Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Mayıs 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak gerilimli bir gün geçirebilirsiniz ancak bu gerilimleri sevgilinize yansıtmayacaksınız. Küçük bir kararsızlık yada çelişki yaşama ihtimaliniz olacaktır ve zihninizi belli konulara yoğunlaştırmakta zorlanabilirsiniz.

İşyerinizde bugün ortak çalışmalardan uzak durmak isteyeceksiniz ve yalnız çalışmak isteyeceksiniz. Bu işinizi geciktirmenize sebep olacak ve mesaiye kalmak zorunda kalabilirsiniz.

Maddi konularda çalışmalarınızın yoğunlaşacağı bir gündesiniz. Gelişmeler beklediğiniz kadar hızlı olmayabilir ve bazı gecikmeler yaşayabilirsiniz. Çeşitli konulara girişimlerde bulunabilirsiniz.

Kendinizi yeniliklere kapatmamaya çalışmalısınız ve yaratıcı olmalısınız.Projelerinizi gözden geçirmeli ve bu gibi konularda daha dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde ilgi alanlarınızı netleştirmeniz yararlı olacak. Belirlenen ilgiler, enerjinizin ve dikkatinizin dağılmasını önleyebilir ve kararsız olduğunuz konularda olumluluk ve olumsuzluklar yer değiştirebilir. Kalıcı hale gelmesinden çekinilen bir soruna yaklaşımınızda, duyguları geri plana itmeniz gerekecek. Bu tutumla, konuyla ilgili endişeleri yok edebileceksiniz.

6 Mayıs 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar, saat 00:57 Ay-Pluto görünüm etkisi, gücünüzün farkına varmanızı, bu gücü başarılı şekilde neticelendirecek işlere yönelmenizi, bu konularda derinlemesine analiz yapacağınızı işaret ediyor. Saat 15:42-21:20 arasında Ay-boşluk etkisindeyiz. Finansal konularda günün şartları çerçevesinde bilinçli hareket edilmesinden yanayım. Yeni bir karar vermemekte yarar var. Saat 21:20 itibariyle etkisini hissedeceğimiz Ay-Terazi burcu geçişinde, ilişkilerin hayatımızdaki önemi belirgin şekilde artıyor. Nezaketi, uyumu ve huzuru biz de istiyoruz. Ancak bunun sağlanması tek taraflı olmamalı diye düşüneceğiz. Karşımızdaki insanın da, bizim değerlerimize, prensiplerimize saygı göstermesi halinde herkesle anlaşabiliriz. Bir de şu var ki, sorumluluklarımız yeteri kadar ağırken, kimsenin nazını niyazını çekmek istemeyeceğiz. Hayatın bize sunacaklarından şüpheye düşmeyelim. Çünkü her gecenin bir aydınlığı mutlaka vardır. Mutlu ve huzurlu bir gün dileğimle,

6 Mayıs 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafındaki olaylar oldukça hızlı akıyor. Bu da her şeye dahil olmana engel olabilir. Hedeflerinden şaşmamalısın.

6 Mayıs 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Üstleriniz ve otorite figürleri tarafından yanlış anlaşılmalara dikkat etmelisiniz. Gün boyunca tavrınız, kişilere ve olaylara karşı daha tahammüllü olmalı.

6 Mayıs 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcı olabileceğiniz bir gündesiniz. Aynı zamanda uzaklarla ilgili uğraşlar da söz konusu olabilir.

6 Mayıs 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerjiniz yükseliyor. Kendinizi daha güçlü hissetmeye başlıyorsunuz. Arkadaşlarınızın desteğini alabilir, sevdiğiniz kişilerle işbirliği yapabilirsiniz. Parasal konulara yönelik girişimlerinizde başarılı olacak ve isteklerinizi gerçekleştirmek için harekete geçeceksiniz. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler yeni boyutlar kazanacak. Ani değişiklikler yüzünden olaylardan fazla etkilenebilirsiniz.

6 Mayıs 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün maddi konularda aradığınızı tam olarak bulamayabilir, ilişkilerinizde bastırılmış öfkenin yarattığı gerilim ve gizlenmiş duyguların açığa çıkması gibi durumlar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, daha güçlü, moralli ve kuralları koyan taraf olabileceksiniz. Ani tavırlar göstermek yerine, ilişkilerinizde anlatmak istediklerinizi sakince paylaşmanız faydalı olacaktır.

6 Mayıs 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Siz işinizi iyi yaptıkça göreceğiniz karşılıklar da yüksek olacak. Aile ortamlarınızda ani değişimler, misafirler veya ev yenilenmesi gibi durumlar söz konusu olabilir.

6 Mayıs 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uzak Doğu felsefelerini incelemek ve farklı öğretilerle haşır neşir olmak üzere gününüzü planlayabilirsiniz. Uluslararası bir durumda sonuç bekleniyor olabilir. Bunun anahtarı sizdeyse bu işi detaylarıyla çözebilmek elinizde olacaktır. Hukuki bir konuda ilerleme sağlamak istiyorsanız konunun iç yüzüne detaycı bir bakış açısıyla yaklaşabilir, bu konuda değerli öğütler ve destekler sağlayabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise başarınızın kariyerinize olan etkisini kutlayabilirsiniz.

6 Mayıs 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey yolunda gidecek. Yeni bir insan hayatınıza girebilir. Ve yaşamınızı değiştirebilir. Agresif tavırlardan vazgeçip daha uyumlu olmaya çalışmalısınız. Aşk, sizi derinden etkileyen bu olguyla karşılaşmak, dengenizi bozuyor.

6 Mayıs 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 28' 37" R
Ay
Terazi
06° 13' 43"
Merkür
Boğa
04° 15' 11"
Venüs
Boğa
23° 58' 49"
Mars
Koç
14° 01' 34"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 54"
Satürn
Balık
18° 00' 56"
Uranüs
Boğa
23° 25' 37"
Neptün
Balık
29° 24' 25"
Plüton
Kova
02° 02' 35"
Chiron
Koç
21° 39' 21"
Lilith
Başak
25° 24' 28"
True Node
Koç
14° 56' 25"
Son Güncelleme : 19/05/2024 02:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>