Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Temmuz 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yerinde bazı endişeler, sizi zamanlama probleminizi çözmeye yöneltecek. İlişkinize ayırdığınız sınırlı zamanın, karşınıza sorun olarak çıkartılmayışından endişe duymakta haklı görünüyorsunuz.

Sizin içinyaşamında moral, büyük bir etken. Onun korunmasını baş koşul olarak görüyorsunuz. Bu akşamki toplantınızda bazı düşünceleriniz kabul görmeyebilir. Sabrınızı zorlayan bir iki ilişkiden uzak durmaya çalışacaksınız.

Parayla ilişkinizi başarıyla dengeleyebiliyorsunuz. Yakında para konularında birisiyle ilgili bir dayanışma içine gireceksiniz. Bu dayanışmanın beklediğiniz miktarlara ulaşmaması sizde hayal kırıklığı yaratabilir.

Partnerinizin yakın çevresi içinde sürdürdüğünüz bir çekişme, sizin için pek hayırlı olmayacak gibi görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Daha resmi, daha mesafeli davranışlarla problemli ilişkilerinizi geliştirebilir, istediğiniz doğrultuda yönlendirebilirsiniz. Bugün buna yönelik çabalar içine gireceksiniz. Günlük sorunları yetirince önemsemeyişiniz, bazı detayları gözden kaçırmanıza yol açabiliyor. Belli konularda duygusallıktan arınıp daha bir yoğunlaşmanız gerekiyor.

12 Temmuz 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Saat 04:46 Ay-Satürn görünümü, çok sevdiğiniz kişilerle irtibatta bulunmak istediğinizi gösteriyor. Çocuğunuz varsa onunla, sevgilinizle, yakın bir arkadaşınızla duygularınızı paylaşırsınız. Siz, sıkboğaz edilmekten hoşlanmıyorsunuz. Bugün elden geldiğince hoşgörülü olmaya çalışacaksınız. Grup faaliyetleri, bilgi paylaşımları, bir şeyleri öğrenmek amaçlı aktivitelerde bulunabilirsiniz. Saat 15:40-18:50 arasında etkili olacak Ay-boşluk hali, keyifsizliğe neden olabilir. Partnerin çelişkili halleri sizi çileden çıkarabilir. Sakin olmak, olayları kendi akışı içinde değerlendirmek çok daha olumludur. Saat 18:50 itibariyle sevgi, şefkat hisleriyle örülü olmak ve yaşamın zorlukları karşısında farklı bir bakış açısıyla hareket etmek Ay-Balık burcu etkisi altında kolaydır. Bu enerji sıradan dünyanın kuralları, yasakları karşısında içinizdeki yaşam sevincini ve inancını yükseltici bir etki yaratabilir. Hem maddi hem de manevi açıdan sizi destekleyici olabilir. Birlikte aynı hayatı paylaştığınız kişilerle aranızdaki güç birliğini yükselticidir. Balık burcunda ilerleyecek Ay, beklediğimiz gelişmeler konusunda sabırlı olmamız gerektiğini söyler. Ancak biz sinirleniriz, öfkeleniriz ve isyan ederiz. İstediğimiz sonuçların alınamıyor oluşu bizi hiddetlendirir. Oysaki zaman en zorlu yaraları bile tedavi edicidir ve hayat bizim için en güzel armağandır. Umudumuzu yüksek tutmamız için bu enerji bize yardımcıdır. Günün tüm güzellikleri gönlünüzü şenlendirsin. Can-ı gönülden sevgilerimle,

12 Temmuz 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatında değişiklik yaşayabilirsin. Rahatsız olduğun bir duruma çözüm bulmak için bugünü es geçmelisin.

12 Temmuz 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Programlarınızda gelen davetlere yer açın ve günün tadını çıkarın. Ekonomik çözümler ile karşılaşabilirsiniz.

12 Temmuz 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konulara zaman ayırabilirsiniz. Planlarınızdaki değişiklikler nedeniyle toparlamanız gereken işlere yoğunlaşabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular sizi oyalayabilir. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınıza zaman ayırabilirsiniz. Günün ikinci yarısında çalışma hayatınızdaki koşullar ağırlaşabilir.

12 Temmuz 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sezgileriniz daha güçlü olacak ve imkanlardan en iyi şekilde yararlanabileceksiniz. Sevgilinizle doğada bir gün geçireceksiniz. Beklenmedik davetlere sevineceksiniz.

12 Temmuz 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk hayatınıza ilişkin konular gündeminizdeki yerini korurken yüreğinizin götürdüğü yere gitmek, sevdiğiniz kişilerle birlikte olmak, keyif aldığınız işlerle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Tutkularınızın peşinde olabilirsiniz.

12 Temmuz 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrenizin artacağı bir süreç içerisindesiniz. Bu ortamlardan faydalanmanız gerekecek. Sevdiğiniz kişiyle tadını çıkaracağınız bir gün olacak.

11 Temmuz 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Son derece güçlü istekler ve büyük beklentiler içinde bulunduğunuz bir dönemdesiniz. Enerjinizi yapıcı yönde kullanmayı başarabilir, yorgunluk hissetmeden çalışabilirsiniz. Cinsel potansiyeliniz yükseliyor.

12 Temmuz 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başarınızla büyük ilgi çekiyorsunuz. Bunun tadını çıkarın. Gelecekte de önemli projelere imza atacaksınız. Hafta sonlarını evde başbaşa geçirmek, ilişkinizin yoluna girmesini sağlayacak. Yalnızsanız, kabuğunuzdan çıkmalı ve sosyal faaliyetlerde bulunmalısınız.

12 Temmuz 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 50' 44" R
Ay
Aslan
08° 51' 13" R
Merkür
Koç
28° 07' 01"
Venüs
Boğa
18° 04' 08"
Mars
Koç
10° 21' 53"
Jüpiter
Boğa
27° 12' 52"
Satürn
Balık
17° 41' 11"
Uranüs
Boğa
23° 08' 53"
Neptün
Balık
29° 17' 31"
Plüton
Kova
02° 04' 26"
Chiron
Koç
21° 24' 42"
Lilith
Başak
24° 52' 30"
True Node
Koç
14° 53' 43"
Son Güncelleme : 14/05/2024 06:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>