Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mayıs 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşılıklı olarak birbirinize bilenmiş gibisiniz. Taviz verme korkusu yaşıyorsunuz. İlişkinizin tutkulu aşk olarak görülmesi, sizi de yanıltıyor. Bir kişilik çatışmasına girmiş gibisiniz.

Özgün ilkelerinizle insanları yorduğunuz kadar ilgilerini de çekiyorsunuz. Bugünlerde hararetli bazı görüşmeleriniz olacak. Bağladığınız işlerin yüksek kapasitesi memnunluk yaratıyor.

Yakın dost ilişkilerindeki alacak verecek meselelerinde, tarafların kendini en sağlama alacağı yöntemlere başvurması sizi üzüyor. Kazancınızı arttırma girişimleriniz, yakında yüzünüzü güldürecek.

Önümüzdeki günlerde, komşu gibi bir ilişkinizin aile içi tartışmasına taraf olmanız istenebilir. Uzak kalmanız daha yararlı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir ilişkinizde fazla vericisiniz. Bunu fark ediyor, kendinizi kullanılmış gibi hissediyorsunuz. Fakat yine de kökten bir tavır göstermenizi engelleyen birtakım bağlarınız var. Radikal bir yaklaşım gerekebilir. Arkadaşlarınız arasında epeydir süregelen bir sorun sizi üzüyor ve düşündürüyor. Sorunun kangrenleşmemesi için bir şeyler yapmak isteyeceksiniz.

11 Mayıs 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler 11 Mayıs saat 00:42 Akrep burcunda oluşacak Dolunay, finansal konularda güçlü olma arzumuzu bir hayli vurguluyor. Bir yandan başkalarını etkileyerek, onların gücünden istifade ederek kendimizi garantiye almaya çalışıyoruz. Ancak diğer taraftan sahip olduğumuz hiçbir şey bize yeterli gelmiyor. Bu ikilem, bizi doğal olarak huzursuz kılıyor. Dolunayın yöneticisi Mars-İkizler burcunda ilerliyor. Birden fazla proje,veya girişimde bulunarak daha fazla kazanmanın yollarını arıyoruz. Ancak dikkatli olmakta yarar var. Bu işlerin ne kadarı sağlıklı, verimli diye bakmamız lazım. Bir de, sağlığımızı düşünmeliyiz. Çünkü bu kadar yoğunluk veya bu kadar ihtiraslı olmak yanlış kararlar vermemize de yol açabilir. Dolunayın görünümleri, maddi-manevi anlamda bizi güçlü kılabilecek bir ilişki arayışında olduğumuzu gösteriyor. Öyle biri olmalı ki, her arzumuzu yerine getirsin ve bizi kuvvetlendirsin. Bu da Dolunayın bir başka etkisi olarak dikkat çekiyor. İş hayatında, sosyal ilişkilerde, özel beraberlikte tabii ki güçlü olana yönelmemiz doğal. Ancak her şeyin sadece bunlara bağlı olması, güven duygumuzun bununla bağdaştırılması yanlış seçimde bulunmamıza veya tatminsiz olmamıza yol açabilir. Berat Kandilimizin olumlu gelişmelere vesile olması dileğimle,

11 Mayıs 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güven duygun bugün her zamankinden baskın. Bu durum çevrendeki insanları sorgulamana sebep olabilir.

11 Mayıs 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde özgürlük temalı bazı sorunların yeniden gündeme gelmesi sizi sıkıntıya düşürebilir. Aşkta bazı taleplere karşı dengeli tavrınızı korumaktan vazgeçmeyebilirsiniz.

11 Mayıs 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili konularda daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. İşlerinizde değişiklikler olabilir. Gün içinde tartışmalardan uzak durmalısınız. Sorumlu olduğunuz işleri bitirebilirsiniz. Başkalarından gelecek yardımlar işlerinizi kolaylaştırabilir. Duygusal anlamda kafa karışıklığınız olabilir.

11 Mayıs 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün yıldızların yardımını fark edeceksiniz. Hayatınıza bolluk ve şans gelecek. Ancak geçmişinizden kaynaklanan alacak verecek işlerinizde sıkıntı yaşayabilirsiniz.

11 Mayıs 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konulardaki işleriniz ön plana çıkarken, yaşamınızda değer verdiğiniz insanlara kıskançlık, şüphe ve takıntılı duygularla yaklaşmadan varolan sorunların üzerine gitmemeniz gereken bir gündesiniz. Doktor kontrolleri ve evde dinlenmek için ideal zamanda bulunmaktasınız.

11 Mayıs 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal konularda hassaslıklar yaşayabilirsiniz. Alacak-verecek dengesini iyi oturtun. Yabancılarla yapılacak işlerde çok kolay etki altında kalabilirsiniz.

11 Mayıs 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın geçmişte karar verdiğiniz maddi ve manevi değer alanlarınızla ilgili farkındalıklar geliştirebileceksiniz. Maddi ve finansal açıdan verdiğiniz kararların ve yöneldiğiniz tercihlerin bedelini ödeyip ödeyememek konusunda sorgulama yapacağınız bir dolunay sürecindesiniz. Önemli olan bu sorgulama durumundan dengenizi yitirmeden sıyrılabilmektir. Maddi kaynaklarınızla ilgili kazanımlarınızın meyvelerini toplamaya başlayabilirsiniz. Miras konularından getiriler elde edebilecek bir konumda bulunabilirsiniz.

11 Mayıs 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşk ile işi birbirine karıştırıyorsunuz. Bu da işinizi tehlikeye sokabilir. Herkese mavi boncuk veriyorsunuz. Çapkınlıktan vazgeçip daha kalıcı ilişkilere yönelmelisiniz. Her an çok iyi anlaşabileceğiniz bir kişiye rastlayabilirsiniz. Hatta yeni bir yaşam kurabilirsiniz.

11 Mayıs 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 38' 34" R
Ay
Aslan
18° 57' 21" R
Merkür
Koç
29° 06' 07"
Venüs
Boğa
19° 05' 08"
Mars
Koç
10° 59' 44"
Jüpiter
Boğa
27° 24' 34"
Satürn
Balık
17° 44' 43"
Uranüs
Boğa
23° 11' 47"
Neptün
Balık
29° 18' 45"
Plüton
Kova
02° 04' 09"
Chiron
Koç
21° 27' 16"
Lilith
Başak
24° 58' 00"
True Node
Koç
14° 52' 35"
Son Güncelleme : 15/05/2024 02:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>