Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Nisan 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Açık sözlü olmanız ve olduğunuz gibi görünmek istemeniz çok normal; ancak bunu arkadaşlarınızın kusurlarını herkesin önünde yüzlerine vurma noktasına götürmeyin, doğruları doğru biçimde ifade etmezseniz, doğru olmaktan çıkar, saldırganlığa dönüşürler. Sık sık özür dileyerek açık sözlülüğünüzü dengeleyin.

İşinizde herhangi bir köklü değişiklik gözükmüyor. Ama bu işinizin her zaman düzgün gideceği anlamına gelmez. İşiniz düzgünken, ilerde doğabileceğini düşündüğünüz aksaklıklara karşı bugünden geliştirebileceğiniz destekler üzerinde yoğunlaşın.

Olumsuz bir değişiklik ihtimali gözükmüyor; olumlu bir tırmanma da yakın vadede olmayacak. Alışkanlıklarınızı değiştirmeyin, ihtiyaçlarınızı çoğaltmayın. Kendinize küçük imkanlar yaratmaya çalışın.

Meraklı biri olduğunuz biliniyor. Bunu, özel hayat ilişkilerini didiklemeye kadar götürmeyin. İlişkilerini değil, kendi varlığını önemsediğinizi partnerinize hissettirin. Hava değişimine dikkat.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatın başarı basamaklarını hızla çıkıp en yükseğe erkenden kurulmak istemeniz güzel de, hem o en yüksekte ne yapacağınızı bugünden bilmenizde, hem de bu arada hızla çıkarken atladığınız bazı basamakların sonradan sorun çıkaracağını unutmamanızda yarar var. İstikrarlı olmayan yükselişler her zaman hızlı düşüşlerle sonuçlanır, unutmayın.

4 Nisan 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Cuma günümüz, aktif İkizler burcunda ilerleyen Ay etkisi altında başlayacak. Bilgimizi arttırmak, merak ettiğimiz konulara eğilmek isteyeceğiz. Bu enerji bize başka neler sağlayacak. Daha sıkı çalışacağız, haberleşeceğiz,ortamında arkadaşlarımızla fikirlerimizi paylaşacağız. Hem hızlı hem de akıllı bir şekilde günümüzü geçireceğiz. Saat 02:58  Ay-Neptün görünüm etkisiyle,  işlerinizi düzgün bir şekilde planlamakta zorlanıyorsanız hemen  durun ve bir daha gözden geçirin. Belki de gereksiz meseleler yüzünden zaman kaybediyor olabilirsiniz. Saat 14:41 Ay-Uranüs olumlu görünümü seçimlerinizi, geçmişe ait meseleleri  mantıklı bir şekilde gözden geçirmekte fayda var. Hızlı düşünen aklımız, yenilikten yana olan gönlümüz bizi şaşırtmasın. Olana bitene iyice bakalım. Saat 18:57 Ay-Güneş olumlu görünümü, hemhem düzenlenmesi gerekenler hem de ev konularında yeniliklerde bulunmak istediğinizi gösteriyor. Farklı bir şeyler yapmak istiyorsunuz. Bazı meseleleri gözden geçirmenizde bu görünüm size destektir. Güzelliklerin, huzurun, dostluğun, güvenin, iyiliklerin kıymetinin bilindiği bir dünyada yaşamamız dileğimle

4 Nisan 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay'ın konumu, sizi olumlu destekliyor. Kişisel başarınızın takdir görmesi, motivasyon gücünüzü arttıracak. Partnerinizin ısrarcı yaklaşımları ve sizin inatçı tutumunuz, bazı istenmeyen sorunların ortaya çıkmasına neden olabilir. Süregelen bir probleminiz varsa, bugün aile ve evinizle ilgili sorunları çözmek için uygun bir gün.

4 Nisan 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güç savaşları gündemde, sakin kalmak zor olabilir. Yarım bırakılan işler veya yerine getirilmeyen sorumluluklar nedeniyle eleştiri ve şikayetlere maruz kalabilirsiniz. Tartışmalar yaşamamak için işlerinizi tamamlamanız gerekiyor. Tüm burçlar için gün geneli: Değişime direnmek zor ve ilerlemeyi zorlaştırdığı gibi, tartışmaları ve gerilimi de arttırıyor. Oysa, bizim için önemli konularda belli adımlar atabileceğimiz bir gün. Ancak, harika görünen fikirlerden çok uygulanabilir ve gerçekçi olanların peşinden gitmeliyiz ve etrafa emirler yağdırmak yerine uzlaşmayı seçen tarafın kazanan taraf olacağını unutmamalıyız.

4 Nisan 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Zihinsel olarak oldukça üretken olacağınız bir gündesiniz. Çevrenizdeki herkes fikrinizi almak isteyecek. Bu durum sizi bir parça yorabilir. Ancak gün içinde tavır almanız gereken noktalarda karşınıza çıkmaya kimse cesaret edemeyecek. Sorumluluklarınız artabilir, yorulabilirsiniz. Bu yüzden sağlığınızla ilgili yapmanız gerekenleri bugünden halledin.

4 Nisan 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

MADDİ konularda istediğiniz sonuçları almanız zaman alabilir. İsteklerinizde acele etmeyin ve yatırımlarınızı gözden geçirin.

3 Nisan 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

4 Nisan 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 50' 16" R
Ay
Terazi
10° 40' 59"
Merkür
Boğa
04° 46' 20"
Venüs
Boğa
24° 26' 29"
Mars
Koç
14° 18' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 26' 12"
Satürn
Balık
18° 02' 23"
Uranüs
Boğa
23° 26' 56"
Neptün
Balık
29° 24' 55"
Plüton
Kova
02° 02' 25"
Chiron
Koç
21° 40' 28"
Lilith
Başak
25° 26' 58"
True Node
Koç
14° 56' 41"
Son Güncelleme : 19/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>