Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Eylül 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşka duyduğunuz geleneksel güvensizliğinizi aşmış gibi görünüyorsunuz. İlişkinize ilk başladığınızda kendinize yaşattığınız endişeler, şimdi aklınıza geldikçe kendinize kızıyorsunuz.

Aklınızı devamlı kurcalayan bir işi, şimdiki işinizi de aksatmadan halledeceksiniz. İşyerinizdesorunlarınızı birilerine açmaya haklı bazı nedenlerle cesaret edemiyorsunuz

Yakında elinizden büyük miktarda bir para çıkabilir. Paranızı elde tutma yerine bir işte kullanma fikriniz var. Birikiminizin kenarda hareketsiz kalmasını istemiyorsunuz.

İşlerinizi ayarlamanızda yarar var. Birkaç gün içinde bir yolculuğunuz olabilir. Gitmek zorunda kalacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün canınız hiç sorun yaşamak istemiyor. Bu yüzden size sorun olabilecek tartışmalardan, hatta size sorunlarını açabilecek insanlardan uzak duracaksınız. Aile ilişkilerinize gitgide özen gösteriyorsunuz. Bu şekilde hem sizi sevenleri mutlu ediyor, hem de kendinizi daha iyi hissediyorsunuz. Bu akşam sevdiğiniz arkadaşlarınızdan davet alabilirsiniz.

11 Eylül 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler,  saat 03:58-12 Eylül saat 04:17 arasında Ay boşluk etkisi altında Perşembe günümüze adım atıyoruz. Tüm gün süresince, rutin işlerimizi yapabilir, eksiklerimizi tamamlayabiliriz. Ancak ilişkilerde, partnerinizin tutumu, işlerinizin istediğiniz gibi gitmeyişi, aşırı yoğunluk ve hassasiyet, yaşadığınız dünyadaki sorunlar gibi geniş bir alanda hassas tepkilerde bulunmamıza neden olabilir. Olaylara, durumlara müdahalede bulunmanız pek mümkün olmaz. Mecburen sakin olmanız gerekir. Saat 18:03 Güneş-Satürn görünümü Ay-Boşluk zaman diliminde gerçekleşecek. Bu nedenle, canınızı sıkan, kafanıza takılan bir mesele varsa, bunu halledeceğim diye acele etmeyiniz. Birkaç gün daha bekleyiniz. Özellikle mali konularda şu aralar biraz dikkatli olmakta yarar var. Günün tüm olumlu gelişmeleri sizlerden yana olsun. Her zorlukta mutlaka bir kolaylık vardır. O güzellikler her dem sizinle olsun. Kalben sevgilerimle,

11 Eylül 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Merkür burucunuzda ilerliyor. Bugün güzelliklere ve özgürlüğünüze her zamankinden daha fazla özen göstereceksiniz. Zihinsel aktiviteniz ve işlek zekanız sayesinde bir takım engelleri aşacaksınız. Görüşeceğiniz kişilerin bazılarının düşünce tarzları, sizinle aynı olabilir. Dürüstlük kavramını çok fazla abartıyorsunuz.

11 Eylül 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizi ve ailenizi ilgilendiren konularda adil olmaya çalışmalı ve mantığı elden bırakmamalısınız. İş yaşamınızda veya özel hayatınızda sizi kısıtlayan ve engelleyen konular üzerine daha ciddi şekilde düşünmeye başlayabilirsiniz. Yenifırsatlarının da söz konusu olabileceği günler. Tüm burçlar için gün geneli: Yanıltıcı etkiler hayal kırıklıkları yaşanmasına neden olabilir. Ufak tefek söz düelloları da gün içinde ve akşam saatlerinde etkili olabilir. Ancak, genel anlamda atmosferin değişmeye başladığı günlerdeyiz. İleride hayal kırıklığı yaşamamak için geleceğe ümitle bakmayı unuttuysanız eğer, artık daha iyisini hayal edebilir, en kötüyü düşünmeyi bırakabilir ve rahatlayabilirsiniz. Özellikle de, uzun zamandır sizi korkutan, üzerinde kara kara düşünmenize, ve gelecek planlarınızla ilgili endişelenmenize neden olan konular varsa, bu konuda daha fazla endişe duymanın yersiz olduğunu görebilirsiniz. Duygusal, finansal veya hayal bazında her şeyin mümkün olabileceğini hatırlayacağınız, engellerin ve engelleyici kişilerin dışarıda kaldığını görerek mutlu olacağınız günlerdesiniz. Dolayısıyla, günün olumsuzluklarına takılmamalısınız.

11 Eylül 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Daha bireysel ve bağımsız davranma eğilimindesiniz. Bu yüzden işbirliği yapmakta veya denge sağlamakta zorlanabilirsiniz. Bu durumun en çok rakiplerinizi sevindireceğini aklınızdan çıkarmayın. Öte yandan evliliğe dair konularda daha tutkulu ve kararlı olacaksınız. Eşiniz gözlerini sizden alamayabilir.

11 Eylül 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

NEREYE giderseniz gidin farklı konularda dedikodular işitiyorsunuz. Sıkıntı yaşamamak için bu dedikodulara asla karışmayın.

11 Eylül 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerine kadar, özel meselelerinizi hal yoluna koymaya çalışacaksınız. Aksiliklerle karşılaşabilirsiniz, moralinizi bozmayın. İşlerinizin başına döndüğünüzdeyse adapte sorunu yaşayacaksınız; lakin kısa süre sonra da o ruh halinden kurtulacaksınız. Tüm bir akşamı, ailenize ayırmaya bakın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Paranızı dikkatli harcamalısınız. Daha tutumlu olmalısınız. Sonra sıkıntıyı siz çekersiniz. Dış görünüşünüzü şu günlerde epey ihmal ediyorsunuz. Nerede o eski bakımlı haliniz? Çevrenizdekiler buna çok şaşırıyorlar. Kendinize çeki düzen verin ve işinize gereken ilgiyi gösterin.

11 Eylül 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 44' 53" R
Ay
Balık
13° 19' 57"
Merkür
Koç
18° 35' 56"
Venüs
Boğa
05° 13' 05"
Mars
Koç
02° 21' 46"
Jüpiter
Boğa
24° 45' 28"
Satürn
Balık
16° 52' 15"
Uranüs
Boğa
22° 32' 37"
Neptün
Balık
29° 00' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 02"
Lilith
Başak
23° 43' 03"
True Node
Koç
15° 22' 38"
Son Güncelleme : 03/05/2024 20:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>