Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Haziran 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sorunlarınızda kendi dışınızda sırdaşlar edinmeyi ve onlardan etkilenmeyi sakıncalı görüyorsunuz. Fakat bu bakışın tek taraflı olması, sorunların çözümünde bir işe yaramıyor.

Çok hazırlandığınız bir toplantının içinde olacak, ama amaçladığınız kazanımların azını elde edebileceksiniz. Bugün can alıcı bir sorunu halledeceksiniz. Çok umutlu olmadığınız bir sorunda şans size çok yardım edecek.

Bugünlerde, akraba içindeki büyük bir satış işinin haberiyle umutlarınız yeşerebilir. Korktuğunuz ödemelerin günü yaklaşırken, önümüzdeki günler içinde de yeni masraflar görünüyor.

Dayanağı olmayan bazı bilgilerle yetinip bir sorununuzdan kurtulmak istiyorsunuz. Oysa bu sorun aceleci davranmanızı gerektirecek kadar yakınınızda değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinize sunacağınız bir sevinciniz var. Birkaç gündür yaşadığınız gergin bekleyiş mutlu bir haberle noktalanacak gibi. İnsan ilişkilerine engin bakışınız, sizi bir iletişim uzmanı yapıyor. Kolay tanışıyor, kolay dost oluyorsunuz. Aile içindeki birtakım sorunları çözemiyor oluşunuz, çok eskilere kadar uzanan sorgulamaları getirebilir.

15 Haziran 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  Saat 03:32 Ay-Uranüs karşıtlığı, partnerinizle aranızdaki her türlü meselenin karşılıklı haklarınızı,  özgürlüklerinizi dikkate alarak ele alınması gerekiyor. O siyah diyorsa, sizin de beyaz deme hakkınız var. Ancak bunun ayarını dengeli olacak şekilde,  her iki kişinin de gözetmesi gerekiyor. Saat 04:57 Ay-Güneş görünümü, sizi rahatlatır, canlandırır ve günün bu saatlerini keyiflendiricidir. Olumlu hisler, huzur verici paylaşımların vaktidir diyebiliriz. Özel ilişkilerde  her şey yolunda gider. Saat 10:00-16:18 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Bu süreçte, ortaklaşa hareket etmek, elbirliğinde bulunmak, sen ve ben demek yerine biz olmak yolundaki sorunlarınızı veya durumunuzu gözden geçirmekte yarar vardır.  Kişiliğinizin zayıf ve işlemeyen, size faydası dokunmayan kısımlarını onardığınızda bireysel açıdan güçlendiğinizi fark etmeniz mümkündür. Saat 16:18 Ay-Akrep burcu geçişinde, insanların ne düşündüğünü ve ne yapmaya çalıştığını anlamanız son derece önemlidir.  Bu sadece ilişkilerde değil, her işte veya her olayda geçerlidir. Günümüz, güzelliklerin  başlangıcı olsun. Mutlu bir gün geçirmemiz dileğimle,

15 Haziran 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeniliklere açık olmanıza rağmen, bugün eski alışkanlıklarının etkisinde kalabilirsiniz. Geleneksel kişilerle birlikte geçmiş olayları konuşmaktan zevk alacağınız bir gün. Uzak yollardan gelecek sürpriz haberler karşısında keyifli bir gün yaşayabilirsiniz. Uzun süredir beklediğiniz performansı sağlamak için uygun zeminleri hazırlamak zorundasınız.

15 Haziran 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğitsel faaaliyetler, seminerler ya daseyahatleri olumlu değişiklikler yapmanızı sağlayabilir. Duygularınızı açıkça ortaya koyabilir, istediğinize ulaşmanıza yardım edecek desteği bulabilirsiniz. Aşk hayatınız açısından olumlu günler.

15 Haziran 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz işler ön plana çıkabilir. Sabah saatlerinde sürprizler olabilir. Hassas olduğunuz konuların üzerine gidebilirsiniz. Annenizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Günün ikinci yarısında parasal konular daha fazla ön plana çıkabilir. Başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatabilir. Sağlığınıza dikkat edin.

15 Haziran 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlarınızla yaşadığınız sorunların çözüldüğünü görmeye başlayabilirsiniz. Sosyal açıdan yeni ilişkilere açıksınız. Ortaklık gerektiren konularda aksilikler çıkabilir.

15 Haziran 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Değişime ayak uydurun Sevgili Teraziler. Öte yandan prensiplerinizin dışına çıkmamaya da özen göstermelisiniz. Deneyimlerinizi kullanabilir, yeni girişimlerle farkınızı ortaya koyabilirsiniz. Seyahatlere, romantik randevulara ve eğitsel aktivitelere ağırlık verebilirsiniz.

15 Haziran 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eskiden tanıdığınız insanların karşınıza getireceği teklifler üzerine eğilebilirsiniz. İş ortamlarınızda kendinizi iyi ifade edebilirsiniz. Bugün, önemli sorumluluklarınız olabilir.

15 Haziran 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilhassa bireysel hedefler, odaklandığınız konular ve hayatınızın toplum önündeki alanlarını selamete eriştirmek için önemli bilgi ve fırsatlara sahip olabileceğiniz bir gökyüzü konumuna sahipsiniz. Sabah saatleri enerjiniz bir parça düşük olsa bile elinize geçen değerli fırsatlardan faydalanmak adına hareket enerjisini bulabileceksiniz.

15 Haziran 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece hareketli olacağınız bir dönemdesiniz. Önümüzdeki haftalarda büyük bir çıkış yapacaksınız. Dikkatli olmanız gereken konuların başında ise maddi durumunuz geliyor. Ödemeniz gereken bir borç, faturalar derken elinizden umduğunuzdan fazla miktarda çıkabilir.

15 Haziran 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 54' 07" R
Ay
Başak
29° 09' 36"
Merkür
Boğa
03° 26' 17"
Venüs
Boğa
23° 14' 45"
Mars
Koç
13° 34' 19"
Jüpiter
Boğa
28° 12' 27"
Satürn
Balık
17° 58' 34"
Uranüs
Boğa
23° 23' 33"
Neptün
Balık
29° 23' 35"
Plüton
Kova
02° 02' 51"
Chiron
Koç
21° 37' 33"
Lilith
Başak
25° 20' 30"
True Node
Koç
14° 55' 44"
Son Güncelleme : 18/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>