Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Kasım 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok hoş olduğu halde olduğu halde yaşadığınız ilişkinin tadını yeterince çıkartamıyorsunuz.Aklınızdan hala çıkartamadığınız birisi var gibi. Çevrenizdekiler her şeyin yolunda olduğunu sanıyor.

Planlarınız çok uzun vadeli. Bu sizeilişkilerinde bir rahatlık, bir olgunluk veriyor. Sakin, sabırlı tavırlarınızla saygı uyandırıyorsunuz. Hayattan kısa zamanda fazla bir beklenti içinde değilsiniz.

Harcamalarınız asgari ölçüde sınırlı. Paranın şimdi değil de gelecekte gerekli olacağına inanıyorsunuz. Gelecekle ilgili, karşınıza çıkabilir. Hiç beklemediğiniz bazı yan güvenceler

Cazip bir davet sizi bugünlerde kışkırtabilir. Bu cazibeye kapılmadan önce, işlerinizdeki yoğunluğu dikkate almanız doğru olacak gibi görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinden çıktığınız yorucu, yoğun tempo sizi hayli yormuş görünüyor. Birkaç gündür çektiğiniz baş ağrıları bundan olabilir. Akşam saatlerinde bir tartışmanın içinde olabilir ve sağduyulu davranmanız neticesinde tartışmayı uzatmayabilirsiniz. Bugün geleceğinizi çok ilgilendiren bilgiler edineceksiniz. Bu bilgileri biraz kurcalamanızda yarar olacak.

1 Kasım 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, günümüz Ay-Aslan burcu seyrinin parlak ışığıyla başlıyor. Çekicisiniz ve hayatla barışıksınız. Saat 18:22 Ay-Mars karşıt etkisi, toplumsal olaylara olan duyarlılığımızı yükseltiyor. Bizimle aynı düşünmeyen veya üzerimizde baskı kurarak yönlendirmeye çalışan kişilere baş kaldırırız. Sosyal ilişkilerimizde bireyliğimizi öne süreriz. Aşk ve yaşamın güzelliklerinin keyfine varmaktan hoşlanırız. Dışa karşı mesafe koyabilir, kendi zevklerimize ağırlık verebiliriz. Saat 20:36 Jüpiter-Chiron görünümü, gerçek mutluluğun ne parada ne pulda olduğunu işaret ediyor. İnsanın kendisiyle barışık olmasının, her yeni güne umutla uyanmasının, sağlıklı yaşamasının en büyük zenginlik olduğunu vurguluyor. İnancınız, umudunuz yükseliyor. Hayata yeni bir bakış açısıyla yaklaşmanız kolaylaşıyor. Bu sayede bedeniniz ve ruhunuz şifa buluyor. Sadece kendinize değil, başkalarına rehberlik edebilirsiniz. Kendi yaralarınızı iyileştirdiğiniz gibi onları da güçlendirebilirsiniz. Mistik, felsefik, meditasyon, rehberlik alanında meslek edinebilirsiniz. Keyifli, kendinizle barışık, huzurlu ve stresten uzak bir gün geçirmeniz dileğimle,

1 Kasım 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün hayatında bu zamana kadar göz ardı ettiğin sorunlarla enine boyuna yüzleşmeyi seçebilirsin. Sorun yaşadığın insanlarla açıkça konuşabilir, belirsizlikleri ortadan kaldırabilirsin. Düşüncelerinle etrafındakiler üzerinde etki bırakabileceğin bir gün. Eğer küçük işletmeler peşinde isen bu konuda başarılar elde edebilirsin. Gün içerisinde güzel haberler alabilirsin. Varsa uzun zamandır satışı için beklediğin bir ortak mülkün ya da buna benzer bir toprakla ilgili konularda lehine gelişecek haberler alıyorsun. Evli ya da ilişkisi olan bir Terazi burcuysan, değer verdiği kişiyle aranızda kıskançlık krizi çıkaracak konular gündeme gelebilir. Kilo problemi yaşıyorsan, spora kaydolabilirsin.

1 Kasım 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün bulunacağınız ortamlarda fikirlerinizi kabul ettirme noktasında ısrarcı davranabilir ve karşınızdaki kişilerin tepkisini üzerinize çekebilirsiniz. Sakin ve kararlı ilerlemek sizin için daha iyi olacaktır.

1 Kasım 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizin üzerinde zaman harcayacağınız bir gündesiniz. Planladığınız işlerinizde bitişler yaşanabilir. Üzerinde çalıştığınız konuları daha iyi hale getirmek isteyebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız desteklerle daha hızlı ilerleyebilirsiniz. Gün içinde duygularınızın sizi yönlendirdiğini düşüneceğiniz zamanlar olabilir.

1 Kasım 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda büyük aşk dönemi başlıyor. Ciddi ilişkilere başlamak için hazırlık süreci olacak sizler için.

1 Kasım 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Merkür'ün bugün burç değiştirmesiyle iletişimi hızlandırıyorsunuz. Kısa yolculuklar, bolca görüşme, ziyaret gündeminize gelebilir. Eğitimle ilgili konulara da merak sarabilirsiniz. Ancak konsantrasyon problemlerine dikkat etmelisiniz.

1 Kasım 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yönsüzlük ve huzursuzluk hissi yoğun olabilir. İlgi alanınıza giren konuları paylaşmak ve sosyal çevrede aktif olmak isteyebilirsiniz. Yeni projelere, ilişkilere başlamakta tedbirli davranın. Öğrenimlerinizi ifade etme imkanları sizi tatmin edebilir.

1 Kasım 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftaya sosyal çevrenizdeki etkinliklere vakit ayırarak başlıyorsunuz. Dernek ve örgüt faaliyetleriniz yoğunlaşır. Gelecekle ilgili planlarınızda aklınıza parlak fikirler gelir. Arkadaşlarınızla keyifli bir yemeye katılabilir, estetik konular hakkında sohbetlere dalabilirsiniz.

1 Kasım 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşk ile işi birbirine karıştırıyorsunuz. Bu da işinizi tehlikeye sokabilir. Herkese mavi boncuk veriyorsunuz. Çapkınlıktan vazgeçip daha kalıcı ilişkilere yönelmelisiniz. Her an çok iyi anlaşabileceğiniz bir kişiye rastlayabilirsiniz. Hatta yeni bir yaşam kurabilirsiniz.

1 Kasım 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 02' 39" R
Ay
Balık
17° 45' 15"
Merkür
Koç
18° 47' 23"
Venüs
Boğa
05° 35' 40"
Mars
Koç
02° 35' 52"
Jüpiter
Boğa
24° 49' 46"
Satürn
Balık
16° 53' 48"
Uranüs
Boğa
22° 33' 40"
Neptün
Balık
29° 01' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 03"
Lilith
Başak
23° 45' 05"
True Node
Koç
15° 23' 05"
Son Güncelleme : 04/05/2024 03:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>