Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Aralık 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duyguları esas alıyor, ilişkide göremediğinize inanılan birçok şeyi ayrıntı olarak değerlendiriyorsunuz. Bugünlerde çevrenizi kuşatan aşk öğretilerine kulaklarınızı kapalı tutmalısınız.

Zaman içersinde ulaşmayı hedeflediğiniz köşe noktalar, daha planlı bir koşuşturmacayı gerektiriyor. Kolektif çalışma yürütmek zorunda olduğunuz insanlarla aranızdaki gerilimleri bir an evvel yok etmelisiniz.

Bugünlerde abartılı, düşsel bulacağınız bazı para diyalogları ciddiye alınmaya deyebilir. Yapmak zorunda kalacağınız bazı masraflarla bütçenizdeki delik bir süre daha açık kalacak.

Son günlerdeki bedensel yorgunluklarınız tamamen zihinsel. Kendinizi yorgun ve halsiz hissetmenizin arkasında esas olarak, almakta zorlandığınız kararlar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok yönlü kişiliğiniz yeni hareketlenmelere eğilimli. Hayatınızdaki önemli ilişkileri iyi değerlendirmeniz gerekebilir. Bugün önceden aldığınız bir kararı uygulamak isteyeceksiniz. Gelecek planlarınızla ilgili olarak bir karar aşamasına birlikte geldiğiniz insanları çok iyi tanıyorsunuz. Bu yüzden kafanız biraz karışık. Güvensizlikler kararınızı geciktiriyor.

8 Aralık 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar saat 04:52 Ay-Neptün olumlu görünümü ile haftaya başlarken, idealleriniz çerçevesinde hareket etmeniz kolaylaşır. Moraliniz yükselir, duygusal anlamda rahatlarsınız.Saat 11:11 Güneş ve saat 11:25 Merkür, sırayla Kuzey düğümle görünüm yapacaklar. Bazı işlerin bitirilmesi mecburiyeti sizi biraz zorlasa da,hayatında gelişmenin yolu budur. Görev ve sorumluluklarınızı yerine getirdikçe dış dünyada başarılı olmanız mümkündür.  Saat 11:51 Güneş-Merkür kavuşumu, hızlı bir şekilde düşünüyor, bir o kadar hızlıca işleri yoluna koymaya çalışıyorsunuz. Ancak kendinize zaman ayırmayı da biliniz. Fiziksel ve zihinsel anlamda sizi yorabilecek işlere karşı dikkatli olunuz.Saat 19:02 Ay-Pluto karşıtlık etkisi altında,  bir yandan ilişkinizi, ailenizi, eşinizi, evinizi, geleceğinizi düşünürsünüz diğer yandan sorumluluklarınız sizi yorar. Güvenli bir beraberlik istersiniz ve güçlü olmak. Ancak günün genelindeki enerjiler değerlerinizi koruma ve kollama yönünde sizi kuvvetlendiricidir. Saat 19:32 Ay-Uranüs görünümü, hem ilişkimiz hem yarınlarımızı garanti altına alabilme ve olumlu değişimleri uygulama arzumuzu gösteriyor. Ancak bu görünüm, dış dünyadaki haksızlıklara, yanlışlıklara, bazı kişilere, durumlara sabır göstermekte zorlanmamıza neden oluyor.8 Aralık 2014-8 Nisan 2015 tarihleri arasında Jüpiter-Aslan burcunda gerilemeye başlıyor. Bu süreçte, anlamındaki ortaklıklardan sağlanan gelirler, eş veya başkaları kanalıyla size ulaşan veya ulaşmasını beklediğiniz paralar, cinsel yaşamınız, bölüşümler, miras, kredi gibi konularda yavaşlamalar olabilir. Sizin hesabınızı bilerek hareket etmeniz gerekebilir. Mali yöndeki işlerinizi bir daha gözden geçirdiğinizde attığınız adımların, şu andaki mevcut durumunuzun yanlışlığı veya doğruluğu hakkında bir gözlemde bulunabilirsiniz. Belki de sadece birilerinin yardımı ve desteğine göre yaşıyorsunuz veya geleni tutmuyor, bol keseden harcıyorsunuz. Hangisi olursa olsun, bu süreçte oturup şöyle bir kendinizle yüzleşiniz. Paranın önemi, sağlığınız, ilişkileriniz bunlara bir bakınız. Bu mola sürecinde yapmanız gerekeni keşfederek,  sağlıklı, verimli bir hayat sürmek adına nasıl bir yol izlemek gerektiğini öğreneceksiniz. Geri hareketin bitişiyle yeni kaynaklar, destekler bulabilme yönünde gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Hayrımıza olan bize gelsin, hayırsız olan bizden uzağa gitsin. Olumlu gelişmelerle karşılaşmamız dileğimle,

8 Aralık 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaptığınız işin karşılığını almak, ve bu konuda hiç kimseye taviz vermek istemiyorsunuz. İş disiplininiz mükemmel. Birlikte çalıştığınız kişilerin, en az sizin kadar özverili çalışmasını istiyorsunuz. Maddesel menfaatlerinizi korumak zorundasınız ve bugün egolarınızı ön plana çıkaracaksınız. Öfkeli davranışlarınıza dikkat etmelisiniz.

8 Aralık 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zorlayıcı görüşmelerden kaçınmalısınız. Eğer işlerinizi iyi organize edebilirseniz verimli bir gün sizi bekliyor. Diğerlerinin neler yaptığına da göz atmak,de başarı getirebilir. Tüm burçlar için gün geneli: 4 aylık geri hareketine geçecek olan Jüpiter, önümüzdeki 4 ay boyunca, bizim tarafımızda olan kişilerle ilişkilerimizin zarar görmemesi için daha fazla dikkat etmemizi veya iyi giden olaylarda yaşanabilecek aksiliklere karşı tedbirli olmamızı gerektirebilir. Kutuplaşmalardan kaçınmamız durumunda yaptığımız çalışmaların ödülleri kendini gösterebilir. Ancak, kutuplaşmalar zorlukları veya karışıklıkları ön plana çıkartacaktır. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

8 Aralık 2014, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

8 Aralık 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayallerinizin peşinden gidebilirsiniz. Kurduğunuz bu hayallerinizde ne kadar az insan olursa o kadar iyi. Herkese yetişemezsiniz.

8 Aralık 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ikili ilişkilerinizde yüksek beklenti ve şartlanmalarla davranmak yerine zamanın size verdiklerine odaklanarak bugünü beklentisizce yaşamalı ve ilişkilerinizde oluşabilecek olası gerginliklere karşı sabırlı olmalısınız.

8 Aralık 2014, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

8 Aralık 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 44' 24" R
Ay
Terazi
21° 53' 59" R
Merkür
Boğa
06° 05' 42"
Venüs
Boğa
25° 35' 39"
Mars
Koç
15° 01' 24"
Jüpiter
Boğa
28° 39' 28"
Satürn
Balık
18° 05' 60"
Uranüs
Boğa
23° 30' 11"
Neptün
Balık
29° 26' 11"
Plüton
Kova
02° 01' 59"
Chiron
Koç
21° 43' 14"
Lilith
Başak
25° 33' 12"
True Node
Koç
14° 56' 31"
Son Güncelleme : 20/05/2024 09:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>