Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ocak 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İmkanlarını çok zorlamasına rağmen, size ayak uydurabilmesi zor görünüyor. Bu akşam yapacağınız telefon görüşmesinde hoşunuza gidecek sözler söyleyebilir. Bugünlük bununla yetinmelisiniz.

İş arkadaşlarınızla uyumunuz tam denilebilir. Tek probleminiz ise, işi sizin daha çok ciddiye almanız. Bazıarkadaşlarınızın ara sıra tempoyu düşürmeleri sizin yükünüzü oldukça arttırıyor.

Gelirinizin giderek azaldığını düşünüyorsunuz ve bunu değiştirmek için çareler arıyorsunuz. Şimdilik tek çareniz harcamalarınızı azaltmak. Ufukta yeni ya da ek bir kazanç gözükmüyor.

Değişik ortamlarda ilginç deneyimler, değişik insanlar hayatınıza zenginlik katabilir. Kapılarınızı açık tutmanız uzun vadede yararınıza olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlardaki en huzurlu döneminizi yaşıyorsunuz. Aile içinde yaşanan ufak tefek sorunlar sona eriyor. Dostlarınız çevrenizde adeta bir çember oluşturdular, size destek olmak için yarıştalar. Önümüzdeki günler için kısa bir yolculuk önerisi alabilirsiniz. Bu yolculuğu gerçekleştirirseniz işiniz için de birtakım avantajlar sağlayabilirsiniz. Bu avantajların önündeki tek engel iklim koşulları.

15 Ocak 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Boğa burcunda seyrine devam en Ay, maddi gelir ve giderlerinizi gündeme getirebilir. Borçlarınızla ilgili hamle yapabilirsiniz. Bankalarda işiniz olabilir. Kredi başvurusu yapabilirsiniz. Miras durumu varsa bu konuyla ilgili yeni bir haber alabilirsiniz. Aile yaşamınızı etkileyecek haberler alabilirsiniz. Aile içerisinde ciddi kararlar almanız gereken durumlar oluşabilir. Eviniz ile ilgili değişiklik düşünüyorsanız, aradığınız ev için araştırmalarınız sonuç verebilir. Sevgiler, Astromeri

15 Ocak 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Kazançlarını artırmak istiyorsun!İsteklerinin gerçekleşmesi için bazen kimseyi gözün görmüyor. Olayları yönlendirebilirsin ama insanların duygularını yönlendiremezsin. Kırılma ihtimallerini hesaplamalısın. Kazançlarını arttırmak için bugün ufak çaplı girişim yapmak isteyebilirsin. Konuda uzman olan arkadaşlarının desteklerini alman sana fikir verecektir. İlişkisi olan bir Terazi burcuysan, eski defterler açılırken olumlu gelişmeler de olacak. Evliysen, kontrolün sende olması çocuklar açısından kıymetli olacak. Yatırımlarınla ilgili de eşinle konuşmak isteyebilirsin. Tüm yoğunluğuna bir ara vermek için küçük tatil planları yapabilirsin. Akşam saatlerinde ailenin bazı uyarılarını almak canını sıksa da, sert çıkış göstermek yerine uyumlu bir yol izlemen yararlı olacaktır. Soğuk havalarda giyimine özen göstermen gerekiyor.

15 Ocak 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir gün içindesiniz. İkili ilişkilerde ipleri germemeli ve bunun yerine daha fazla empati kurmalısınız.

15 Ocak 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki koşullarda istikrar arayışı içinde olabilirsiniz. Sizi yoran ve yıpratan konulara karşı öfkenizi kontrol etmeniz gereken zamanlar olabilir. Sağlığınıza özen göstermelisiniz. Gün içinde hizmet aldığınız kişilerle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Uğraştığınız konularda engellendiğinizi düşünebilirsiniz. Gün içinde akışta kalın.

15 Ocak 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsanlar, hem akıl danışmak, hem de rahatlatılmak için size geldiklerinde beklediklerini fazlası ile bulacaklar.

15 Ocak 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bir takım gizli planlarınız olabilir. Perde arkasında yürüttüğünüz birtakım olaylar size güç veriyor. İnsan gizli bir şeyler yaparken mutlu olur mu demeyin. Demek ki olabiliyor. Hala içinde bulunduğumuz zamanın en şanslı burçlarından biri sizsiniz. Bu şansı içinize dönerek değil, mümkün olduğunca fazla projeye imza atarak değerlendirmelisiniz.

15 Ocak 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu maddi konularda yenilenme ve yapılandırma yapma ihtiyacındasınız. Olayların gelişimi başlangıçta beklediğinizden farklı olsa da akışa güvenin. Güven tazeleyici, doğru bilgiye ulaşmanızı sağlayan olaylar gelişebilir.

15 Ocak 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcundaki seyahati sizi orijinal gruplarla buluşturur. Metafizik konular, zihinsel konular, matematiksel bilgiler ilginizi çeker. Politika, siyaset gibi faaliyetlerle ilgilenebilirsiniz. Topluluklara yönelik çalışmalar yapabilirsiniz. Spiritüel çalışmalar sizin için önem kazanır. Ortaklıklar mercek altında.

15 Ocak 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın arkadaşlarınız, aileniz ve sevdiğiniz insan ile olan ilişkilerinizde cömert olabilirsiniz. Bunun karşılığını olumsuz tutumlar ile alırsanız ters tepkiler gösterebilirsiniz. Sosyal ortamlarda rahatlamaya çalışın. Şu sıralar yediklerinize dikkat edin.

15 Ocak 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 02' 05" R
Ay
Oğlak
19° 48' 32"
Merkür
Koç
16° 44' 53"
Venüs
Boğa
00° 30' 14"
Mars
Balık
29° 24' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 51' 48"
Satürn
Balık
16° 32' 24"
Uranüs
Boğa
22° 19' 27"
Neptün
Balık
28° 53' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 10"
Lilith
Başak
23° 17' 35"
True Node
Koç
15° 22' 00"
Son Güncelleme : 30/04/2024 00:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>