Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ocak 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun sizinle ilgili endişeleri kişiliğinizle alakalı değil, bu bir ilişki sorunu. Partneriniz sizin çok değerli biri olduğunuzu düşünüyor. Sevginizin biraz azaldığına dair kuşkuları olabilir. Bunun nedenini dış etkilerde aramanız gerekecek.

İş hayatınızda sıcak insan ilişkileri sizin için çok önemli. Ama kusursuz ilişkiler beklentiniz biraz hayalci. İş hayatınızı, bir aile ortamı içinde düşünüyor, ama küçük düş kırıklıklarıyla mutsuz olabiliyorsunuz.

Gereksiz harcamaların sonradan ortaya çıkardığı sıkıntıları kolay onaramıyorsunuz. Para sıkıntınız bir süre daha da devam edecek gibi görünüyor Harcamaları kısma çabalarınızın sonuçlarını göreceksiniz

Farkında olmadan bir üzüntünün ön hazırlığını yapıyorsunuz. Kimsenin fikrine önem vermeden, almayı düşündüğünüz riskli bir karar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarınızın arasında ciddi, tutarlı bir imajınız var. İmajınızın hakkını fazlasıyla veriyorsunuz. Önemli bir adım atmak üzeresiniz. Ama etrafınıza sizden beklendiği kadar kararlı bir görüntü veremiyor gibisiniz. Bu adımda, çok kararlı olmanızı engelleyen haklı nedenleriniz var. Bu engelleri, atacağınız adım kadar önemsiyorsunuz.

8 Ocak 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar önemli bir enerji etkinliğinde haftaya adım atıyoruz. Saat 12:07 Güneş-Jüpiter görünümü, insanların sizi takdir etmelerini, güvenilir bulmalarını ve beğenmelerini sağlayıcıdır. İşinizde, özel hayatınızda ve girişimde bulunduğunuz konularda size başarı getirir. Yaptığınızbeğenilir, arzu ettiğiniz bir hedef gerçekleşir. Maddi açıdan tatmin edici yeni bir projenin göstergesidir. Yeni dostlukların kurulmasında, yararsız olanların bitirilmesinde ve sizi çekemeyen kişilerin hayatınızdan çıkmasında bu enerjinin gücünden yarar görürsünüz. Saat 19:13 Venüs-Jüpiter görünümü, size sunulacak yeni bir teklif, proje ve yeniliğin göstergesidir. Uzun zamandır beklediğiniz birsonuçlanır. Kişisel anlamda takdir edildiğiniz gibi yaptığınız işler de başkaları tarafından alkışlanır. Güvenilir dostlarla karşılaşırsınız. Başkalarının üstesinden gelemediği işleri kolaylıkla başarırsınız. Şimdi çok daha sağlam ve uzun vadeli girişimlerde bulunacak, hedefinize ulaşacaksınız. Saat 21:28 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde,ve özel hayatımızla ilgili konularda haksızlığa izin vermeyeceğiz. Yarınlarımızı sağlam şekilde oluşturmaktan yanayız. Buna uygun şekilde karar vereceğiz. Uyumlu, paylaşıma açık, adil davranan kişilerle bağlantıdan yanayız. Çıkarlarımızı düşüneceğiz ve geleceğe dönük planlar yapacağız. Saat 22:59 Mars-Pluto görünümü, cesaret verir ve gücünüzü dış dünyada kabul ettirmenizde hırs kazandırır. İçinizden gelen bir dürtüyle, inandığınız değerlerin savaşçısı ve uygulayıcısı olursunuz. Amacınız, yolunuzdan geri dönmemek ve her ne olursa olsun zirveye oturmaktır.

8 Ocak 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzü, maddi konularla ilgili sorunlarla karşılaşabileceğini söylüyor. Bazı arkadaşlarınla görüşeceksin.

8 Ocak 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş yerinizde bir yalan ya da kandırılmadan dolayı oluşacak durumlar için kendinizi ifade etmek durumunda kalabilirsiniz. Geçmişten gelen korkularınızla artık baş etmeniz gerekiyor. Bazı eş zamanlı gelişen olaylar sizi düşünmeye sevk edebilir.

8 Ocak 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızdaki konular gündeminizi meşgul edebilir. Bazı işlerinizi ilerletmek için yardım alabilirsiniz. Değişim içinde olacağınız zamanlar var. Yöneticilerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. Keyif aldığınız konulara yönlenebilirsiniz. Gün içinde kendinizi daha fazla ortaya koyma isteği içinde olabilirsiniz.

8 Ocak 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hareketli olacağınız bir gün. Bazı konularda başkalarından yardım alacaksınız. Kişisel yeteneklerinizin üzerine eğilebilir ve akademik konularla ilgilenebilirsiniz.

8 Ocak 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gökyüzünde Güneş ve Venüs bir arada seyrederken kendinizi oldukça iyi ve mutlu hissedebilirsiniz. Çevrenizdekilere pozitif, anlayışlı bir tutum sergilerken ışığınız ve cazibenizle oldukça dikkat çekici olabilirsiniz. Aşk ve ilişkiler açısından keyifli bir gün.

8 Ocak 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrenizden alacağınız şanslarla bu hafta kafanızdaki planlarınızı uygulayabilirsiniz. Gün içinde bazıkonuları kafanıza takılabilir, sakinliğinizi korumaya çalışın.

8 Ocak 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dostlarınız ve arkadaşlarınızla aranızdaki ilişkiler son derece sıcak ve yoğun olacak. Davet ve toplantılara katılabilir, ilginç teklifler alabilirsiniz. Karar vermeniz gereken durumların gelişmesini beklemelisiniz.

8 Ocak 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi sıkıntınız bitiyor. Ummadığınız bir yerden para alacaksınız. Herşey yavaş yavaş yoluna giriyor. Uzun süren ve ciddi bir çalışmanın üzerine, bir tatil size iyi gelebilir. Hareketli günlere hazır olun. Bu hareketlilik sizin yapınıza da uygun. Böylelikle kendinize olan güveniniz de artacak.

8 Ocak 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 29' 42" R
Ay
Oğlak
12° 20' 53"
Merkür
Koç
16° 34' 02"
Venüs
Koç
29° 49' 10"
Mars
Balık
28° 59' 11"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 02"
Satürn
Balık
16° 29' 26"
Uranüs
Boğa
22° 17' 33"
Neptün
Balık
28° 52' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 17"
Lilith
Başak
23° 13' 53"
True Node
Koç
15° 23' 11"
Son Güncelleme : 29/04/2024 11:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>