Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ekim 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk, yaşamınızdaki önemini yitirmiş gibi. Halbuki aşk hayatınızın önü açık. Ama siz bugünlerde duygularınızı köreltmiş gibi görünüyorsunuz. Sizinle ilgilenenleri göremiyorsunuz.

Yeteneklerinizi en iyi değerlendiren yetkilinizle, onun aksi biri olması nedeniyle takışıyorsunuz. Elinizdeki müthiş fırsatı kaçırmak üzeresiniz. Bunu yakında anlayacaksınız.

Para durumunuzyaşamınızda daha sağduyulu bir tavra girmenizi öngörüyor. Çok sıkıntılı bir süreçten geçiyorsunuz. Büyük ödemeleriniz var. Onları daha ileri tarihlere erteleyemeyeceksiniz.

Dost ve arkadaş ilişkilerinizde itibar kaybına uğrayabilirsiniz. Sizinle ancakve para konuları dışında dostluk kurulabileceğini düşünenler var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu akşam bazı konuklarınız olacak. Bu sizi pek sevindirmeyecek ve bunu hiç kendinizi sakınmadan belli edeceksiniz. Size yakınlaşmak istedikçe, sizin onun önünü kestiğiniz bir arkadaşınız, bu davranışınıza bir anlam veremiyor. Bu ilişkiyi iyi değerlendiremiyorsunuz. Sadece, size cazip gelen insanlarla dostluk geliştirmek gibi bir yanlışınız var. Bu akşam bazı konuklarınız olacak.

6 Ekim 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, saat 04:46 Ay-Pluto görünümünde, sözümüzü dinletmek ve isteklerimizi elde etmekten yanayız. Saat 12:36 Ay-Kuzey düğüm görünümü, ailevi hayatımız ve finansal konularda fayda-zarar hesabı yapacağız. Bizi sinirlendiren, yoran, bencil davranan kişilere tolerans göstermeyiz. Fikrimizi açıkça söyleriz. Çıkarımızı önemseriz. Buna uymayan kişileri uyarmayı biliriz. Saat 14:27 Ay-Satürn görünümü, gizli saklı meselelerin aile içinde görüşülmesi veya bunların açığa çıkması sonucu gerginliğe neden olabilir. Duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Ölçülü, sakin ve dikkatlice durumu gözden geçirmek lazım. Çünkü farkında olmadan yanlış tepkilerde bulunabilir, sonrasında pişmanlık duyabilirsiniz. Eğer ev içinde bir sorun varsa, bunu ancak birbirinize anlayışlı olarak çözebilirsiniz. Saat 21:59 Ay-Uranüs görünümü, özel hayatınızı, ailenizi, evinizi ilgilendiren konularda verilecek hızlı kararların, değişimlerin işaretçisidir. Bunlar üzerinde iyice düşünmenizde yarar var. Günün tüm olumlu ve güzel gelişmeleri sizlerden yana olsun. Kalben sevgilerimle,

6 Ekim 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendini dinamik hissetmeyebilirsin. Bu yüzden hareketten ziyade odaklanacağın işlerle ilgileneceksin.

6 Ekim 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk, sevgi ve flörtlerle ilgili toparlayıcı etkilerle hayatınızı şekillendirmek isteyebilirsiniz. Sevindirici uzun vadeli bazı gelişmeler oluşabilir.

6 Ekim 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ev hayatınızda hareketli bir gündeminiz olabilir. Bazı değişiklikler yapmak için fırsatınız olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda cesur kararlar verebilirsiniz. Emlak ve toprakla ilgili konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Gün içinde sorumlu olduğunuz konularda farkındalığın getirdiği ani değişiklikler olabilir.

6 Ekim 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Seyahat etmek veya sevdiğiniz arkadaşlarınızla sosyalleşmek günü daha az stresli geçirmenize yardım edebilir. Dış görünüşünüzde de değişiklikler yapacaksınız.

5 Ekim 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygularınızı denetim altına almanız zor olacak. Karşılaşacağınız bazı olaylar yüzünden heyecanlanacaksınız. Kararsız ve huzursuz bir tutum içine girmeniz mümkün. Bugün gereksiz tartışmalara girmekten kaçınmalısınız.

6 Ekim 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınızda kendinizi daha özgür ve bireysel hissetmek istiyorsunuz. İşlerinizde yeteri kadar idarecisiniz. Bazı fikirlerinizin gerçeklerle örtüşmediğini görebilirsiniz.

6 Ekim 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Koç burcundaki Dolunay evde yanlış giden ilişki kalıplarını kökten düzeltmenizi sağlayacak. Bu dönemde evden taşınan bir aile bireyi olabilir. Yeni eşya almak, düzen kurmak, yeni bir mahalleye taşınmak için çok uygun bir dönem. Hemen hızlı bir şekilde harekete geçin.

6 Ekim 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak.

6 Ekim 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 41' 15" R
Ay
Balık
12° 25' 49"
Merkür
Koç
18° 33' 38"
Venüs
Boğa
05° 08' 27"
Mars
Koç
02° 18' 53"
Jüpiter
Boğa
24° 44' 35"
Satürn
Balık
16° 51' 56"
Uranüs
Boğa
22° 32' 24"
Neptün
Balık
29° 00' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 49"
Lilith
Başak
23° 42' 38"
True Node
Koç
15° 22' 32"
Son Güncelleme : 03/05/2024 18:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>