Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ağustos 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Akşam objektif yaklaşımlarla, belki her şeyin bitmemiş olduğunu fark edebilirsiniz. Beraberliğiniz gittikçe bir sorun yumağına dönüşüyor. Karşılıklı olarak bunun için istekli bir havanız var gibi davranıyorsunuz.

Çalışma arkadaşlarınızla sessiz bir uyum içindesiniz. Saygılı, mesafeli ilişkiler dışarıda sıcak dostluklara dönüşebiliyor. İş yaşamınızda olumlu puanlarınız var. Önsezileriniz güçlü

Bugünlerde ve kısa vadede para sıkıntılarınız olmayacak gibi görünüyor. Önümüzdeki günlerde elinize iyi bir para geçebilir, yaklaşan iki senedinizi vaktinden önce ödeyebilirsiniz

Son zamanlardaki baş ağrısı şikayetlerinizin arkasında koşuşturmalı temponuz olabilir. Aşırı yorgunluğunuz sinirlerinizi de yıpratıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başarısızlık diye bir şeyi kabul etmiyor, bu özelliğinizi abarttığınız bazı durumlarda tepkiler alabiliyorsunuz. Bugünlerde sıkıntıyla peşinizde dolanan biri var. Sizin adınızın da içinde olduğu hoş olmayan bir söylentinin gerçeklik derecesini öğrenmek isteyecek, bunun için uygun bir anınızı bekliyor. Birkaç gün içinde bir yolculuk görünüyor.

10 Ağustos 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, Pazar günümüz Kova-Aslan burç aksında saat 21:10 itibariyle oluşacak Dolunay etkisi altında başlıyor. Dolunayın işaret ettiği konuları anlamak için, gün boyu etkili olacak görünümlere bakmakta yarar var. Saat 01:24 Ay-Jüpiter karşıtlığı bu Dolunayda, belli bir grubun içinde, aşkta veya çocuklarımızla ilgili konulara tarafsız bir şekilde bakmaya çalışsak da, biz  önde olmak,  takdir edilmek ve kıymetli bulunmak istiyoruz. Saat 05:51 Ay-Mars mücadeleci görünümü, mevcut maddi şartlarınız nedeniyle bazı düşündüklerinizi ortaya koyamamak sizi bir hayli sinirlendirir. Bir yandan farklı yaşamak isterken diğer yandan tek başına mücadele etmeye zorlanmak kolay değildir. Stres altında kalmamıza sebep olur. -Neden böyle durumlar içindeyim diye düşünürsünüz. Ayrıca çocuk veya farklı bir mesele nedeniyle üstünüze yük biner. Bu yükün altından kalkabilmek için daha fazla kazanmak gerektiğini  bilirsiniz. Saat 18:32 Ay-Uranüs olumlu görünümü, partnerinizle aranızdaki  buzların çözülmesini sağlar. İlişkiniz düzgün seyirde ilerliyorsa, minik tatsızlıklar kendiliğinden ortadan kalkar. Eğer sorun büyükse, her iki kişinin de birbirine karşı saygılı olmasında  fayda vardır. Saat 19:32 Ay-Satürn mücadeleci görünümü, özgürce yaşama arzumuzu işaret ediyor. Ancak maddi konularda hala tam olarak rahat değiliz. İşte bu durum, istediğimiz gibi hareket etmenin önüne geçtiği için, bu saatlerde sıkılabiliriz. Saat 21:10 Kova burcunda oluşacak Dolunay, aşk hayatınızla alakalı konularda yaşanabilecek değişimlerin göstergesi olarak önem taşımakta. Öncelikle bu Dolunay, objektif düşünmeniz ve eşit paylaşımlar içinde hareket etmeye özen göstermeniz gerektiğinin işaretidir.  Yani sizin bireysel arzularınız ile karşınızdaki kişinin bakış açısı aynı doğrultuda değilse, gerekli esnekliği göstermek durumundasınız. Yani hayatın keyifli ve güzel yanlarını hissedebilmek için, bilinçli aklınızın isteklerini başka bir insanla bütünleşmek adına dengeye kavuşturmanız gerekmekte. Bu etki şu açıdan da değerli. Dış dünyada amaçlarınız konusunda yani yarınlarınız adına bağımsız hareket etmek isterken, çevrenizdeki kişilerin sizi desteklemesini beklerken objektif olmak durumundasınız. Yani içinde bulunduğunuz durumu net olarak görmeniz önemli. Yaşadığınız ilişki sizin gerçeklerinizle örtüşüyor mu? Bu son derece önemli. Sizinle aynı amacı paylaşmayan veya aynı doğrultuda hareket etmeyen bir partnere sahip olmanız halinde karşılıklı olarak inatlaşmadan ayarlamayı yapmanız lazım. Aşırı tutkulu davranmak, kendi istekleriniz konusunda inatlaşmak size kayıplar getirebilir. Çocuklarınızla alakalı konularda da etkili olacak bu enerji, onları kendi seçimleri konusunda serbest bırakmanız ve tercihlerini desteklemeniz gerektiğinin göstergesidir. Bütün bunlara psikolojik açıdan kendinizi hazırladığınızda yaşanabilecek zorlukların da üstesinden gelebilmeniz mümkündür. Arzu ettiğimiz şekilde bir Pazar günü geçirmemiz dileğimle,

10 Ağustos 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Olaylara farklı bir mantıkla yaklaştığınız için, kendinize her konuda güveniyorsunuz. Sıkıldığınız anda kolayca şekil değiştirmeniz yüzünden, sizi tanımak her zaman mümkün olmuyor.. Bugün yine kendi doğrularınız için savaş vermek isteyebilirsiniz. Bilinç altınızı istediğiniz şekilde ortaya koyacak çalışmalar içinde olacaksınız.

10 Ağustos 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizin çocuklarla ilgili duygu ve düşünceleri, bu konunun ilişkinizde gündeme oturmasına neden olabilir. Bu konu üzerindeki düşünce ve duygularınızı ona aktarmadan önce, onu tamamıyla dinlemelisiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı kişilerin karşıt ya da saçma fikirlerini değiştirmeye ya da bu fikirlerden yararlanmaya çalışarak ilerlemek isteyebileceğimiz bir haftasonundayız. Ancak, karşımızdaki kişiler bu anlamda katılımcı olmayacaklardır. Dolayısıyla, bu fikirlere kayıtsız kalmamız bizim için en iyisi. Sevgili arkadaşlar, 1 - 15 Ağustos arası tatilde olduğum için, gün geneli hariç burç yorumlarınızı asistanım hazırlıyor olacak. Umarım hoşunuza gider. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın.

10 Ağustos 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birtakım planlarınızı bekletmek ve istediğiniz gibi sürdürmekte zorlanacaksınız. Bazı çözülmeler ve kararsızlıklar sizi bocalamaya itebilir. Hakim olamayacağınız olaylar karşısında sakin kalmalı ve sabır göstermelisiniz. Kendi kendinize kalmak ve geçmişi sorgulamak belki doğru olabilir fakat. gereksiz kuruntulardan özellikle kaçınmalı ve işlerinizle ilgilenmelisiniz.

10 Ağustos 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SEVDİĞİNİZ insanların mutluluk haberleri sizi de mutlu edecek. Başarı ve sağlıkla ilgili duyacağınız sürpriz güzel haberler var.

10 Ağustos 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerine kadar, özel meselelerinizi hal yoluna koymaya çalışacaksınız. Aksiliklerle karşılaşabilirsiniz, moralinizi bozmayın. İşlerinizin başına döndüğünüzdeyse adapte sorunu yaşayacaksınız; lakin kısa süre sonra da o ruh halinden kurtulacaksınız. Tüm bir akşamı, ailenize ayırmaya bakın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, yakın çevrenizle yürütmekte olduğunuz ilişkileri daha da derinleştireceğiniz bir dönemin habercisi olabilir. Sosyal hayatınızda belirgin bir canlanma olması ve kalabalıkların sizi mutlu etmesi mümkündür.

10 Ağustos 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 25' 48" R
Ay
Terazi
05° 39' 08"
Merkür
Boğa
04° 11' 10"
Venüs
Boğa
23° 55' 14"
Mars
Koç
13° 59' 21"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 12"
Satürn
Balık
18° 00' 44"
Uranüs
Boğa
23° 25' 27"
Neptün
Balık
29° 24' 21"
Plüton
Kova
02° 02' 36"
Chiron
Koç
21° 39' 12"
Lilith
Başak
25° 24' 09"
True Node
Koç
14° 56' 23"
Son Güncelleme : 19/05/2024 00:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>