Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ocak 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkta aradığınızı bir türlü bulamıyorsunuz. Son zamanlarda kendinizi aşk konularından uzaklaştırmak istiyorsunuz. Gönlünüz şu sıralar yeni bir ilişkiye kapalı.

Hırslısınız fakat bu hırsınızortamınızda yanlış anlaşılabiliyor. İş yerinizden sizden hoşlanmayan insanlar var ve bu insanlar hakkınızda iyi şeyler düşünmüyorlar.

Harcama yapmaya meyilli olacağınız bir gündesiniz. Hesabınızı bilerek harcama yamalı ve fazla açılmamalısınız. Çünkü ay ortasında bazı ödemeler yapacaksınız.

Bazı sorunları görmezden geliyor ve bu sorunları çözmek yerine kaçıyorsunuz. Sorunlarınızın üstüne gidin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hareketli ve doyumlu bir yaşamınız var. Çevreniz her zaman kalabalık, aşk yaşamınız her zaman hareketli. Bir süredir içinizde bir şeylerin eksik olduğu duygusuyla yaşıyorsunuz. Nedenini, bir süre önce yaşadığınız bir ayrılığa bağlamanız anlaşılır bir şey. Bu duyguya kendinizi alıştırabilir, üzüntünüzün yerini tatlı bir özlemle değiştirebilirsiniz

31 Ocak 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, 31 Ocak saat 16:30 itibariyle oluşacak Aslan burcunda oluşacak Tam Ay tutulması, maddi kazancınızı arttırıcı, size destek verici kişi ve değişimlerin işaretçisidir. Çalışma hayatında olanlar yeni gelişmeler, fırsatlar sayesinde, farklı projelere yönelerek gelirlerini arttırabilirler. Ancak bir şeye dikkat etmek lazım. Siz eğer gücünüzü aşan borçlara, yanlış yatırımlara, harcamalara meyilli kişiyseniz, şimdi daha dikkatli olmanız gerekir. Çünkü başkalarına ihtiyaç duyabilirsiniz. Bunu istemiyorsanız, bu Tutulmada lütfen bütçenize göre hareket ediniz. Bu Tutulmada birçok olasılık var. Herkesin yaşamı, doğum haritasındaki etkilere şekillenecek. Ben bunlardan söz ediyorum. Kimi Oğlaklar için yukarıda saydıklarım geçerlidir kimileri için, bir mirastan yararlanmak için mücadele verilebilir. Öyle bir gelişme olur ki, siz yeni birortaklığı, evlilik, hukuk veya başka yolla paraya kavuşursunuz. Hani deriz ya, iyilik yap, karşılığını Yaradan verir diye. İşte bu tutulmada, yıllarca çabalayıp, iyi niyetle emek sarf eden kişiye bir lütuf ulaşabilir. Buna şaşırmayınız. 31 Ocak saat:16:39-18 Şubat saat:07:28 tarihleri arasında etkili Merkür-Kova geçişinde, kazanç elde etme yönünde arkadaş çevreniz, hizmette bulunduğunuz kişiler, günü birlik işler, internet, yazışmalar, bilgi paylaşımları hayli etkilidir. Hangi konuda tecrübemiz varsa, başkalarına eğitmenlik yapabiliriz, yol gösterebiliriz, aktif bir şekilde yönlendirebiliriz. Ancak geleni bereketiyle karşılamayı, olmayan bir işi de hayrımıza bilmeyi unutmayalım. Dostumuzu düşmanımızı bilelim. Tutulmanın hepimizin yaşamında farkındalık yaratması dileğimle,

31 Ocak 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi anlamda bir kayba uğrayıp planlarını bu yönde değiştirmen gerekebilir. Kuralcı tavrın ön plana çıkabilir.

31 Ocak 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal kaynaklı sorunlarınıza daha kalıcı çareler bulabilecek, elinize geçen bu fırsatları geleceğe yönelik altın fırsatlara dönüştüreceksiniz. Bu sefer dönüşüm sizler için daha kolay olacaktır. Maddi kazanımlarınızın bu denli refah bir hal alması sizi oldukça motive edecek, kendinizi hem maddi hem manevi daha da huzurlu hissedeceksiniz. Elinize geçen bu fırsatları iyi değerlendirmeli, yatırımlar için bazı planlar düşünmelisiniz.

31 Ocak 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşlerinizde mücadele etmeniz gereken durumlar oluşabilir. Endişeli olduğunuz konularda daha fazla güç kazanmaya çalışabilirsiniz. Finansal işlerinizi revize etmek isteyebilirsiniz. Çalıştığınız insanlara karşı sorumluluğunuz artabilir. Duygusal olarak etkilendiğiniz konular sizi zorlayabilir. İlgilendiğiniz konulardaki krizleri yönetmek durumundasınız.

31 Ocak 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün gerçekleşen Ay tutulması güç ve mücadele gerektiren konuları, kişileri gündeminize taşıyabilir. Psikolojik açıdan yoğun duygular altında olabilirsiniz, korku ve kaygılarınızın sizi yıpratmasına izin vermemelisiniz.

31 Ocak 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca partneriniz ve yakın dostlarınızla birlikte keyifli zaman geçirebilir, onlarla kaliteli iletişim kurabilirsiniz. Yolculuğa çıkabileceğiniz bugün, öğleden sonraki zaman diliminde iletişim konusunda hassas bir zamandan geçeceğiniz için kırgınlık ve alınganlıklara dikkat etmelisiniz.

31 Ocak 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklaşa parasal gelirlerinizde ani oluşumlar gündeme gelebilir. Sizi değiştirecek ve dönüştürecek sürpriz olaylarla da karşılaşabilirsiniz.

31 Ocak 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Aslan burcunda Ay Tutulması meydana gelecek. Artık kazançlardaki artışla yatırım yapma zamanı. Müşterilerinizin olumlu yaklaşımı yaptığınız işi kısa sürede daha yüksek bir seviyeye taşır. Beğenilmek ve takdir görme zamanı. Emeklerinizin karşılığını almak için hiç bir fırsatı kaçırmayın.

31 Ocak 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal tarafınızın, sizi çeşitli sosyal ortamlara sürüklemesi mümkündür. Bu ortamlarda iyi izlenimler verdiğiniz gibi, kafaca rahatlayabilir ve dinlenebilirsiniz. İletişim şekilleriniz ve akıcı konuşmanız, tanıdıklarınızla ve yeni tanıştıklarınızla oldukça güzel anlar yaşamanızı sağlayacaktır.

31 Ocak 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 59' 32" R
Ay
Başak
18° 00' 41"
Merkür
Boğa
02° 10' 44"
Venüs
Boğa
22° 05' 03"
Mars
Koç
12° 51' 12"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 05"
Satürn
Balık
17° 54' 48"
Uranüs
Boğa
23° 20' 16"
Neptün
Balık
29° 22' 16"
Plüton
Kova
02° 03' 15"
Chiron
Koç
21° 34' 43"
Lilith
Başak
25° 14' 13"
True Node
Koç
14° 54' 17"
Son Güncelleme : 17/05/2024 13:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>