzeni ile ilgili ani kararlar alabileceğini vurguluyor. Bugünyerinde yaşadığın yoğunluk ev hayatına da yansıyabilir. Özel sektörde çalışan bir Oğlak burcuysan, rekabetin artacağı projeler başlayabilir. Kendi işini yapan bir Oğlak burcuysan, çalışma koşullarını iyileştirmeye yönelik kararın, çalışanlarının sevgisini kazanmana neden olacak. Yeni başlayan bir ilişkin varsa, kafandaki soru işaretleri, sosyal medyada pek çok araştırma yapmana neden olabilir. Akşam saatlerinde yakın bir arkadaşınla yapacağın telefon konuşması, zihnini epey yorabilir.

3 Eylül 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sakarlıklara karşı dikkatli olmanız gerekmektedir. Bugün Mars'ın etkisiyle birlikte hırslarınızı doğru bir şekilde kanalize edemeyebilirsiniz. Daha sakin kalarak algınızı iyi yönetmelisiniz.

3 Eylül 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde bazı konularda endişe duymanız mümkün. Ortak parasal işler gündeminizi meşgul edebilir. Bu konuda elinizde olmayan sebeplerden dolayı krizler yaşamanız olası. Finansal konularda yeni fikirler ortaya koyabilirsiniz. İletişiminizi akıcı olacaktır. Birçok konuyu hızlı bir şekilde çözüme kavuşturabilirsiniz.

3 Eylül 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Gereklilik... Her şeyin yerli yerinde, planlı ve programlı hareket etmesini istiyorsunuz. Bu tutucu tavırlarınız yanınızdaki kişiler için elverişli sayılmaz bilmelisiniz.

3 Eylül 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde motivasyon ve enerjinizde geçici bir düşüş hissedebilir, iletişim yeteneklerinizi rahat kullanamayabilirsiniz. 17.00 sonrasında enerjiniz ve motivasyonunuz yükselirken, aşk hayatınızda flört tekliflerini değerlendirebilir, spor yapabilir, eğlenceli etkinliklerde yer alabilirsiniz.

3 Eylül 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hizmet duygularınız ve çalışma arzunuz artıyor. Hesap işleri ve detaylarla uğraşabilirsiniz. Çalışma ortamınız ve gündelik yaşamınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Kaygı ve kuruntulardan uzak kalıp işinize odaklanmaya çalışmalısınız.

3 Eylül 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkizler burcunda seyahat eden Ay, artık zihninizi bir süre tüm akışa kapatmak isteyebilirsiniz. Herkesin sizden bilgi alması ve öğretmenlik misyonunuzdan yorgun düştüğünüzü biliyoruz. Birkaç gün sessiz ve sakin kalarak çevrenizdekilerle minimum diyalog kurun.

3 Eylül 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Espirili ve neşeli bir gündesiniz. Bunu iyi değerlendirin. Dostlarınızı arayın ve onları eğlence yerlerine davet edin. Iş hayatınızda çok enerjiksiniz. Bu sayede isteklerinizi gerçekleştime imkanı bulacaksınız. Parasal yönden de durumunuz gayet iyi.

3 Eylül 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 13' 22" R
Ay
Başak
08° 34' 07"
Merkür
Boğa
01° 08' 35"
Venüs
Boğa
21° 06' 07"
Mars
Koç
12° 14' 42"
Jüpiter
Boğa
27° 47' 46"
Satürn
Balık
17° 51' 33"
Uranüs
Boğa
23° 17' 29"
Neptün
Balık
29° 21' 08"
Plüton
Kova
02° 03' 34"
Chiron
Koç
21° 32' 17"
Lilith
Başak
25° 08' 54"
True Node
Koç
14° 53' 09"
Son Güncelleme : 16/05/2024 17:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>