Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Eylül 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İnsanlara bu konuda pek güvenli yaklaşmıyorsunuz. Bu güne kadar hep biçimini, süresini kendinizin belirlediği ilişkiler yaşadınız. Aşkı banko bir oyun sandınız. Beraberlik sırasındaki şaşkınlıklar, bazı düş kırıklıklarıyla hemen valiz toplanmayacağını kavrayamadınız.

Kronikleştiğini düşündüğünüz bir takım problemli ilişkileriniz var. Bu ilişkiler sizin için fazla bir anlam taşımadığından, düzeltmek için bir çaba içine girmiyorsunuz. İnceldiği yerden kopmasını bekliyorsunuz.

Hesabınızı iyi bildiğiniz söyleniyor. Bunu bir övgü gibi düşünmüyor, rahatsızlık duyuyorsunuz. Bir para haberiniz olacak. Bazı açıklarınızı kapatabileceğiniz için sevineceksiniz.

Bir kalabalıkla paylaştığınız bir sıkıntının içindesiniz. Sıkıntı üzüntüye dönüşebilir. Bu kalabalığın içinden sıyrılmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güvenli bir hayat istiyorsunuz. Bu yüzden hayata sağlam kementler atmaya çabalıyorsunuz. Huzur bozucu bir gerginlik içinde huzuru arıyorsunuz. Hayatın neşeli taraflarını kaçırıyorsunuz. Bugün önceden aldığınız bir kararı uygulamak istiyorsunuz.. Karar aşamasına birlikte geldiğiniz insanları çok iyi tanıyorsunuz. Bu yüzden bu kararı kafanız karışık, sonuca güvensiz bir şekilde vereceksiniz.

12 Eylül 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  Saat 05:35  Ay-Güneş olumlu görünümü, bazı meseleleri endişeli bir şekilde ele almamıza neden olabilir. Bunun nedeni, plan dışı olabilecek durumlar nedeniyledir. Oysaki sakince şöyle bir oturup düşünür, tasarlarsak, her şeyin üstesinden gelebiliriz.Saat 08:37 Ay-Merkür görünümü, ailevi konularda bizi içten içe zorlayan, elimizi kolumuzu bağlayan meseleleri gözden geçirmemizi sağlıyor. Bir şeyler bizi yoruyor ve bunlara kesin olarak çözüm bulmamız gerekiyor.Saat 12:59-13 Eylül saat 00:28 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Çok önemli meselelerde hemen  karar vermeyelim.  Yeni bir ev kiralamak, satın almak veya hesapta yokken evinizle alakalı bir değişime karar vermemek gerekir. Sakin ve sabırlı olmak, özel yaşamınızı ilgilendiren her mevzuda iyice düşünmek faydalıdır. Saat 21:59 Merkür-Mars görünümü, düşüncelerimizi  eleştirel tarzda dile getirmenin veya bize karşı olduğunu düşündüğümüz kişilerle tartışmanın göstergesidir. Bazen de, anlamaları için, kızım sana söylüyorum gelinim sen anla tarzında konuşuruz. Merkür gerilediği için, bunlar genelde kafamıza önceden beri takılı olan durumlardır. Tabii ki tedbirli olmamızda yarar var. Sevmeyi, sevilmeyi bilen gönüllerle kucaklaşacağımız bir bayram dileğimle,

12 Eylül 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal yapınızı körüklenmesine dayanamıyorsunuz. Bugün Ay, ortak burcunuz olan Kova'da ilerlerken, çılgın ve marjinal düşünceleriniz, ortaya çıkarıyor. İyi niyetli yaklaşımlarınızı çevrenize de aşılayacaksınız. Gideceğiniz ortamlarda ilginin üzerinizde olmasından oldukça memnun kalarak, dostlarınızla duygusal bağınızı güçlendireceksiniz.

12 Eylül 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Artık hayatınızın pek çok alanında koruma altındasınız! Her burca 12 yılda sadece bir kez uğrayan Jüpiter, bu sefer bir yıl boyunca sizin burcunuzu sevindirecek! Aşk arayanlara aşk,arayanlara iş,de nefes almak isteyenlere derin bir nefes aldıracak. Belki hayatınızı değiştirebilecek olanaklara kavuşacaksınız, belki hayatın sizi sıktığı noktalarda neşeye. Okula dönmek isteyenler okula dönebilirler veya daha fazla seyahat edebileceğiniz bir yıl olabilir. Maddi manevi büyüme sağlayabileceğiniz, dış görünüşünüzü yenileyebileceğiniz yepyeni bir siz yaratacaksınız sevgili Teraziler! Enerjiniz yenilenmekle kalmıyor, hayatınızda değişiyor. Dolayısıyla, bu yıl bir dilek listesi yapmanızda ve bol bol sosyalleşmenizde fayda var. Dilekleriniz gerçek olabilir. Tek sorun, aynı süreçte iştahınızın da açılacak olması. Jüpiter geçişleri kilo almaya elverişli süreçlerdir, tadı ve görünüşü güzel olan her şeyi denemek isteyebilirsiniz. Benden uyarması Niobe'ce. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerini olumlu değerlendirebiliriz. Genel anlamda gergin etkileri olan bir günde olmamız, stres yaratabilecek olayları, meydan okumaları, ufak tefek kazaları, sakarlıkları, tartışmaları ya da saldırgan tutumları akla getiriyor. Kelimeleri dikkatli kullanmak, tembellik veya ihmal türünde davranışlarının sonuçlarını hesaplamak gereken bir gün. Ancak, günün önemli olayı ise, Terazi burcuna geçecek ve bir yıl süreyle bu burçta kalacak olan şans, bereket ve bolluk gezegeni Jüpiter'in burç değiştirmesi olacak. Jüpiter bugünden itibaren bir yıl boyunca Terazi burçlarını koruma altına alıyor ve hayatlarına türlü şansları, fırsatları, aşkları ya da işleri taşıyor. 12 Yıl sonra Terazi burcuna şans getirmeye gelen Jüpiter, sihirli değneğini her burca farklı alanlarda değdiriyor ve o alanda mutluluk vaat ediyor. Peki Jüpiter size hangi şansları vaat ediyor? İşte bugünkü yorumunuz bunu içeriyordu. Hoşlandığınızı umarım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

10 Eylül 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aşk ve yaratıcılık konusunda bugün daha sezgisel davranabilirsiniz. Teknik aletlerle ilgili harcamalarınız olabilir. Sabah saatlerinde işlerinizi netleştirmek için planlama yapmak isteyebilirsiniz. Gün içinde işlerinizde yavaşlama olabilir. Çocuklarınızla ilgili konular sizi oyalayabilir. Keyif aldığınız konuları sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.

12 Eylül 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi sizinle ilgisi olmayan konularda yorum yaparken bulabilirsiniz. Buna gerek yok. Savunduğunuz şeyin zamanla haksız olduğunu görebilirsiniz.

12 Eylül 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınızda ve kendinizi tanıtma alanlarında muazzam olumlu destekler alırken, girdiğiniz her ortamda enerjinizle hemen fark edilecek ve özellikle ikili ilişkilerde başarılı görüşmeler gerçekleştireceksiniz. Seyahat edebileceğiniz bugün, işlerinizin tanıtımını da en iyi şekilde yapabilirsiniz.

12 Eylül 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkilerinizde biraz baskı karşısında kendi ağırlığınızı ortaya koymak isteyeceksiniz. Ailenizde güçlü bir insanın hayatınızı yönlendirdiğini düşüneceksiniz. Kıskançlık ve baskılara dikkat edin.

12 Eylül 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın boşluk etkisi nedeniyle devinimli bir gün geçirmeniz güç olacaktır. Bayram tatilini fırsat bilip aileniz ve akrabalarınızla vakit geçirebilirsiniz.Bilinçaltı fenomenleriniz hareketli olacaktır. Kontrolünüz dışında gelişen olaylara karşı daha temkinli ve yapıcı bir tavır sağlayabileceksiniz. Sosyal ilişkilerinizde öfkeli çıkışlara karşı tetikte olmalı ve daha sağduyulu davranmaya özen göstermelisiniz. Bayram dolayısıyla olası ziyaretlerinizde bilhassa komşularınıza ve kardeşlerinize karşı hükmedici davranmamaya özen göstermelisiniz.

12 Eylül 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

12 Eylül 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 15' 32" R
Ay
Aslan
26° 39' 20"
Merkür
Koç
29° 53' 02"
Venüs
Boğa
19° 52' 18"
Mars
Koç
11° 28' 58"
Jüpiter
Boğa
27° 33' 37"
Satürn
Balık
17° 47' 24"
Uranüs
Boğa
23° 14' 00"
Neptün
Balık
29° 19' 41"
Plüton
Kova
02° 03' 56"
Chiron
Koç
21° 29' 14"
Lilith
Başak
25° 02' 15"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 17:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>