Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Haziran 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İçinizdeki duyguları tutkuya dönüştürmek üzeresiniz. Aklınız şu sıralar sürekli onda, ama endişe etmenize hiç gerek yok. Sizden uzakta da sizi düşüneceğinden emin olabilirsiniz.

İş ilişkilerinde kazanmaya çalıştığınız insanlar, temponuza ayak uydurmakta zorlanabilirler. Önümüzdeki günlerdekonulu yeni yolculuklar söz konusu, hazırlıklı olmalısınız.

Son günlerdeki ödemeleriniz sizi çok bunaltmış görünüyor. Vaktiyle ne kadar gereksiz harcamalar yaptığınızı düşünüyorsunuz. Bugün bu konuda bazı kökten kararlar alacaksınız.

Her görüşme talebini olumlu karşılamalısınız. İş konularında önemli kazanımlar elde edebileceğiniz randevularınız olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için geliştirici olacak bir fikir tartışması yaşayacaksınız. Bazı olumlu etkilenmeler, yapmak istediğiniz şeyleri bir süre daha ertelemenizi gerektirebilir. Yakınlarınızdan biri sizin için şu sıralar daha anlamlı hale gelecek. Sorumluluklarını bilen birisiniz. Ama yakın çevrenizin sizinle ilgili değerlendirmelerini dikkate alarak daha etkileyici davranmanız gerekiyor.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, 13 Haziran saat 22:43 İkizler burcunda doğacak YENİAY, değişime açık fakat aynı zamanda alıştığınız düzene de olan bağlılığınızın işaretçisidir. Evet, bir şeyler yapmak istiyoruz. Ancak tam manasıyla güvenmeden harekete geçmek yanlış olabilir. Araştırmak, bilgilenmek, iyice anlamak gerekiyor. Yurtdışından ülkeye dönüş veya yurtdışı bağlantılı bir projenin yürürlüğe konması, seyahatler, görüşmeler, bir işi hızlı bitirme arzusu bu Yeniayda bir hayli etkili olacak. Fakat çok yönlü bakmak gerekiyor bu Yeniayda. Aşkta, ailevi konularda,hayatında ve günlük hayatımızda şartlara bakmalı, duygusal düşünmeden, mantığımızı kullanarak hareket edilmelidir. Maddi ve manevi destek beklemek hakkımız. Ancak sadece başkalarına güvenerek yola çıkmak yanlış olur. Sakince bu Yeniayı değerlendirmek, koşullara iyi bakmak gerekiyor. Yeniayın sizler için güzelliklere işaret olması dileğimle,

13 Haziran 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özgür ruhun sana radikal kararlar aldırabilir. Daha önce istemediğin halde evet dediğin, tatil planına ya da aktiviteye bugün hayır diyebilir, kendi kararlarını uygulamak isteyebilirsin. Kariyerini ilgilendiren bir konu gündemine gelebilir. Karar vermek için kendine zaman tanımalısın. Kendi işini yapan bir Terazi burcuysan, teknolojinin nimetlerinden daha fazla yararlanmak adına, çeşitli kampanyalara katılabilirsin. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysan, gün içerisinde katılacağın organizasyonda aşk kapını çalabilir. Evli bir Terazi burcuysan, değer verdiğin kişiyle evinizde yeni bir konsept oluşturabilirsiniz. Ancak aynı fikirde olmayışınız aranızda kısa süreli bir inatlaşmaya dönebilir. Ailende maddi sorumluluklarını bilmeyen kişilerle yapıcı bir şekilde konuşabilirsin.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer ve çalışma hayatınızda önemli bir toparlanma ve değişim süreci başlıyor olabilir. Bu iyileşme sayesinde çalışma arkadaşlarınızla kuracağınız güçlü iletişimler, otoriter figürlerle aranızda oluşacak samimiyetin gücünü de arttıracaktır. Yeni sorumluluklar ve yeni bir çevreye alışma duygusu size heyecan verebilir.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Düşüncelerinizi paylaşmak için pek çok kişi ile iletişim halinde olabilirsiniz. Sizi rahatsız eden konuları nazik bir ifadeyle anlatabilir, konuyu yüksek ihtimalle çözüme kavuşturabileceksiniz. Ailenizle birlikte keyifli paylaşımlarda bulunmak da sizi mutlu edecek. Akrabalarınız ya da kardeşlerinizi ziyaret etmek için kısa yolcuklar yapabilirsiniz.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kişisel hırslarınız yüzünden çevrenizi kırabilirsiniz. İstekleriniz konusunda diretmemelisiniz. Mali konularına vereceğiniz ağırlıkla yeni aşamalar kaydedeceksiniz.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün unutkanlığınız önemli işlerinizin aksamasına neden olabilir. Birlikte çalıştığınız insanların da tepkisini alabilirsiniz. İnsanların hatalarınızı yüzünüze vurur tarzda yaklaşımları sinirlenmenize ve buna bağlı sağlık problemleri yaşamanıza neden olabilir. Özel yaşamınızda ise sakinlikle kararlar almaya dikkat etmelisiniz.

13 Haziran 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hukuki alanda, yayıncılıkta, ticari oluşumlarda, yabancılarla yapılacak olan işlerde, medya sektöründe ve eğitim kollarında destekleneceksiniz. Yeni fikirlerinizi hayata geçirin.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün itibariyle Venüs Aslan burcuna geçiyor ve 9 Temmuz'a kadar burada kalacak. Aynı zamanda İkizler burcunda Yeni Ay meydana geliyor. Bu dönemde arkadaşlarınızla tatile çıkabilir. Gündelik hayatın yorucu temposundan bir süreliğine uzaklaşabilirsiniz. Eğitimler, kurslar ve akademik konular önem kazanır. Tanıtım işleri yoğunlaşabilir.

13 Haziran 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

13 Haziran 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 28' 16" R
Ay
Koç
09° 15' 35"
Merkür
Koç
19° 47' 30"
Venüs
Boğa
07° 24' 28"
Mars
Koç
03° 43' 48"
Jüpiter
Boğa
25° 10' 29"
Satürn
Balık
17° 01' 08"
Uranüs
Boğa
22° 38' 45"
Neptün
Balık
29° 03' 38"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 55"
Lilith
Başak
23° 54' 53"
True Node
Koç
15° 24' 42"
Son Güncelleme : 05/05/2024 14:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>