Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ağustos 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İş yerinizdeki bir karşılaşma veya tanışma ilerde aşka dönebilir. Sevme ve sevilme isteği ile dolusunuz. Ama hislerinizi kontrol altında tutmayı da biliyorsunuz. Akraba konumundaki bir yakınınızın sizin desteğinize ihtiyacı var.

Sorunların üstesinden gelecek enerjiye ve güce sahipsiniz. Ancak plansız hareket etmenizin zorluğunu yaşayabilirsiniz. Böyle durumlarda tenkit edilmeye gelmiyor, hemendeğiştirmeyi düşünüyorsunuz. Oysa hatalı olan sizsiniz.

Eski bir borcunuz gündeme gelecek ve siz bunu ödeyip kurtulacaksınız. Para ile sıkıntılı bir ilişkiniz ama bu değişecek. Yakın zamanda büyük bir miras ya da ödül almanız söz konusu. Yine de harcamlarınıza dikkat edin. Hesabı elden bırakmayın.

Büyük dükkanlarda ve alışveriş merkezlerinde cüzdanınıza dikkat edin. Etrafınızda yankesiciler dolaşıyor olabilir. Bugünlerde bu tür tatsız bir gelişme yaşamnız muhtemel.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarınız bazı konularda sizi olumsuz etkiliyor. Bunu kendinizde fark ettiniz ki sizi etkileyen bu çevreden yavaş yavaş uzaklaşmaya başladınız. Yaşadığınız yer kendinize özel olsun istiyorsunuz ama kim her isteğine anında kavuşmuş ki. Çevrenizde çok beğeniliyorsunuz. Yine de beğeniler sizin başınızı döndürmesin

7 Ağustos 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Perşembe gününe, Ay-Boşluk etkisi altında başlıyoruz. Saat 16:39 olana dek   hayallerinizi gerçekleştirmek ve yeni kararlar alarak kendinizi dış  dünyada göstermek istersiniz. Oysaki  çok iyi düşünmeniz gerekir.  Ne yapmak istediğinizi, sizin için gerçekten önemli olanı mantıklı bir şekilde saptamanız adına etkili olan boşluk süresince, analizde bulunmak son derece yararlıdır. Böylece  önlem alır, olumsuz bir tepki ile karşılaşma riskinizi  en aza indirmiş olursunuz. Saat  15:13 Mars-Neptün olumlu görünümü, ideallerinizin peşinden kararlı bir şekilde giderek  hayallerinizi gerçekleştirmenizde yardımcı oluyor. Manevi anlamda huzur bulmanızı sağladığı gibi,  bunca terslik ve mücadeleye sabreden bir kişinin eninde sonunda ödüllendirileceğini vaat ediyor. Saat 16:39 sonrası burcunuzda seyrine başlayacak Ay, disiplin edici ve sorumluluklarınızı hatırlatıcı olsa da, istikrarlı ilerlemeniz adına gayet etkilidir. Ayrıca bu enerji dış dünyayla temasınızda sizi güçlendirici ve çevrenizdeki insanların saygınlığını kazanmanızda yardımcıdır. Günümüz  güzellikler, huzur ve mutluluk içinde geçsin. Her şey gönlünüzce olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

7 Ağustos 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumlu olduğunuz alanlarda ciddi bir çalışma temposu ve konsantrasyon sağlayarak, zor şartlarda kazanım yeteneği sağlaması yönüyle öğretici etkiler verecektir. Çevrenize örnek olmayı başaracaksınız. Şansınızı kendiniz yaratıyor gibi görünse de, bir iyilik meleğinin sizi desteklediğini göreceksiniz.

7 Ağustos 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hedeflerinizde daha gerçekçi olmanız gerektiğini size anımsatacak bir durumla karşı karşıya gelebilirsiniz. Belki de amaçlarınızın gözden geçirilmesi konusunda amirlerinizden yardım alabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Adımlarınızı doğru atmanız ve planlarınızı detaylı şekilde ele almanız durumunda çok uzun zamandır beklediğiniz hamleyi yapma ya da soru işaretlerini giderme veya olaylara çözüm getirme şansınız olabilir. Bu esnada yol üzerinde, sürpriz gelişmeler yaşanırsa veya birkaç değişiklik yapılması gerekirse, bu durum sadece en iyi sonucun ortaya çıkması için olacaktır. Unutmamanızda fayda var. Sevgili arkadaşlar, 1 - 15 Ağustos arası tatilde olduğum için, gün geneli hariç burç yorumlarınızı asistanım hazırlıyor olacak. Umarım hoşunuza gider. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın.

7 Ağustos 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kontrol konusu gündeminizi meşgul edebilir. Akışa bırakmanız gereken şeyler üzerinde çok kafa yoruyor olabilirsiniz. Sizi yoran bu alışkanlıktan vazgeçmeniz gerekiyor. Bugün kişisel açıdan kolayca ilerleme kaydedebilirsiniz. Yakın ilişkilerinizin de kabullenme noktasında size ihtiyacınız olan desteği vereceği gözüküyor.

7 Ağustos 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

GEÇMİŞTE yarıda kalan özel hayatınızla ilgili bir mutluluğunuz birden aklınıza gelip sizi eskilere götürebilir. Ona ulaşmak isteyebilirsiniz.

7 Ağustos 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşinizle ilgili bir meselede takdir hakkınızı kullandınız diye biraz endişelisiniz. Amirlerinize olayları zamanında açık açık anlattınız; ama onlar konuyla pek ilgilenmedi ve siz de inisiyatifinizi kullanmak zorunda kaldınız. Ya netice kötü olursa... Aslında kabahat sizde değil, biliyorsunuz. Bu gerçeğe göre hakkınızı savunursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Ama önemli bir durum değil korkmayın.

7 Ağustos 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 08' 57" R
Ay
Terazi
02° 11' 53"
Merkür
Boğa
03° 47' 13"
Venüs
Boğa
23° 33' 42"
Mars
Koç
13° 46' 02"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 05"
Satürn
Balık
17° 59' 35"
Uranüs
Boğa
23° 24' 27"
Neptün
Balık
29° 23' 57"
Plüton
Kova
02° 02' 44"
Chiron
Koç
21° 38' 20"
Lilith
Başak
25° 22' 12"
True Node
Koç
14° 56' 04"
Son Güncelleme : 18/05/2024 17:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>