Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Kasım 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi artık çok sorgulamayacağınız ilişkilere hazır hissediyorsunuz. Çevrenizde yaşanan ilginç bulduğunuz aşk ilişkileri sizi gittikçe tutuculuktan uzaklaştırabiliyor.

Bir çekişmeniz var ve bu sizin genelilişkilerinizi olumsuzluğa doğru götürebilir. Bunuhayatınızın en temel problemi olarak görmemeli, sağduyunuzu ön plana çıkartmalısınız.

Eliniz bugünlerde bayağı darda. Yakın gelecekte bazı çıkış kapıları görünüyor. Geçmişteki bir yatırımınızla ilgili sizi sevindirecek haberler gelecek gelebilir.

Fazla karışmamanız gereken bir konuya fazla eğiliyorsunuz. İyi niyetiniz, konuya dışardan, bir yabancı gözüyle bakabilmenizi engelliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İşiniz veya sağlığınızla bağlantılı bazı işleriniz veya ilişkileriniz aniden rayına oturmaya başlayabilir. Olayların nasıl bu şekle dönüştüğünü veya nasıl ön plana çıktığınızı düşünmeyi bırakıp, yaşananların keyfini çıkarmanızda fayda var, ama bir taraftan da kibirli tavırlar sergileyebilir veya kendinizi dev aynasında görerek(aslında yapınıza çok ters ama?) bazı kişilerin sizi yeterince önemsemediğini düşünüp, bozulabilirsiniz. Maddi açıdan ise, gelir arttırıcı gelişmeler söz konusu olabilir. Bazı destekler veya destekleyici kişiler sizi sevindirebilir.

12 Kasım 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 16:54-17:14 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Paranın  insanlar üzerindeki tesirinin ne kadar önemli olduğunu düşünebilirsiniz. Kimileri bu gücün altında ezilmekte, bazıları ise dilediğince yaşamaktadır. Evet, sizin için de kaliteli bir yaşam için bu para önemli bir güçtür. Ancak hiçbir zaman insani duyguların önüne geçmemiştir. Bu saatlerde hem dostluk hem para hem de değer verdiğiniz olgular üzerinde bir değerlendirmede bulunabilirsiniz. Saat 17:14 itibariyle Yay burcunda ilerleyen Ay, kimle beraber olursanız olun veya hangi işle uğraşırsanız uğraşın, farklı konulara yönelme arzumuzu yükseltecektir. Düşüncelerinizi coşkulu bir ifade tarzı ve ilgiyi üzerinize çekecek şekilde dile getirebilirsiniz. Bu enerji, girişimde bulunma cesareti aşılayıcıdır. Saat 18:47 Merkür-Chiron olumlu görünüm etkisindeyken, fedakarlık etmekten, anlayış göstermekten artık yorgunum diye düşünürüz. Bu yüzden de meseleleri biraz da kendimiz açısından ele alacağız. Çünkü sağlığınız bu yüzden risk altına giriyor. İşte bu enerji hem finansal hem çalışma hayatımız hem de ilişkilerimiz konusunda zayıflıklarımızı güçlendirmemiz adına yardımcı olacak. 12 Kasım saat 23:41 -3 Ocak 2016 saat 16:32 tarihleri arasında Mars-Terazi burcunda ilerleyecek. Eğer sorunlarımız varsa, bunları mutlaka gözden geçirmeli ve bizi engellemesine, yormasına izin vermemeliyiz. Aklı başında oturup bir düşünmek gerekiyor. Bizim yanlışlarımız var mı, onun eksikleri nedir? Bekar Terazilerin karşına yeni biri çıktığında, yine hemen karar vermemek, ilişkiye belli bir zaman tanımak gerekir. Günün gelişmeleri yüzünüzü gülümsetici, gönlünüzü ferahlatıcı olsun. Sevgiler her dem sizlerle beraber olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

12 Kasım 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda adımlarınızı dikkatli atmak zorundasınız. Enerjinizin dağınık olmasından dolayı, bazı detayları istemeden atlayabilirsiniz. Güveneceğiniz kişileri iyi seçin. Yatırımlarınız için sistemli ve kararlı hareket ediyorsunuz. Birçok zincirleme kazanç kapılarınız, gündemde olacak. İştahınızı denetlemek zorundasınız. Kilolarınızda artış var.

12 Kasım 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşiniz veya sağlığınızla bağlantılı bazı işleriniz veya ilişkileriniz aniden rayına oturmaya başlayabilir. Olayların nasıl bu şekle dönüştüğünü veya nasıl ön plana çıktığınızı düşünmeyi bırakıp, yaşananların keyfini çıkarmanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gökyüzündeki bu kadar olumlu etkinin altında oluşuyor olması bugün meydana gelen Yeni Ay'ı daha özel kılıyor. Akrep burcundaki yeni ay, her zamankinden daha faydalı, daha kalıcı, daha derin veya daha etkili yenilikler veya yeni başlangıçlar yapmamızı sağlayabilir. Bu hafta, hepimizin, kendi burcuna göre farklı alanlarda atacağımız yeni adımlar ilerleyen zamanlarda hayatlarımızda derin etkiler yapabilir.

12 Kasım 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi durumunuzla ilgili kendinize yeni kaynaklar bulmak isteyebilirsiniz. Yeteneklerinizi geliştireceğiniz konularda araştırma yapmak doğru bir başlangıç olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda destek alacağınız bir gündesiniz. Bu durum işlerinizi çabuk toparlamanıza neden olabilir. Akşam saatlerinde çatışmalardan uzak durun.

12 Kasım 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızla ilgili düşünceleriniz diğer konulara göre daha baskın. Partnerinize vereceğiniz küçük bir hediye ilişkinize çok iyi gelecek..

12 Kasım 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınızda ve kendinizi tanıtma alanlarında muazzam olumlu destekler alırken, girdiğiniz her ortamda enerjinizle hemen fark edilecek ve özellikle ikili ilişkilerde başarılı görüşmeler gerçekleştireceksiniz. Seyahat edebileceğiniz bugün, işlerinizin tanıtımını da en iyi şekilde yapabilirsiniz.

12 Kasım 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kişisel adımlarınız ve girişimleriniz adına harekete geçmek isteyebilirsiniz. Daha istikrarlı ve kararlı olmaya çalışmalısınız. Ufak tefek sürtüşmelere ve kazalara karşı dikkatli olmalısınız.

12 Kasım 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kazanımlarınız, gelirleriniz, finansal kaynaklarınız, sahip olduğunuz eşyalar anahtar kelimelerimiz. Gelirlerinizde artış meydana gelebilir, yeni bir kazanç yolu bulabilirsiniz. Size para kazandıracak yeni bir projeye başlayabilir veya yeni bir müşteri kazanabilirsiniz. Bütçenizi yeniden değerlendirmeniz gerekebilir.

12 Kasım 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başarınızla büyük ilgi çekiyorsunuz. Bunun tadını çıkarın. Gelecekte de önemli projelere imza atacaksınız. Hafta sonlarını evde başbaşa geçirmek, ilişkinizin yoluna girmesini sağlayacak. Yalnızsanız, kabuğunuzdan çıkmalı ve sosyal faaliyetlerde bulunmalısınız.

12 Kasım 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 54' 43" R
Ay
Başak
17° 01' 39"
Merkür
Boğa
02° 04' 10"
Venüs
Boğa
21° 58' 54"
Mars
Koç
12° 47' 23"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 54"
Satürn
Balık
17° 54' 28"
Uranüs
Boğa
23° 19' 59"
Neptün
Balık
29° 22' 09"
Plüton
Kova
02° 03' 17"
Chiron
Koç
21° 34' 28"
Lilith
Başak
25° 13' 40"
True Node
Koç
14° 54' 10"
Son Güncelleme : 17/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>