Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ekim 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ilişkilerinde geçici kırgınlıklar olabileceğini biliyorsunuz, ama bu kadar yakın olduğunuz bin insan tarafından tavır alınmaya, küskün davranılmaya tahammül edemiyorsunuz.

İşlerin bu kadar çabuk yoluna gireceğini hiç sanmıyordunuz. İş ilişkilerinizde kurmak için çok uğraştığınız dayanışmanın bunda çok payı var. Rehavete kapılmayıp yine de işleri sıkı tutmanız gerekiyor.

Para tartışmalarıyla sizi çileden çıkartan bir yakınınızla ipleriniz kopma noktasına geliyor. Umut bağladığınız bir paranın önümüzdeki günlerde sevindirici haberi gelecek.

Aşk ilişkinizde sabırlı olup zamana güvenmeniz gerekiyor. Bazı sorunlar üzerine gidildikçe çözülmez oluyor, bunu biliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi sizden iyi tanıyormuş gibi davranan ve sürekli yaşamınıza müdahale eden biri canınızı sıkıyor. Aşağılık duygusuna kapılıp kendinizi sorgulayarak, yanlış yerde çözüm arıyorsunuz. Hastalıklı, takıntılı insanlarla ilişkileri kesmeniz daha doğru olacak. Çok önemsediğiniz bir yakınınız sizi şu günlerde yeniden şaşkınlığa uğratacak. Onun bu tutarsızlıklardaki kararlılığı, sizdeki önemini zamanla tamamen yok edecek.

9 Ekim 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlaklar Saat 07:33 itibariyle burcunuz üzerinde oluşacak ilkdördün,  1 Ekim tarihindeki Yeniaydan bu yana olan gelişmelere bir bakmak gerektiğini işaret ediyor. İlişkimiz  ve kariyer konuları üzerinde duracağız.  Kendinizi ne kadar ifade edebildiğiniz, kafanızın içindekilerin ne kadarını ortaya koyabildiğiniz çok önemli.  Duruşunuz, seçimleriniz ve yaşamdaki yerinizi ele alabilirsiniz. Zorluklar yok mu, tabii ki herkesin yaşamında kendine göre mücadele ettiği durumlar söz konusu. Ancak bir Oğlak için pes etmek  ve tümüyle kendini bırakmak pek kolay değildir. İç baskı, biraz güvensizlik yaratabilir. Duygusal hassasiyet yükselebilir. Fakat Oğlak bunu nasıl dengeye kavuşturması gerektiğini mantıklı bir şekilde gözden geçirirse bir sorun kalmaz. Saat 13:10 Ay-Venüs olumlu görünümü sizin için gayet rahatlatıcıdır. İnsanlarla olan diyalogunuzu güçlendirir. İlişkilerde başarı şansı verir. Saat 19:50-10 Ekim saat 09:33 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Karar vermek veya bir mesele üzerinde net bir tespitte bulunmak zor olabilir. Sevdiklerinizle beraber güzel bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

9 Ekim 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizde gelişen olaylara karşı duygusuz kalmayı beceremiyor, bulunduğunuz ortamlara müdahale etmek zorunda kalıyorsunuz. Bugün, karışık problemlerin üstesinden kolayca geleceksiniz. Bir çok arkadaşınız, sizin tavsiyelerinize uygun hareket edebilir, bilginizden ve tecrübelerinizden yararlanmak isteyebilirler.

9 Ekim 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Borç alacak meselelerinden, ortak kaynak kullanımı gerektiren işlerden uzak durmanız gereken bir süreç. Başkalarının çelişkili olayları içerisinde yer alırsanız, duygular açığa çıkabilir, tartışmalar çıkabilir. Sorun yaratacak olaylardan ve kişilerden uzak durmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Altından kalkamayacağımız işlere soyunmamalı, tutamayacağımız sözler vermemeliyiz. Fazla ısrarcı, iddiacı veya baskıcı olmak sorun yaratabilir veya bu tipte kişilerle uğraşabiliriz. Otorite konumundaki kişilerle ilişkilerde problemler yaşanabilir. Artan talepleri olan veya kötü niyetli kişilere dikkat edelim. Güç mücadeleleri ve finansal alanlarda dikkat gerektiriyor birkaç gün boyunca. Saldırgan tutumların artığı zaman dilimi başlıyor bugünden itibaren. Öğleden sonra daha rahat hareket edebiliriz, rahatlayabiliriz, ama yine risk almaktan ve kendimize risk teşkil ettiğini düşündüğümüz kişilerden kaçınalım ve ilişkilerde dengeyi sağlamak adına politik olalım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

9 Ekim 2016, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi duygusal açıdan daha fazla etki altında hissedebilirsiniz. Beklentilerinizde daha dengeli olmaya bakın.

9 Ekim 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hem zihinsel hem de bedensel anlamda yorgunluk seviyeniz iyice arttı. Yakınlarınızla ilgilendiğiniz gibi biraz da kendinize vakit ayırmalısınız.

9 Ekim 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca devam eden projelerinizi daha rahat kabul ettirmenizi ve kariyer gelirlerinizle ilgili yapacağınız olası görüşmeleri destekleyen bir görünüm sözkonusu iken, yakın çevrenize zaman ayırabilir, etkinlik ve seminerlerde yer alabilir, seyahate çıkmayı planlayabilirsiniz.

9 Ekim 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

(23 Aralık-20 Ocak) Kendi isteklerinizi ve ihtiyaçlarınızı ön planda tutarak adımlar atacaksınız. Kişisel beklentileriniz ilealanlarınızda yapmanız gerekenler arasında gidip gelebilirsiniz.

9 Ekim 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendi burcunuzda akşam saatlerinden itibaren etkili boşluk etkisi, öncelikli olarak ruhsal isteksizliğinize sebebiyet verecektir. Sabah saatlerinden itibaren akışta kalmalı ve kendinizi biraz revaçtaki konulardan soyutlamalısınız. Odaklandığınız konular Merkür'ün de kariyer alanınıza girmiş olmasından dolayı mesleki konular, kariyer hedefleri ve projeler olacaktır. Ancak pazar gününüzü biraz da zevk aldığınız hobi ve etkinliklere de ayırmalısınız. Bilhassa akşam saatlerinden itibaren akışta kalıp ruhunuzu dinlendirmeniz gerekecektir.

9 Ekim 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir.

9 Ekim 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 31' 25" R
Ay
Terazi
06° 48' 19"
Merkür
Boğa
04° 19' 12"
Venüs
Boğa
24° 02' 24"
Mars
Koç
14° 03' 47"
Jüpiter
Boğa
28° 21' 35"
Satürn
Balık
18° 01' 07"
Uranüs
Boğa
23° 25' 48"
Neptün
Balık
29° 24' 29"
Plüton
Kova
02° 02' 34"
Chiron
Koç
21° 39' 29"
Lilith
Başak
25° 24' 48"
True Node
Koç
14° 56' 28"
Son Güncelleme : 19/05/2024 03:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>