Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Temmuz 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize bugün kendinizi ifade etme konusunda güçlük çekebilirsiniz. Aranızda bazı duygusal gelişmeler gerçekleşebilir.

Bugünyerinizde bazı fırsatlar elde edeceksiniz. Bu fırsatlar hayatınızı maddi açıdan rahatlatacak nitelikte olacak. Bir ortak çalışma söz konusu olabilir.

Uzun zamandır çekmiş olduğunuz parasal sıkıntıları geride bırakmak için bugün elinize bir fırsat geçecek ama siz buna tepkisiz kalacaksınız. Dikkatli olup doğru karar vermelisiniz.

Bugün küçük bir kaza geçirmeniz söz konusu olabilir. Kafanızı toparlamalı ve daha dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sabah saatleri sizin için sıkıcı ve gergin geçebilir. Fakat öğleden sonra çok neşeli ve mutlu olacaksınız. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir hoşlandığınız aktivitelerle meşgul olabilirsiniz. Akşam saatlerinde sevdiğiniz biri ile yemeğe çıkabilir, hoş anlar yaşayabilirsiniz. Genel olarak keyifli bir gün geçireceksiniz.

31 Temmuz 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, 31 Temmuz saat 17:54-26 Ağustos saat 07:29 tarihleri arasında Venüs-Yengeç burcunda ilerleyecek. Bu dönem, gerek eş veyaortaklarınız gerekse aşk hayatınız, çocuklarınız ve de mesleki konularda güven olgusunun önemini vurgular. Partnerinizin nasıl biri olduğundan tutun da, ilişkinizin özüne, sorunlarınız veya yaşanılan güzelliklere, ileriye dönük planlarınıza kadar her şeyin hassas bir şekilde ele alınması gerekir. İlişkisinde sorun olanlar güçlü bir dayanışma ve sevgi ile problemleri çözebilirler. Ayrılanların birbirine geri dönüş yapması hatta döndükten sonra bir anda evlilik kararı alınması mümkündür. Venüs-Yengeç sürecinin güvence dolu gelişmelere işaret geçmesi dileğimle,

31 Temmuz 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğer anlaşma aşamasında olduğun işlerin varsa; büyük işlere imza atabilir, başarılarınla konuşulabilirsin.

31 Temmuz 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayattan beklentilerinizi ve ne istediğinizi biliyor olmanız günün en önemli vurgusu. İlişkilerinizde önemli konuşmalar yapma ve önemli konuları öğrenme zamanı.

31 Temmuz 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geleceğinizle ilgili konuları yeniden gözden geçirebilirsiniz. Bazı işlerinizdeki değişikliklere hızlı ayak uydurmanız gerekebilir. Gün içinde sosyal konular ön plana çıkabilir. Öngörmekte zorlandığınız olaylarda karar almakta acele etmemelisiniz. İş hayatınızda sağlamlaştırmak istediğiniz konulara yönlenebilirsiniz.

31 Temmuz 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal anlamda biraz düşüşe geçtiniz. Ancak küçük bir umut sizi yeniden sevgiye bağlayacak. Önemsediğiniz kişiden beklediğiniz haberler gelebilir.

31 Temmuz 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca olumu haberler alabilir, özel hayatınız veyaşamınızda başarılı görüşmeler gerçekleştirebilir, dostlarınız ve partnerinizle son derece mutluluk veren bir zaman geçirebilirsiniz. İlişkilerde yeni görüşmeleri de destekleyen bugün, akşam saatlerinde sevgi dolu tavrınızı korumalı, olası problemlerde bu etkinin geçici olduğunu bilerek ilişkilerde daha ılımlı yaklaşmalısınız.

31 Temmuz 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda güzel bir dönem başlıyor. Mevcut problemlerinizi çözmek için uygun bir dönemdesiniz. Sevdiğiniz insana düşkünlüğünüz artacak

31 Temmuz 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaklaşık bir ay boyunca Yengeç burcuna yerleşen Venüs ikili ilişkilerinizde sizi hem sevgiye hem korumaya hem de aşka davet ediyor. Bu dönemde yiyip içerek, partneriniz ile uyumlu bir süreç yaşayın. Evlenme kararı almak, aileleri tanıştırmak, anıları tazelemek için coşkulu bir süreç. Ayrıca hayatınızdaki kadın figürlerinin korumacı tavırlarını sevgiyle kabul edin.

31 Temmuz 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

31 Temmuz 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 00' 20" R
Ay
Başak
18° 10' 31"
Merkür
Boğa
02° 11' 50"
Venüs
Boğa
22° 06' 04"
Mars
Koç
12° 51' 50"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 16"
Satürn
Balık
17° 54' 51"
Uranüs
Boğa
23° 20' 19"
Neptün
Balık
29° 22' 17"
Plüton
Kova
02° 03' 14"
Chiron
Koç
21° 34' 45"
Lilith
Başak
25° 14' 18"
True Node
Koç
14° 54' 19"
Son Güncelleme : 17/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>