Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Temmuz 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aile desteği, sadece onaylama anlamında da olsa, süreç içinde sizde yönlendirildiğiniz duygusu yaratabilir. İlişkinizin heyecanı dolu, dolu yaşayabilmeniz, tüm etkilenmelerin dışında olduğunuz şeklinde vereceğiniz izlenime çok bağlı.

Bir tür ortaklık içinde olduğunuz arkadaşınız, yeni fikirleriyle sizi düşündürecek. İş hayatınızda küçük bir taşınma var. Bugünlerde ön hazırlığına girişeceksiniz.

Para alışverişlerindeki temkinliliğiniz, her çeşit olumsuz koşula hazırlıklı olarak yakalanmanızı sağlıyor. İş yaşamınızdaki hareketlilik, bugünlerde size yeni kazanımlar getirebilir.

İş ortamınızda bazı ilişkileri yumuşatmada dinamo görevi yapabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde bir ziyaretle ilgili çevrenizde biraz hoşnutsuzluklar olacak. Ziyaretin arkasındaki günlerde biraz canınız sıkılacak gibiyse de bu sıkıntı kısa ömürlü. Akraba ilişkilerine çok bağlısınız. Bu yüzden kendi problemlerinizle baş başa kalma fırsatınız pek olmuyor. Ama bu konularda alan, veren memnun ilişkiler içindesiniz.

6 Temmuz 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 04:31 Ay-Mars kavuşum etkisi altında Pazar gününe merhaba diyoruz.  Dış dünyada ölçülü hareket etmenin, başkalarına karşı nazik davranmanın önemli olduğunu bilelim. Saat 12:01 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu özelliklehayatı ve özel ilişkilerde belli bir baskı ve sorumluluk yükleyici olsa da, bu gelişiminiz anlamında olumludur. Belki yoruluyorsunuz veya tam tersine arzu  ettiğiniz bir hayatı yaşamadığınız için üzülüyorsunuz. Ancak bu görünüm, gelişimin göstergesidir ve dış dünyada ilişkilere önem vermenin sizin açınızdan kazançlı olacağını  söylemektedir. Saat  13:52 Ay-Merkür olumlu görünümü önümüzdeki bir iki gün boyunca görüşme-haberleşme-hareketlilik anlamındaki önemini vurguluyor. Ne zamandır arzu ettiğiniz, beklediğiniz bir haberi alabilir, karar verebilirsiniz. Saat 18:30-22:33 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında,  kimi Oğlaklar  ilişkisi, bazıları ailesi vedurumuyla  alakalı konularda yapılacaklar üzerine düşünebilirler. Çevrenizde bulunan kişilerle olan her türlü irtibatta belli bir mesafe ve nezaketi korumaya özen gösterelim. Saat 22:33  Ay-Akrep burcu geçişi süresince ne kadar çok şeyi çözebilirseniz, öğrenebilirseniz,   kendinizi daha fazla huzurlu  hissedersiniz.  Sırlarınızı gayet iyi korursunuz ve kimseyle paylaşmak istemezsiniz. Çünkü bu zamanda kimseye pek güven duyulmayacağını düşünürsünüz. KPSS sınavına gireceklere başarılar diliyorum. Mutlu bir Pazar günü geçirmemiz dileğimle,

6 Temmuz 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile içi olayların gündeme gelmesiyle birlikte; bugün onlara vakit ayırmalı, sorunlarıyla daha yakından ilgilenmelisiniz.İşinizle ilgili yenilikler gündeme gelecektir. Her türlü sanatsal olayların gündeme geleceği bir gün. Plüton kişiliğinizle ilgili sorunların abartmasına neden olacaktır. Sindirim sisteminizle ilgili mevsime bağlı şikayetleriniz olabilir.

6 Temmuz 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlginize ihtiyacı olan kişileri ihmal etmeniz eleştiri ve şikayetlere neden olabilir. Daha planlı ve organize davranarak kritiklerin önüne geçebilirsiniz. Tartışmalardan uzak durmaya çalışın. Tüm burçlar için gün geneli: Etrafınızda şevkinizi kırmaya, motivasyonunuzu bozmaya ayarlı kişiler olsa da, yaratıcılığınızı beslemek, geliştirmek ve kullanmak, ancak bu esnada mecburi görevlerinizi ve sorumluluklarınızı da yerine getirebilmek için gerekli zaman ve yer fazlasıyla mevcut ve değerlendirilmesi gerekiyor. Her ne kadar otorite konumundaki (yönetici,veren, ev sahibi, öğretmen, baba, eş, anne v.b) veya klasik düşünce sistemlerinden gelen bazı kişiler karşı çıksa da, siz ilerlemenizi durdurmalarına izin vermemelisiniz. Ancak, gizli kapaklı işler, söylenenin dışında arka planda çalışan fikirler ve gizli ajandalar konusunda hala dikkatli olmak ve ortaya çıkan haberlere kayıtsız kalmamak gerekiyor. Tartışmalardan, tehlikeli kişi ve yerlerden ve de riskli hareketlerden de uzak durulmalı. Ufak tefek anlaşmazlıklara veya kazalara karşı tedbir almalı. Hepinize keyifli hafta sonları, sağlık ve sevgi ile kalın… NOT: Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

6 Temmuz 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

6 Temmuz 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

FİNANS konularında başkalarının gücünden faydalanabileceksiniz. Gücünüzü sınamaktan korkmuyor ve cesurca olaylara sarılıyorsunuz..

6 Temmuz 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir kafanızda olan bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Bu onu gerçekten çok mutlu edecek. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Duygularınız kabaracak. Büyük bir mutluluğa erişeceksiniz.

6 Temmuz 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 46' 48" R
Ay
Terazi
22° 24' 05" R
Merkür
Boğa
06° 09' 17"
Venüs
Boğa
25° 38' 44"
Mars
Koç
15° 03' 18"
Jüpiter
Boğa
28° 40' 03"
Satürn
Balık
18° 06' 09"
Uranüs
Boğa
23° 30' 20"
Neptün
Balık
29° 26' 15"
Plüton
Kova
02° 01' 57"
Chiron
Koç
21° 43' 21"
Lilith
Başak
25° 33' 28"
True Node
Koç
14° 56' 28"
Son Güncelleme : 20/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>