Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Temmuz 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yüreğinizdeki dalgalanmalar, aşka olan küskünlüğünüzün bir kandırmaca olduğunu gösteriyor. Cesaretinizin biraz kırık olması geçici. Cesaretinizi toplamak için gün sayıyorsunuz.

İşlere her zamankinden çok sarılmanız gerektiğinin farkındasınız. İşle ilgili problemlerde, bir arkadaşınızla biraz çelişkili görünüyorsunuz. Ama şu günlerde birçok şeyi sineye çekmeniz gerekebilir.

Günü yaklaşan senetlerin neden olduğu gerginlikler kısa vadede yok olacak, her şey rayına oturacak gibi. Çok yakında hiç beklemediğiniz bir para sevinciniz olabilir.

Geçen günlerde yaptığınız bir şakanın altında, bazı sitemlerinizi sakladığınız düşünülüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dağınık düşünceler içindesiniz. Zihninizi toparlamanız, son zamanlarda bir esasa dayanmayan konuları yeniden ele alıp değerlendirebilmenize bağlı. Ayrıntıları tırmandırıyorsunuz. Yakın bir zamanda ikili görüşmelerde etkilenmeniz söz konusu. Bu anlamda fikir değişiklikleri, kendi özgün düşüncelerinizden uzaklaşmanıza neden olabilecek.

13 Temmuz 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, 13 Temmuz saat 07:45-1 Ağustos saat 01:46 tarihleri arasında meslek evinizde etkili olacak Merkür-Yengeç burcu geçişi,  kişinin hassasiyetle durumunu ele almasına neden olabilir. Sözgelimi geçmişte yaşanılanlar gözlerimizin önünden bir film şeridi gibi geçer. İlişkiler,hayatı, ailevi konular, uygulamak istenen planlar tecrübeler ışığında ele alındığı için, kişi değerlendirmeleri ister istemez bunlara göre yapabilir. Bu dönemde dikkatleri üzerinizde toplamak istemezsiniz. Fakat yaptığınız konuşmalar, tavırlarınız, başkalarının sizin hakkınızda bir yargıda bulunmalarını sağlar. Sorumluluklarınızın farkında olmanız  gayet faydalıdır. Geriye dönük düşündüğünüzde neden bunları yaşadım demek yerine, tecrübe olarak görürseniz  ne kendinizi ne de hayatı suçlamamış olursunuz. Çünkü bu tecrübeler size  rehber olabilir ve aynı hataları tekrarlamadan doğru seçimlerde bulunursunuz. Bu süreçte bir başka şehirde çalışma, yerleşim, ihtisas yapma, tayin, eğitim, ticari gibi meseleler gündeminizi oluşturur. Saat 11:22 Venüs-Mars ve ardından 17:48 Venüs-Kuzey düğüm görünümleri, güzel konuşmanın, iletişimde bulunmanın işaretçisi olduğu gibi, insanların sizi yakından tanımasında yardımcı oluyor. Ben bu enerjileri yolculuk, tanıma, bilgilenme, popülerleşme anlamında gayet kıymetli buluyorum. Sizin hakkınızda söylenen güzel sözlere şahit olabilirsiniz. Yeni tanışacağınız kişiler üzerinde bir hayli etkili olabilirsiniz. Zamanınızı en olumlu şekilde değerlendirebilir, mutlu olabilirsiniz. Bu görünümler sizi ışıklandırır, moraliniz yükseltir. Çıkılacak bir yolculuk, bağlantı kurulacak kişi ve kişiler günü keyifli geçirmenizi sağlayabilir. Pazar gününüz,  yüzünüzü gülümsetici güzelliklere ve  paylaşımlara işaret olsun. Çiçek çiçek sevgilerimle,

13 Temmuz 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizdeki kişilerin size yaklaşımları son derece gerçekçi ve kavrayıcı olacak. Onların güçlü destekleri, bazı fırsatları da birlikte getirecek. Bugün Ay, sosyal ilişkilerinizi olumlu bir şekilde etkilerken, arkadaşlarınız arasında ilginç fikirlerinizle, yaratıcılığına en çok başvurulan bir kişi oluyorsunuz. Bu özelliğinizi doğru zamanlarda kullanmalısınız.

13 Temmuz 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerdegörüşmeleriniz artmaya başlayabilir. Yeteneklerinizi göstermek için güzel bir zaman olacak, ancak bir iki gün için ev, okul, aile,başlıklı konularda stresli durumlar oluşuyor. Alttan almakta ve keyifli işlerle vakit geçirmekte fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Oğlak burcundaki dolunay, ilişkilerimizi gözden geçirmemizi veya ilişkilere daha gerçekçi yaklaşmamızı ve tepkilerimizi kontrol etmemizi gerektirebilir. Birbirini suçlama eğilimi de artabilir ya da evimizi veya ailemizi ilgilendiren ya da yüzleşilmesi gereken konularda hassaslaşabiliriz veya tatsız durumlara zaman harcamamız gerekebilir. Genel olarak hassas bir gün. İletişim içerisinde olduğumuz kişilerle diyaloglarımızda bu durumu hatırlamamızda fayda var. Neyse ki, yarından sonra genel hava olumluya doğru ilerlemeye başlıyor.

13 Temmuz 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birtakım planlarınızı bekletmek ve istediğiniz gibi sürdürmekte zorlanacaksınız. Bazı çözülmeler ve kararsızlıklar sizi bocalamaya itebilir. Hakim olamayacağınız olaylar karşısında sakin kalmalı ve sabır göstermelisiniz. Kendi kendinize kalmak ve geçmişi sorgulamak belki doğru olabilir fakat. gereksiz kuruntulardan özellikle kaçınmalı ve işlerinizle ilgilenmelisiniz.

13 Temmuz 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün kendinize vakit ayırmanın tam zamanı. Size ne iyi geliyorsa onu yapın. Yeni haftaya bomba gibi girin. Fırsat bu fırsat.

13 Temmuz 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerine kadar, özel meselelerinizi hal yoluna koymaya çalışacaksınız. Aksiliklerle karşılaşabilirsiniz, moralinizi bozmayın. İşlerinizin başına döndüğünüzdeyse adapte sorunu yaşayacaksınız; lakin kısa süre sonra da o ruh halinden kurtulacaksınız. Tüm bir akşamı, ailenize ayırmaya bakın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

13 Temmuz 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 40' 16" R
Ay
Başak
14° 04' 28"
Merkür
Boğa
01° 44' 36"
Venüs
Boğa
21° 40' 27"
Mars
Koç
12° 35' 58"
Jüpiter
Boğa
27° 54' 21"
Satürn
Balık
17° 53' 27"
Uranüs
Boğa
23° 19' 06"
Neptün
Balık
29° 21' 48"
Plüton
Kova
02° 03' 23"
Chiron
Koç
21° 33' 42"
Lilith
Başak
25° 11' 60"
True Node
Koç
14° 53' 47"
Son Güncelleme : 17/05/2024 05:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>