Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ağustos 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kişisel kaprislerinizi aşk hayatınıza taşımanız ilişkiniz için olumsuz sonuçlar doğurabilir. Kendinize güvenmeyi öğrenmelisiniz.

Aradığınız işi nihayet buldunuz fakatarkadaşlarınız ile ilgili bir kaç sorun yaşıyorsunuz. Bu sorunlara tepkisiz kalmalı ve kendi işinizle ilgilenmelisiniz.

Parasal konularda sıkıntılı bir döneme girdiniz fakat bu olaya soğukkanlı yaklaşırsanız bu sorunlardan başarılı bir biçimde kurtulmanız mümkün olabilir.

Giyim ve eğlence için aşırı para harcamaya başladınız. Bu duruma biraz dikkat etmeli ve harcamalarınızı kısıtlamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün genel olarak rahat ve huzurlu bir gün sizi bekliyor. Arkadaşlarınızdan birinin yardım isteğine olumlu cevap verebilir, gün içinde onun işlerinin bir kısmı ile meşgul olabilirsiniz. Kendinize zaman ayırmakta zorlanacağınız bugün sakin ve sıradan geçecek.

12 Ağustos 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  Saat 04:04 Ay-Mars kavuşumu kısa bir yolculuk veya bir aktivite için harekete geçmenizi sağlar. Spor karşılaşmaları, ekip çalışmaları, bireysel anlamda öne çıkma arzusu bir hayli etkilidir. Fanatik söylevler, grupların bir araya gelerek ortak eylem düzenlemesi şeklinde gelişmeler yaşanabilir. Özgürce hareket etmenizi, sivri dilinizi çekinmeden konuşmanızı, sert tepkilerde bulunarak birilerinin dikkatini çekmenize neden olabilir. Amaç ne ise, ona göre sonuçlanır. Eğer olumlu bir şey için harekete geçiyorsanız enerjiniz yüksek olacağından başarılı sonuçlar alırsınız. Eğer bir şeylere sinirlenmişseniz çok dikkatli olmakta yarar vardır. Araba kullanırken, sert sporlarla uğraşırken, egzersiz çalışmalarında riskten uzak durunuz. Saat 12:57 Ay-Venüs görünümü, meseleleri gündeminizin ilk meselesi haline gelir. Çevrenizle olan ilişkinizde, bazı kişilerin sizi rahatsız etmemesi için mesafe koymayı tercih edersiniz. Saat 15:51 Ay-Satürn kavuşumu çevremizle olan ilişkimizi ciddiyetle ele almamızı sağlayacak. Öyle çok fazla iyimser veya sıkı fıkı bir samimiyet içinde olmayabiliriz. Kendimize göre önem verdiğimiz noktalar vardır. Buna saygı duyulmasını bekleriz.  İşimize, emeğimize değer verilsin isteriz.  Emir verilmesinden ziyade, nazik konuşulursa çok daha rahatlarız, verimli çalışırız. Saat 18:38 Ay-Neptün mücadeleci görünümü, gerçekler yerine düşlerinizi, yanlışlar yerine kendi doğrularınızı koyarak rahatlamanızı sağlıyor. Huzur bulmak, sıkıntılar olsa bile biraz olsun bunlardan uzak durmak arzumuz yoğun olacaktır. Mutlu gülümsemelerin günü olsun. Kalpten sevgilerimle,

12 Ağustos 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, kendinizle ilgili derin düşünceler içindesiniz. Geçmişinizle ilgili eski olayları düşündüğünüz zaman, kısa ve gizemli ayraçlara takılıp kalıyorsunuz. Gerçekten mutlu musunuz ? Bu soruyu kendinize sorun. Unutmayın ki, yaşantınızın her döneminde, hep kendi duygularınızın hedeflediği noktalara baktınız.

12 Ağustos 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Birkaç gün için, hakkınızı savunmak, kazançlarınızı veya karları paylaşmayı gerektiren durumlarda adil oluşumları sağlayabilmek için gayret göstermek durumunda kalabilirsiniz. Sizi aldatmaya veya hakkınızı gasp etmeye çalışan kişilere nasıl birisi olduğunuzu göstermeniz gerekebilir. Çözüm bulana veya karşınızdaki kişinin güvenilir olduğundan emin olana kadar sırlarınızı kimseyle paylaşmamaya özen göstermelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gün içerisinde istikrarsız koşullar var. Daha soğukkanlı ve sabırlı ilerlemek gerekebilir ya da belirsizlikler veya kararsızlık yaratan durumlar ön plana çıkabilir. Akşam saatlerinden itibaren önümüzdeki birkaç gün ise, aslen Ağustos'un son on gününü ilgilendirse de, Pazartesi günü detaylı şekilde yazdığım, risk almamayı veya tedbirli olmamızı gerektirebilecek durumlar ön plana çıkıyor, huzursuzluk yaratan koşullar oluşmaya başlıyor. Gizli olaylar, sırlar veya komplo teorileri de zamanımızı alabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

11 Ağustos 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. İşlerinizde yoğun bir hareketlilik içinde olabilirsiniz. Kendinizi uğraştığınız işlerinizle var etmeye çalışacağınız bir gündesiniz. Bazı konularda temel atmak isteyebilirsiniz. Yeni sözleşmeler veya anlaşmalar gündeme gelebilir. İşte aldığınız sorumluluklar ilişkinizi yıpratabilir.

12 Ağustos 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çalışma hayatınızda daha hızlı ilerleyeceğiniz zamanlardasınız. Öğlen saatlerinde kendinizi daha duygusal hissedebilirsiniz. Gün içindeki sıkışıklıklar moralinizi bozmamalı.

12 Ağustos 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınızda ve kendinizi tanıtma alanlarında muazzam olumlu destekler alırken, girdiğiniz her ortamda enerjinizle hemen fark edilecek ve özellikle ikili ilişkilerde başarılı görüşmeler gerçekleştireceksiniz. Seyahat edebileceğiniz bugün, işlerinizin tanıtımını da en iyi şekilde yapabilirsiniz.

12 Ağustos 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aktif ve iletişime yönelik yönlerinizle istediklerinizi yapabilir, sosyal ortamlarınızda mantıkla hareket edebilirsiniz. Bugün, olayları gözünüzde büyütmekten kaçınmanız gerekiyor.

12 Ağustos 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Pazarlama faaliyetleriniz ve işinizi geliştirdiğiniz ortamlarla ilgili yeni fikirler ve anlayışlar geliştirebilirsiniz. Eğitim hayatınızda cesur çıkışlar yapabilirsiniz. İnançlarınızı ortaya daha rahat dökebilirsiniz. Uzun zamandır görmediğiniz yerlere kısa yolculuklar yapmayı hedefleyebilir veya daha önce hiç görmediğiniz bir yeri keşfetmeye yönelebilirsiniz. Mesleki yatırım için bugün çok özel fırsatlara sahip bulunuyorsunuz. Dolayısıyla, cuma günü olsa bile işinize kendinizi vermeniz ve gerekli çalışmaları tamamlamanız gerekebilir. Burç burç yorumları günlük burç yorumları

12 Ağustos 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

12 Ağustos 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 08' 01" R
Ay
Aslan
12° 31' 30" R
Merkür
Koç
28° 28' 10"
Venüs
Boğa
18° 26' 10"
Mars
Koç
10° 35' 34"
Jüpiter
Boğa
27° 17' 05"
Satürn
Balık
17° 42' 28"
Uranüs
Boğa
23° 09' 56"
Neptün
Balık
29° 17' 58"
Plüton
Kova
02° 04' 20"
Chiron
Koç
21° 25' 38"
Lilith
Başak
24° 54' 29"
True Node
Koç
14° 53' 11"
Son Güncelleme : 14/05/2024 13:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>